capslock laf ağızdan bi kere çıkar
takas 10 dkdır senin mesajlarını kopyalıyoruz iyice beyninize işlemiş dizi
capslock laf ağızdan bi kere çıkar
takas 10 dkdır senin mesajlarını kopyalıyoruz iyice beyninize işlemiş dizi
iyi öğren işte benim yorumları oku öğren
adam 4 2003 yılında ilk 50 bölüm çakır ölene kadar izlememişsin anlaşılan sen ozmanlar perşembe akşamları herkez evinde kv izliyordu
Vadi Türkiye'nin en çok izlenen dizisidir.
Gerçek reytingleri 40 falandır bence ve ayrıca hala sokaklar bomboş.Vadi günleri kutlama oluyor.Yakında resmi tatil bile olur.
olsun aga bahadır özdener zirvedeyken dedi şaibe var diye. bilen biliyor tüm türkiyede en çok izlenen dizi vadi
Cunki ,Vadinin gercek reytingi 30 da o yuzden
aynen aga hangi dizinin tekrarı 15 reytingi geçmiş eskiden vadi olduğunda sokaklar bomboş olurdu eskiden 68-69 milyon kişi izlerdi vadiyi
Aynen. Buyuk kanallarda olsa kesin 15i gecer
aga ne 15i bu bölümler kanal dde showda olsa 20 kesin zaten gerçek reytingimiz oda sallama reytinglerle anca bu kadar oluyor
Ben bu sözleri capslock, RevaN ve adam4'ten mi duyuyorumVadi Türkiye'nin en çok izlenen dizisidir.
Gerçek reytingleri 40 falandır bence ve ayrıca hala sokaklar bomboş.Vadi günleri kutlama oluyor.Yakında resmi tatil bile olur.
ne demişler sonunda herkes brgün vadici olacak
Ben bu sözleri capslock, RevaN ve adam4'ten mi duyuyorum
Bu bir rüya olmalı
Ben bu sözleri capslock, RevaN ve adam4'ten mi duyuyorum
Bu bir rüya olmalı
O ne ya sazan mı?
illa tartışma çıkaracaksın bişey yazmim diyorum ama yazarsam olmaz
capslock sana 1 caps ve 1 gif'i yada boş ver ya şimdi aklıma geldi emreemreu'dan uyarı aldım bir daha koyarsam ceza alıcakmışım normalde koyardım
capslock sana 1 caps ve 1 gif'i yada boş ver ya şimdi aklıma geldi emreemreu'dan uyarı aldım bir daha koyarsam ceza alıcakmışım normalde koyardım