7 Kasım 2012 Çarşamba Reyting Sonuçları

22:30 - 22:45 ortalama #sbt #reyting 'leri; 1) STAR: 14.68 , 2) KANALD: 6.74 , 3) SHOW: 4.69 , 4) STV: 1.65 , 5) ATV: 1.47

22:30 - 22:45 ortalama #sbt #reyting 'leri; 1) STAR: 14.68 , 2) KANALD: 6.74 , 3) SHOW: 4.69 , 4) STV: 1.65 , 5) ATV: 1.47

oha uçmuş kopmu hürrem süperdi
sülo bu kadın varkane başkasına nasıl bakar

afife ilk defa işe yaradı

- - - Ekleme - - -

çakma yüzyıl dedikleri dizi dğer diziler sağlam çakmış

Herkesde de dediğin çanaklar yoktur.Dediğim gib bizde durum kanal d çekerken diğer başka evde star cekıyordur.Durum böyle oluncada yarın ki reytinglere pekde inanmam.(benim oluruma göre cıksada)

muhteşem harem dizisi diye sallayanlara bir kapak daha hürremin hayır işleri başladı izleyip utanın

O değil de, bu reytingleri gören Mahoni, nasıl hala yorum yazmıyor, çok şaşırdım bu duruma

Muhteşem Yüzyıl haftalıklarda iki grupta da zirvede yer alabilir bence

40 yılda 1 KG 'yi tv'den izliyorum oda sıkıcı geçiyor gibi.Sami Bey'e nolduda hastanede ? Baştan izleyen biri söylesin.

Edit
lashback yaptılar

Son düzenleme:
O değil de, bu reytingleri gören Mahoni, nasıl hala yorum yazmıyor, çok şaşırdım bu duruma

Muhteşem Yüzyıl haftalıklarda iki grupta da zirvede yer alabilir bence

mahoni sevinçten kalp krzi geçirdi herhalde sesi çıkmıyor baksanıza

muhteşem harem dizisi diye sallayanlara bir kapak daha hürremin hayır işleri başladı izleyip utanın

Arada bir güzel şeyler oluyor. Mesela Tuncel Kurtiz'in karakteri güzel şeyler diyor ama keşke bunlar genele yayılsa.