7 haziran Kurtlar Vadisinin Tnt'den kurtuluş günü kutlu olsun !!!

kvp1905

Banlı
Konu Sahibi
Reaksiyon puanı
10
Puanı
0
Kurtlar vadisinin , tnt denen amatör ve nankör kanaldan kurtuluş günü kutlu olsun tüm vadicilerin !
Bizim değerimizi bilemedi , birinciyken bir hafta oynatmadı ve ikinciliğe düşürdü vs. Vs.
Olsun sonunda kurtulduk bugün son kez yayınlanacak inşallah

7 Haziran kurtlar vadisinin tnt 'den kurtuluş günü kutlu olsun

not: bu kutlama sadece vadicilere yapılmıştır ! Aşağıda gördüğünüz gibi maydonoslara dikkat edin karışabilirler

Son düzenleme:
aynen kutlu olsun herkese 1.olurken diğer hafta vadi yerine reklam koyarak 2.kiğe atan kanal.

bi kabus sezonunu daha geride bıraktık tnt de neydi ya
umarım birdaha böyle dandik kanallara geçmez vadi

Cunki ,Vadinin gercek reytingi 30 da o yuzden

ya arkadaş şimdi durup duruken niye sataşıyorsun ? Hayır anlamadğım ay yapımda falan mı çalışıyorsun vadiye sataşmak için falan ne bu zoruna giden ne ? Sonra ben hep objektivim derler objektiv söcüğünün anlamnını bilmeyenelr !

Lütfen moderatörler şu arkadaşa müdahale etsin artık durup dururken sataşıyor galiba ay yapımda çalışıyor !!!

Satasmak mi? Vadinin gercek reytingini soyluyorum bu da mi suc? 1 reyting alir mi deseydim? 30 reyting diyorum iste

ya aklı sıra dalga geçen kim ben miyim ? Neyse daha devam etmeyeceğim vadi günü banlanırım falan !
aga capslock itiraf etti çaktırma

- - - Ekleme - - -

aga ne 15i bu bölümler kanal dde showda olsa 20 kesin zaten gerçek reytingimiz oda sallama reytinglerle anca bu kadar oluyor

aynen

- - - Ekleme - - -

aynen aga hangi dizinin tekrarı 15 reytingi geçmiş eskiden vadi olduğunda sokaklar bomboş olurdu eskiden 68-69 milyon kişi izlerdi vadiyi

imzamı atarım

capslock laf ağızdan bi kere çıkar