az izlenir sandım çok izlenmiş bende patladım dizi tahmınımdeLanet olsun...
az izlenir sandım çok izlenmiş bende patladım dizi tahmınımdeLanet olsun...
Aaa napiyim be, etkimde kalmasaydın sende.Sinirliyim sana.
Asıl ben analizci olmalıymışım kaç haftadır ne desem tutuyor.@denizz19 yardımcı arıyorsan olabilirim.
Hani yorum geliyordu. Reytingler şok etkisi yarattı galibaSonuçlar konuya eklendi.
@Dosi @Aserat @Özgür @Sherlock @Tolstoyevski @hayret bi şey @The_Erinch @Veteran @Ahmed @xdragxx @Hazem @serhatt @denizz19 @alperuz @emreemreu @kerem @Emre Ozansoy @Angelica @Turkuazz @slhttnmtl @Yiğitt @12.Adam @Gerekli24 @STARAN @seyfullXh @xemrexxx @xBUGRAx @Afet Güçverir @mesmeso61 @Klaus @offensive @haluk792 @Zeyno45 @phoebebuffay @DR @ozmoturk @Forumdash @elvissman @soo @Burak97 @Sylvester @MayısKralı @Felon @EmreCan @Doğan @Alos ve ilgili herkes
Herkes patladı.az izlenir sandım çok izlenmiş bende patladım dizi tahmınımde
aynen herkes patladıu valaHani yorum geliyordu. Reytingler şok etkisi yarattı galiba
Bir yandan da onu yazıyorum.Hani yorum geliyordu. Reytingler şok etkisi yarattı galiba
Yazıp sonuç ile birlikte paylaşsaydın,. Biz 30 dakika daha beklerdikBir yandan da onu yazıyorum.
Sonuçları görmüşken paylaşayım dedim yorumu da PC’ye geçip hallettim.Yazıp sonuç ile birlikte paylaşsaydın,. Biz 30 dakika daha beklerdik@Aserat gibi 8388362 saat geciktirmezdin herhalde
Eline sağlık güzel görünüyorSonuçları görmüşken paylaşayım dedim yorumu da PC’ye geçip hallettim.
Teşekkür ederim.Eline sağlık güzel görünüyor
Çarşamba günü de çarşı pazar karıştı
Malesef..Evet herkes bende patladım.
Kanal D 2 tekrar olayını İntikam’la başlatmıştı, hiç unutmuyorum bayağı da ses getirmişti...'Sadakatsiz' dün bölümden sonra 2 tekrar vermiş, yani günü 3 yayınla kapatmış. Aklıma 'İntikam' dizisi geldi. İlk bölüm yayının ardından iki tekrar daha vermişti...
Onun çekirdeği ile benim mısır da gelsin bari, tam olsun. BuyurHahaha bir @alperuz ve çekirdeği eksik.
İşte şimdi kaos malzemeleri hazır.Onun çekirdeği ile benim mısır da gelsin bari, tam olsun. Buyur
Ekli dosyayı görüntüle 93496
Ekli dosyayı görüntüle 93495
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?