y.sizsiniz bitti 30 dakkadir reklam
reklamdan sonra ewt
Yorum yazmaya korkuyorum
krem hafta içi daha iyi reyting alır. hafta içi çocukların izleyebileceği tek pis yedili var . istavridin pazara alınması kreme yaracaktır
show acuna bagımlı oldugundan dizi yapma alışkanlıgı yoktu. malum diziler genelde 6 ay öncesinden planlanıp anlaşılıyor. show bir anda ayarlayanmadı acunun boşlugunu . artık dizi yapar artık..
beyazsoy show az dizi yapiyor bence.. bunu neye bagliyorsun ? bence fazla dizi yapmali.. hemde drama agirlikli
niye))
- - - Ekleme - - -
vallahi kendimi çocuktan saymıyorum ama çocuklarda benimle izliyorsa mutlu olurum izlesinler istavrit izleyip huyları bozulacağına naralar atacaklarına krem izlesinler mutlu uyusunlar )
dizi büyülü romantik komedi. agırlıklı çocuklar izleken hayata toz pembe bakan bazı büyüklerde izleyebilir ))
İçinde herşey var dramada var binbir çeşit katakulli oyunlarda var.Her kesime her yaşa herkese hitap etmeye başladı bu bölümde.dizi büyülü romantik komedi. agırlıklı çocuklar izleken hayata toz pembe bakan bazı büyüklerde izleyebilir ))
alev alevin senaristi mahinur ergunmuş. genelde yaptıgı diziler orta karar gider.. bu dizide büyük ihtimal tutacak ama 4-5 reytingi zor geçer görüntüsünde
kabul ediyorum hayata toz pembe bakıyorum.. bir gün herkes benim gibi bakarsa, istavritlerden, vadilerden, koçanlardan kurtuluruz ))
istavrit kurtlar vadisi tamamnda koçan da senin gibi hayata toz pemebe bakıyor. adamın elinden bırak agzından kötü bir laf bilem çıkmıooo )))
2 den düşmz 5 i geçmez..) izliyorum plaj deniz güneş ve kötü kızlar cici kızlar herşey var ..)