Düşüş devam ederse Hande Erçel ve Kerem Bürsin sevgili oldu haberi çıkar aha da buraya yazıyorum.Cuk oturmuş, bakalım olacak mı bu adamın dediği gibi şeyler![]()
Düşüş devam ederse Hande Erçel ve Kerem Bürsin sevgili oldu haberi çıkar aha da buraya yazıyorum.Cuk oturmuş, bakalım olacak mı bu adamın dediği gibi şeyler![]()
Çıkartsınlar bence, yapım şirketi bile(SÇK YouTube hesabı) Sadakatsiz paylaşımı yaptı 😄Düşüş devam ederse Hande Erçel ve Kerem Bürsin sevgili oldu haberi çıkar aha da buraya yazıyorum.![]()
Beğendin mi? Bende düşünmüyor değilim, süresi de iyi.İzledim ben de az önce bölümü.![]()
O ne biçim profil resmi? Uğursuzluğunu Cansu Dere'ye bulaştırmak için mi yaptın?Menajerimi Ara'yı da fark ettiğine göre o da yükselecek.Profil resmi yaptım işte izlemesem de destekliyorum.
![]()
1 saat 46 dakika, yani çok da akmadı aslında ama bilemedim yani çok da beğenemedim. O kadar olumlu yorum vardı ki biraz beklenti yükselince umduğun çıkmayınca hayal kırıklığı oluyo sanırım.Beğendin mi? Bende düşünmüyor değilim, süresi de iyi.![]()
Devam etmeyeceksin o halde, en iyisi 3. bölümün reyting sonuçlarına kadar bekleyeyim.1 saat 46 dakika, yani çok da akmadı aslında ama bilemedim yani çok da beğenemedim. O kadar olumlu yorum vardı ki biraz beklenti yükselince umduğun çıkmayınca hayal kırıklığı oluyo sanırım.![]()
İzleyeceğim, sürükleyici hikayesi var birkaç bölüm daha bakayım da.Devam etmeyeceksin o halde, en iyisi 3. bölümün reyting sonuçlarına kadar bekleyeyim.![]()
Emin değilim, Kanal D'de yayınlanıyor sonuçta. Uğursuz gelebilir.İzleyeceğim, sürükleyici hikayesi var birkaç bölüm daha bakayım da.Haftaya +10 görür, at fava bekle...
Türkiye'nin en uzun soluklu dizisi 'Arka Sokaklar'ın KANAL D'de yayınlandığını hatırlatmak isterim.Emin değilim, Kanal D'de yayınlanıyor sonuçta. Uğursuz gelebilir.![]()