7 Ekim 2012 Pazar Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
22:45 - 23:00 ortalama
#sbt #reyting 'leri; 1)
KANALD: 4.43 , 2) STAR:
4.38 , 3) ATV: 3.68 , 4) FOX:
3.55 , 5) SHOW: 2.85

Yorum yazmaya korkuyorum :)

niye:)))

- - - Ekleme - - -

krem hafta içi daha iyi reyting alır. hafta içi çocukların izleyebileceği tek pis yedili var . istavridin pazara alınması kreme yaracaktır

vallahi kendimi çocuktan saymıyorum ama çocuklarda benimle izliyorsa mutlu olurum izlesinler istavrit izleyip huyları bozulacağına naralar atacaklarına krem izlesinler mutlu uyusunlar :))

beyazsoy show az dizi yapiyor bence.. bunu neye bagliyorsun ? bence fazla dizi yapmali.. hemde drama agirlikli
show acuna bagımlı oldugundan dizi yapma alışkanlıgı yoktu. malum diziler genelde 6 ay öncesinden planlanıp anlaşılıyor. show bir anda ayarlayanmadı acunun boşlugunu . artık dizi yapar artık..

23:00 - 23:15 ortalama
#sbt #reyting 'leri; 1)
KANALD: 6.02 , 2) ATV:
3.68 , 3) STAR: 3.6 , 4) FOX:
3.23 , 5) SHOW: 2.54

niye:)))

- - - Ekleme - - -

vallahi kendimi çocuktan saymıyorum ama çocuklarda benimle izliyorsa mutlu olurum izlesinler istavrit izleyip huyları bozulacağına naralar atacaklarına krem izlesinler mutlu uyusunlar :))

dizi büyülü romantik komedi. agırlıklı çocuklar izleken hayata toz pembe bakan bazı büyüklerde izleyebilir :)))

dizi büyülü romantik komedi. agırlıklı çocuklar izleken hayata toz pembe bakan bazı büyüklerde izleyebilir :)))

kabul ediyorum hayata toz pembe bakıyorum.. bir gün herkes benim gibi bakarsa, istavritlerden, vadilerden, koçanlardan kurtuluruz :)))

alev alevin senaristi mahinur ergunmuş. genelde yaptıgı diziler orta karar gider.. bu dizide büyük ihtimal tutacak ama 4-5 reytingi zor geçer görüntüsünde

alev alevin senaristi mahinur ergunmuş. genelde yaptıgı diziler orta karar gider.. bu dizide büyük ihtimal tutacak ama 4-5 reytingi zor geçer görüntüsünde

2 den düşmz 5 i geçmez..:)) izliyorum plaj deniz güneş ve kötü kızlar cici kızlar herşey var ..:))

Alev Alev'de kendi gecesinden daha iyi oranlar aldi resmen KAYP Şehir vak-ası gibi :X

kabul ediyorum hayata toz pembe bakıyorum.. bir gün herkes benim gibi bakarsa, istavritlerden, vadilerden, koçanlardan kurtuluruz :)))

istavrit kurtlar vadisi tamamnda koçan da senin gibi hayata toz pemebe bakıyor. adamın elinden bırak agzından kötü bir laf bilem çıkmıooo :))))

23:15 - 23:30 ortalama
#sbt #reyting 'leri; 1)
KANALD: 4.32 , 2) ATV:
4.11 , 3) FOX: 3.86 , 4)
SHOW: 2.8 , 5) STAR: 2.45

istavrit kurtlar vadisi tamamnda koçan da senin gibi hayata toz pemebe bakıyor. adamın elinden bırak agzından kötü bir laf bilem çıkmıooo :))))

:)))) onun gibi gerçek hayatta herşeye kadir pirupak feyz dolu konuşurken eriyen biten yumurta gibi delikanlı bulamazsın:)) toz pembe baksanda koçandaki kadar pembe adama rastlayamazsın hayallerinde bir sınırı vardır o kadarda değil :))

2 den düşmz 5 i geçmez..:)) izliyorum plaj deniz güneş ve kötü kızlar cici kızlar herşey var ..:))

asıl dizi şimdi başlıyor. ilerki bölümlerde reyting artacaktır.. bütün kızların yazdıgı kaptan zengin kızla evlenecek ve senin cici kız dediğin kız intikam almak için zengi kızın dayısına kancayı takacak :))) yani dizide iyi kız kalmayacak.