Düşüş devam ederse Hande Erçel ve Kerem Bürsin sevgili oldu haberi çıkar aha da buraya yazıyorum.Cuk oturmuş, bakalım olacak mı bu adamın dediği gibi şeyler
Düşüş devam ederse Hande Erçel ve Kerem Bürsin sevgili oldu haberi çıkar aha da buraya yazıyorum.Cuk oturmuş, bakalım olacak mı bu adamın dediği gibi şeyler
Çıkartsınlar bence, yapım şirketi bile(SÇK YouTube hesabı) Sadakatsiz paylaşımı yaptı 😄Düşüş devam ederse Hande Erçel ve Kerem Bürsin sevgili oldu haberi çıkar aha da buraya yazıyorum.
Beğendin mi? Bende düşünmüyor değilim, süresi de iyi.İzledim ben de az önce bölümü.
O ne biçim profil resmi? Uğursuzluğunu Cansu Dere'ye bulaştırmak için mi yaptın?Menajerimi Ara'yı da fark ettiğine göre o da yükselecek. Profil resmi yaptım işte izlemesem de destekliyorum.
1 saat 46 dakika, yani çok da akmadı aslında ama bilemedim yani çok da beğenemedim. O kadar olumlu yorum vardı ki biraz beklenti yükselince umduğun çıkmayınca hayal kırıklığı oluyo sanırım.Beğendin mi? Bende düşünmüyor değilim, süresi de iyi.
Devam etmeyeceksin o halde, en iyisi 3. bölümün reyting sonuçlarına kadar bekleyeyim.1 saat 46 dakika, yani çok da akmadı aslında ama bilemedim yani çok da beğenemedim. O kadar olumlu yorum vardı ki biraz beklenti yükselince umduğun çıkmayınca hayal kırıklığı oluyo sanırım.
İzleyeceğim, sürükleyici hikayesi var birkaç bölüm daha bakayım da. Haftaya +10 görür, at fava bekle...Devam etmeyeceksin o halde, en iyisi 3. bölümün reyting sonuçlarına kadar bekleyeyim.
Emin değilim, Kanal D'de yayınlanıyor sonuçta. Uğursuz gelebilir.İzleyeceğim, sürükleyici hikayesi var birkaç bölüm daha bakayım da. Haftaya +10 görür, at fava bekle...
Türkiye'nin en uzun soluklu dizisi 'Arka Sokaklar'ın KANAL D'de yayınlandığını hatırlatmak isterim.Emin değilim, Kanal D'de yayınlanıyor sonuçta. Uğursuz gelebilir.