7 Ekim 2013 Pazartesi Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
#GörüşGünüKadınları dizisinde Gül Güzeli şarkısı çalıyor.

Karadayı da uçuşlarda bugün.

6 kez +10 ve üstü bugun bombaydı 3 Adam sekcı falan 10 un üstünde gelecegi kesin

Gülay'ın bebeğine bir şey olmasın!

yst 7 yle baslamıs 13 e kadar çıkmıs dün

o ses türkiye 9.76 basladi 13 e kadar çıktı 12 lere çıktı 10 üstü gelir rahat ab 13 14 gelebilir

Yalan mı söylüyorum tablo orda git bak

yalan degil ama izlemedigin için bilmiyorsun 13 üde gördü dün ama acun 22:00 dan sonra yükseldi ilk anlık yeni bölüm 7 reytingle basladi o ses türkiye 9.76 basladi 11 e çıktı 12 ye çıktı reklamda 7 Reyting aldı 10 a fırladı dönüste 11 12 tekrar yükseldi

yani yüksek basladi ilk anlık

#GörüşGünüKadınları dizisinde en çok Gülay ve Zehra'nın öyküleri beni etkiledi.

Acun O Ses'i uzatarak akıllılık etmiş. Yarın zirve kesin gibi yine. Karadayı da bugün çok iyi gitti gerçekten.

Görüş Günü Kadınları'nın reytingleri halen daha yetersiz. Üzülerek söylüyorum ki dizi artık bitecek, yol görünüyor yavaştan. Ama bu diziyi hiç unutmayacağım ve bu diziyi sonuna kadar takip edeceğim.
@xBUGRAx

Öyle klişeler olsaydı aklına ilk kaçirmak gelmezdi
Ali Kaptan sandın zaar anasından ayıracak çocugu diye
yoo ben ö.b.z.g'ye sadece ilk bölümler baktım sadece.. karadayıdaki sahne komik. birden çocuk yemek yemiyecem diyor babam gelirse yiyecem diyor (diyaloglar girmiyorum çocuk süper zeki cevaplar veriyor birde hazır cevap ki )))) ) bir anne ne olduda çocuk birden böyle oldur der.. sonra çocuk bütün gofretlerini neden döksün . senaristler demek çocukken gofret yiyememişler. çocuklar saklarlar gofretlerin ki kimse yemesin diye )))

kısacası çok sıradan bir sahne olmuş)))

macera daha yeni başlıyor dedi kaçakta serhat
o deği de atv yine 22:30'a ben onu çok sevdimi koymuş,ben sizin yapıcak olduğunuz işin

Görüş Günü Kadınları 23:41'de Reklama Girdi.

Ben bıraktım 4. bölümde. Senarist 9. bölümden bahsetti bugün 13. bölümde bitecek demek ki..