Ben niye üzgün olayım sen iyi misin ya? Sanki senin gibi ağlanıyorum. Sana diyorum ki ben zaten 6’ya düşer diyordum ama 5’e düşmüş bu da kötü değil.Yoo işte SÇK nedeniyle üzgün olduğun için teselli etmeye çalışıyorum sen de iyice canavar yaptın beni.
Tamam canım öyle olsun. Valla SÇK'yla hiçbir derdim olmazdı ama aylardır inatla pompalanması antipati yarattı o yüzden bırak da sosyal medyanın büyük kısmı gibi ben de sevineyim.@alperuz senin gibi sağa sola saldıran egoist biri değil.
Sen şimdiye bakma Sadakatsiz gelecek hafta daha da yükselince o 5 reyting de gider.Ben niye üzgün olayım sen iyi misin ya? Sanki senin gibi ağlanıyorum. Sana diyorum ki ben zaten 6’ya düşer diyordum ama 5’e düşmüş bu da kötü değil.
Çarşamba günleri Sadakatsiz izleyecek olmama rağmen SÇK’nın bu oranlarla gideceğini düşündüğüm için sevineceğim.
Boşa pompalanmadı en azından hakkını verdi. Senin dizin gibi bir bölümde 2’ye düşmedi. 2 rakip karşısında 5’e düştü alt tarafı.Tamam canım öyle olsun. Valla SÇK'yla hiçbir derdim olmazdı ama aylardır inatla pompalanması antipati yarattı o yüzden bırak da sosyal medyanın büyük kısmı gibi ben de sevineyim.
Sen şimdiye bakma Sadakatsiz gelecek hafta daha da yükselince o 5 reyting de gider.
Düşmanın olması için sana bir şey yapmış olması, zarar vermesi gerekir ama kıskançlığından ne yapacağını şaşırdın. Dün ağır ilerliyor denildiğinde harika attığın, buzdolabı izlemek istemiyorum dediğin diziyi profile koymak da ancak sana yakışırdı.
Umarım ses verir artık MF, romantik komediye de ihtiyacı var insanların. Böyle güzel bir yapımın harcanmaması gerek.Dediklerinin hepsine katılıyorum. Tüm romcomlar kış sezonuna geçince dram hikayelerine başvuruyor ama bu geçiş çok keskin oldu. Hande ve Kerem’in uyumu gerçekten harika son zamanların en ateş eden çifti. Yönetmende büyük sorun var. Pırıl ve Engin’in öpüşme sahnesi yakın çekimden verildi ama Eda ve Serkan’ın ilk öpüşmesi mesela resmen caddenin karşısından çekilmiş gibiydi. Dediğin fotoğrafları da gördüm bugün sosyal medyada onları kullanmak varken uzaktan kullanıp sonra da fanları ciddiye almayarak internet özele yine Hint dizisi gibi perdeler arasında öpüşen çift göstermek çok saçma. Fanlar 2 haftadır çırpınıyor, etkinlik düzenleyip MF’ye yazıyor ama ses yok.
Bence aşk itirafı bu kadar erken gelmeliydi bundan sonra diziyi bırakan çok oluyor bu tarz dizilerdeDün akşamki bölüm dram ve yan karakter ağırlıklı gidilmiş böyle rakipler varken yanlış hamle yapılmış ama bitmesini ben de istemem.
Harbi çok saçma Mf Medyapım tamam birlikte çalışıyorlar genelde ama senden bu kadar izleyici çalan dizinin de reklamını yapmazsınSadakatsiz’in reytingleri artmaya devam eder bu gidişle, Sen Çal Kapımı’nın resmi YouTube hesabı bile Sadakatsiz reklamı yapıyor. Dalga geçiyorlar herhalde rakip dizinin reklamını yapmak nedir ya?Ekli dosyayı görüntüle 93516
Aynen öyle anlamak mümkün değilHarbi çok saçma Mf Medyapım tamam birlikte çalışıyorlar genelde ama senden bu kadar izleyici çalan dizinin de reklamını yapmazsın
Cuk oturmuş, bakalım olacak mı bu adamın dediği gibi şeylerMenajerimi Ara Celal Bey = SÇK reytinglerinden sonra Asena Bülbüloğlu
@Özgür @serhatt @hayret bi şey @Hazem @Yiğitt @Dosi @mesmeso61