7 haziran Kurtlar Vadisinin Tnt'den kurtuluş günü kutlu olsun !!!

Vadi Türkiye'nin en çok izlenen dizisidir.
Gerçek reytingleri 40 falandır bence ve ayrıca hala sokaklar bomboş.Vadi günleri kutlama oluyor.Yakında resmi tatil bile olur. :)

adam 4 2003 yılında ilk 50 bölüm çakır ölene kadar izlememişsin anlaşılan sen ozmanlar perşembe akşamları herkez evinde kv izliyordu :)

Gerçek reytingleri 40 falandır bence ve ayrıca hala sokaklar bomboş.Vadi günleri kutlama oluyor.Yakında resmi tatil bile olur. :)

ne 40ı aga türkiye çapında ölçüm yapılsa 80 alırız ama şikeli reytinglerle anca bu kadar

olsun aga bahadır özdener zirvedeyken dedi şaibe var diye. bilen biliyor tüm türkiyede en çok izlenen dizi vadi

Cunki ,Vadinin gercek reytingi 30 da o yuzden :d

aynen aga hangi dizinin tekrarı 15 reytingi geçmiş eskiden vadi olduğunda sokaklar bomboş olurdu eskiden 68-69 milyon kişi izlerdi vadiyi

Aynen. Buyuk kanallarda olsa kesin 15i gecer

aga ne 15i bu bölümler kanal dde showda olsa 20 kesin zaten gerçek reytingimiz oda sallama reytinglerle anca bu kadar oluyor

Ben bu sözleri capslock, RevaN ve adam4'ten mi duyuyorum

Bu bir rüya olmalı

Ben bu sözleri capslock, RevaN ve adam4'ten mi duyuyorum

Bu bir rüya olmalı

images

tnt nin batış günü :D vadi için ne iyi ne kötü bir gelişme atv de istediği gibi hareket edemezler ama daha çok izleneceği kesin fatmagül de bittiğinden:D

Yeni kanalini merak ediyorum. Bence Vadi'nin kanali Show'dur..