7 Kasım 2012 Çarşamba Reyting Sonuçları

23:30 - 23:45 ortalama #sbt #reyting 'leri; 1) STAR: 4.26 , 2) KANALD: 3.59 , 3) FOX: 3.04 , 4) STV: 2.84 , 5) ATV: 2.82

ulan ne gündü be yeni gelebildim eve gs fark atmış süper sevindim ya süper süper süper

aga maç d smartta ne reyting düşmesi vadinin karşısında starda maç yüzde yüz etkiliyo my nin karşısında bi avrupa maçı olsa görürüm o zaman vadi yine 1.oalcak my geçemez vadiyi maç olsa bile
yarını iple çekiyorum atv reklamlara ayar verecek mecburen

ilk defa iştişare yApıyoz demedikli adam padişaha sen iştişareyi bilmiyon da demedi

- - - Ekleme - - -

sağ tarafı kuzeye sol tarafı güneye çarpmış ikiside 2.80 yerde

bir problemi çözerken sayıları tanıtmaktan başlarmısın
)) bu bilgi devlet yönetiminin abc si bunu bilmeyeneni ne devlet adamı yaparlar be de bişey orda koskoca divan var niiye o divan var bilmeyen adamdan devlert adamı mı olur ya
))

kadı oraya sülüymana osmanlıdaki eksik kanunlarla ilgili bilgi vermek için geliyor ilk başladı eksiklik bu
)))))

ben de seni karşıt konu araştırması yapıyor sanıyordum

ne konusu ne diyon yine vadinin 5 milyondan fazla videosu yok demişsin 6 milyonu geçen 162.bölüm fragmanı var rahat ol ayrıca istediğin siteye bak vadi en çok izlenen dizi mynette fark atıyo

27 share e düştü o da 2. oldu o hafta yani bişi göreme<zsin my nin karşısında maç olsa

burak 3 tane mi attı helal lan aslanım benim avrupa fatihi geri döndü inşallah fb yenilir yarın avrupa ligiyle övünürler ancak zaten
bu arada skor tahminim tuttu 3-1 demiştim vay be

ne konusu ne diyon yine vadinin 5 milyondan fazla videosu yok demişsin 6 milyonu geçen 162.bölüm fragmanı var rahat ol ayrıca istediğin siteye bak vadi en çok izlenen dizi mynette fark atıyo

kendi sitesinde istediği kadar izlensin tarafsıszsitlerden bul 5 milyonluk
ayrıca türkler değil yabancılardan oluşacak o 5 milyon

Muhtesem gİttİkce yÜkseltİyor reytİnglerİnİ her hafta artİyor 15 lere Çikacak totalde ab 25 lere Çikar

my eğer yarında vadiyi geçemezse bi daha rüyasında göremez 1.liği orası kesin
atv inşallah akıllılık eder de 21.45 yapar birazcık akılo varsa 21.45 yapsın sonucu görecektir maçtan çıkan vadiye akacak tavan yapacak off

daha my de heyecanlı sahne çok var merak etme
firuzenin ölmeyecğini bildikleri halde 13 reytingli,k izlem yaklandıysa pargalı ya da mustafa gerçekten ölünce uçacak