Bugün Hangi Yapımı İzleyeceksiniz/İzlediniz?

• Kullanılan toplam oy
    24
Ben bi gidip @denizz19 'dan oranları takip edeyim :A
Merak ettim oranları

Eline sağlık güzel görünüyor :Z

Çarşamba günü de çarşı pazar karıştı :A
Teşekkür ederim. :Z

Aynen öyle bayağı enteresan oldu. :A

@Aserat dedin ya az önce birazdan gelir SÇK’ya tüm nefretini kusar, dalgasını geçer o yüzden merakla bekliyorum gelsin de ağzının payını vermek için. :A

• İlginç
  • Güldürdün
Reactions: Aserat and Dosi
Teşekkür ederim. :Z

Aynen öyle bayağı enteresan oldu. :A

@Aserat dedin ya az önce birazdan gelir SÇK’ya tüm nefretini kusar, dalgasını geçer o yüzden merakla bekliyorum gelsin de ağzının payını vermek için. :A
Ozaman yerimizi alalım :A
@Sherlock
96CE873F-E829-4799-B9FB-B5571EDB6A51.jpeg.jpg

Öncelikle Sadakatsiz gerçekten çok iyi oranlar ile başlamış, tabi izlemedim ama fragmanda,' kızınız,,, eşimdem hamile,' cümlesinin etkisi var 😎 7 gibi oranlar çok iyi, bu arada Kuruluş Osmanda ilk bölümden 10 ratingle dönmüş, ekranlar coşmuş akşam. SÇS resmen dumura uğramış. DEK de düşmüş, umarım DEK daha fazla düşmez.

'Sadakatsiz' dün bölümden sonra 2 tekrar vermiş, yani günü 3 yayınla kapatmış. Aklıma 'İntikam' dizisi geldi. İlk bölüm yayının ardından iki tekrar daha vermişti...

'Sadakatsiz' dün bölümden sonra 2 tekrar vermiş, yani günü 3 yayınla kapatmış. Aklıma 'İntikam' dizisi geldi. İlk bölüm yayının ardından iki tekrar daha vermişti...
Kanal D 2 tekrar olayını İntikam’la başlatmıştı, hiç unutmuyorum bayağı da ses getirmişti...

• Beğendim
Reactions: Yiğitt