7 haziran Kurtlar Vadisinin Tnt'den kurtuluş günü kutlu olsun !!!

kvp1905

Banlı
Konu Sahibi
Reaksiyon puanı
10
Puanı
0
Kurtlar vadisinin , tnt denen amatör ve nankör kanaldan kurtuluş günü kutlu olsun tüm vadicilerin !
Bizim değerimizi bilemedi , birinciyken bir hafta oynatmadı ve ikinciliğe düşürdü vs. Vs.
Olsun sonunda kurtulduk bugün son kez yayınlanacak inşallah :D

7 Haziran kurtlar vadisinin tnt 'den kurtuluş günü kutlu olsun :) :)

not: bu kutlama sadece vadicilere yapılmıştır ! Aşağıda gördüğünüz gibi maydonoslara dikkat edin karışabilirler :D

Son düzenleme:
aynen kutlu olsun herkese 1.olurken diğer hafta vadi yerine reklam koyarak 2.kiğe atan kanal.

Cunki ,Vadinin gercek reytingi 30 da o yuzden :d

ya arkadaş şimdi durup duruken niye sataşıyorsun ? Hayır anlamadğım ay yapımda falan mı çalışıyorsun vadiye sataşmak için falan ne bu zoruna giden ne ? Sonra ben hep objektivim derler objektiv söcüğünün anlamnını bilmeyenelr !

Lütfen moderatörler şu arkadaşa müdahale etsin artık durup dururken sataşıyor galiba ay yapımda çalışıyor !!!

ya arkadaş şimdi durup duruken niye sataşıyorsun ? Hayır anlamadğım ay yapımda falan mı çalışıyorsun vadiye sataşmak için falan ne bu zoruna giden ne ? Sonra ben hep objektivim derler objektiv söcüğünün anlamnını bilmeyenelr !

Lütfen moderatörler şu arkadaşa müdahale etsin artık durup dururken sataşıyor galiba ay yapımda çalışıyor !!!

Satasmak mi? Vadinin gercek reytingini soyluyorum bu da mi suc? 1 reyting alir mi deseydim? 30 reyting diyorum iste

ya aklı sıra dalga geçen kim ben miyim ? Neyse daha devam etmeyeceğim vadi günü banlanırım falan !
aga capslock itiraf etti çaktırma :d

- - - Ekleme - - -

aga ne 15i bu bölümler kanal dde showda olsa 20 kesin zaten gerçek reytingimiz oda sallama reytinglerle anca bu kadar oluyor

aynen :d

- - - Ekleme - - -

aynen aga hangi dizinin tekrarı 15 reytingi geçmiş eskiden vadi olduğunda sokaklar bomboş olurdu eskiden 68-69 milyon kişi izlerdi vadiyi

imzamı atarım

aga capslock itiraf etti çaktırma :d

- - - Ekleme - - -

aynen :d

- - - Ekleme - - -

imzamı atarım

eminmisin
images

- - - Ekleme - - -

bence baya iyi bi av oldu açıkçası

Ekli dosyalar

• images.jpg