xBUGRAx
Emekli
23:30 - 23:45 ortalama #sbt #reyting 'leri; 1) STAR: 4.26 , 2) KANALD: 3.59 , 3) FOX: 3.04 , 4) STV: 2.84 , 5) ATV: 2.82
my nin izleyici kitlesi sağlamdır en son maçte 27 share e düşmüştücincon yemiş bu gece hayret ... herkes my izlediyse gs maçını izleyen yokmuydu reyting deneklerinden... normalde avrupa maçlarında dizi reytingleri düşerdi bugün yükselmiş...
cincon yemiş bu gece hayret ... herkes my izlediyse gs maçını izleyen yokmuydu reyting deneklerinden... normalde avrupa maçlarında dizi reytingleri düşerdi bugün yükselmiş...
ulan ne gündü be yeni gelebildim eve gs fark atmış süper sevindim ya süper süper süper
ilk defa iştişare yApıyoz demedikli adam padişaha sen iştişareyi bilmiyon da demedi
- - - Ekleme - - -
sağ tarafı kuzeye sol tarafı güneye çarpmış ikiside 2.80 yerde
ben de seni karşıt konu araştırması yapıyor sanıyordum
aga maç d smartta ne reyting düşmesi vadinin karşısında starda maç yüzde yüz etkiliyo my nin karşısında bi avrupa maçı olsa görürüm o zaman vadi yine 1.oalcak my geçemez vadiyi maç olsa bile yarını iple çekiyorum atv reklamlara ayar verecek mecburen
ne konusu ne diyon yine vadinin 5 milyondan fazla videosu yok demişsin 6 milyonu geçen 162.bölüm fragmanı var rahat ol ayrıca istediğin siteye bak vadi en çok izlenen dizi mynette fark atıyo
cezayi yiyecen
my eğer yarında vadiyi geçemezse bi daha rüyasında göremez 1.liği orası kesin atv inşallah akıllılık eder de 21.45 yapar birazcık akılo varsa 21.45 yapsın sonucu görecektir maçtan çıkan vadiye akacak tavan yapacak off
ceza yiyiemz forumun işi üyeleri savunmak başka şeyleri dğeil