7 Kasım 2012 Çarşamba Reyting Sonuçları

23:30 - 23:45 ortalama #sbt #reyting 'leri; 1) STAR: 4.26 , 2) KANALD: 3.59 , 3) FOX: 3.04 , 4) STV: 2.84 , 5) ATV: 2.82

ulan ne gündü be yeni gelebildim eve gs fark atmış süper sevindim ya süper süper süper :D

aga maç d smartta ne reyting düşmesi vadinin karşısında starda maç yüzde yüz etkiliyo my nin karşısında bi avrupa maçı olsa görürüm o zaman vadi yine 1.oalcak my geçemez vadiyi maç olsa bile :D yarını iple çekiyorum atv reklamlara ayar verecek mecburen :D

ilk defa iştişare yApıyoz demedikli adam padişaha sen iştişareyi bilmiyon da demedi :D

- - - Ekleme - - -

sağ tarafı kuzeye sol tarafı güneye çarpmış ikiside 2.80 yerde:d

bir problemi çözerken sayıları tanıtmaktan başlarmısın :))) bu bilgi devlet yönetiminin abc si bunu bilmeyeneni ne devlet adamı yaparlar be de bişey orda koskoca divan var niiye o divan var bilmeyen adamdan devlert adamı mı olur ya :)))

kadı oraya sülüymana osmanlıdaki eksik kanunlarla ilgili bilgi vermek için geliyor ilk başladı eksiklik bu :))))))

ben de seni karşıt konu araştırması yapıyor sanıyordum :D

ne konusu ne diyon yine vadinin 5 milyondan fazla videosu yok demişsin 6 milyonu geçen 162.bölüm fragmanı var rahat ol ayrıca istediğin siteye bak vadi en çok izlenen dizi mynette fark atıyo

aga maç d smartta ne reyting düşmesi vadinin karşısında starda maç yüzde yüz etkiliyo my nin karşısında bi avrupa maçı olsa görürüm o zaman vadi yine 1.oalcak my geçemez vadiyi maç olsa bile :D yarını iple çekiyorum atv reklamlara ayar verecek mecburen :D

27 share e düştü o da 2. oldu o hafta yani bişi göreme<zsin my nin karşısında maç olsa:D

A7IDjsOCMAA5PD9.jpg

aha aha :d

burak 3 tane mi attı helal lan aslanım benim avrupa fatihi geri döndü inşallah fb yenilir yarın avrupa ligiyle övünürler ancak zaten :D bu arada skor tahminim tuttu 3-1 demiştim vay be :D

ne konusu ne diyon yine vadinin 5 milyondan fazla videosu yok demişsin 6 milyonu geçen 162.bölüm fragmanı var rahat ol ayrıca istediğin siteye bak vadi en çok izlenen dizi mynette fark atıyo

kendi sitesinde istediği kadar izlensin tarafsıszsitlerden bul 5 milyonluk :D ayrıca türkler değil yabancılardan oluşacak o 5 milyon :D

Muhtesem gİttİkce yÜkseltİyor reytİnglerİnİ her hafta artİyor 15 lere Çikacak totalde ab 25 lere Çikar

my eğer yarında vadiyi geçemezse bi daha rüyasında göremez 1.liği orası kesin :D atv inşallah akıllılık eder de 21.45 yapar birazcık akılo varsa 21.45 yapsın sonucu görecektir maçtan çıkan vadiye akacak tavan yapacak off :D

my eğer yarında vadiyi geçemezse bi daha rüyasında göremez 1.liği orası kesin :D atv inşallah akıllılık eder de 21.45 yapar birazcık akılo varsa 21.45 yapsın sonucu görecektir maçtan çıkan vadiye akacak tavan yapacak off :D

daha my de heyecanlı sahne çok var merak etme :D firuzenin ölmeyecğini bildikleri halde 13 reytingli,k izlem yaklandıysa pargalı ya da mustafa gerçekten ölünce uçacak :D