7 haziran Kurtlar Vadisinin Tnt'den kurtuluş günü kutlu olsun !!!

Star biraz kafayı çalıştırsa Beran Saat veya başka sağlam bir drama dizisi oyuncusuna sağlam bir Drama dizisi çektirirdi.Kanal D'ye baksın biraz.
Görürsünüz bu sezon Vadi yine geçemicek Kanal D'deki drama dizisini.Veda var sanırım Perşembe günü.

Star biraz kafayı çalıştırsa Beran Saat veya başka sağlam bir drama dizisi oyuncusuna sağlam bir Drama dizisi çektirirdi.Kanal D'ye baksın biraz.
Görürsünüz bu sezon Vadi yine geçemicek Kanal D'deki drama dizisini.Veda var sanırım Perşembe günü.

Aynen. Kanal D emin olmadığı diziyi Perşembeye koymaz. Ayrıca 2 yıl önce Fatmagul projesi Aski Memnun Veda yemeginde soylenmisti. Belki Beren yine Persembeleri susler gelecek sezon

Valla seneye 1 yapım bulup vadiyi geçemesse kanald o zaman ne diyeceksiniz merak ettim herkesin derdi vadi olmuş anlamadım gerçekten neyi çekemiyonuz başka dizi mi yok anlamadım

6 reytingle gün birinciliği olabilecek kadar zayıf diziler olsa gelecek sezon tabii ki zirve Kurtlar Vadisinin

Valla seneye 1 yapım bulup vadiyi geçemesse kanald o zaman ne diyeceksiniz merak ettim herkesin derdi vadi olmuş anlamadım gerçekten neyi çekemiyonuz başka dizi mi yok anlamadım

aslında vadiye bi düşmanlığımız yok her konuda vadiye getirmeseniz gayet iyi anlaşırız

Rahat ol sen.Kanal D kafayı kullanıyo.En idaalı yapımını koycaktır Perşembeye yine.