şimdi temizlendi dizi dediğin gibi kızın gidişide yakın .. ama artık kız saçma eylemler yapmıyor sakatlanmış umarım iyileşmezde yine aynı hikayeyi tekrarlamazlar ..
tombik kızın sakarlığını seviyorum )
rüya da muhteşem bişey olmuş
Justin Bieber 2 desene
Larissa Gacemer'i nasil buldun Selim ? Belki ilerleyen dönemlerde kendi sesiyle de dublaj yapar..
Larissa Gacemer'i nasil buldun Selim ? Belki ilerleyen dönemlerde kendi sesiyle de dublaj yapar..
Show Tv çabuk mu vazgeçer bu diziden diyorsun beyazsoy.. ?
şimdi temizlendi dizi dediğin gibi kızın gidişide yakın .. ama artık kız saçma eylemler yapmıyor sakatlanmış umarım iyileşmezde yine aynı hikayeyi tekrarlamazlar ..
tombik kızın sakarlığını seviyorum )
rüya da muhteşem bişey olmuş
yok vazgeçmedi bence amacı acunu devirmekti. ama acun showtvnin bu taktiğini görüp hemen arefi devreye soktu )))))
showun acunu yok etme planları sürekli geri tepiyor. önce buugurda büyük showu harcadı şimdi istavridi. . haftaya krem pazardançeileceği için show istavridi yine pazarda tuttacaktır. ama istavridin kitlesiyle acunun kitlesi ynı . her zaman büyük balık küçük balıgı yer ))))
Kanal d harikalar yaratmış acun nefis zaten
Mehmet sen neler izledin bu aksam. Acun'u mu yoksa Kanal D'de yayinlanan BBEB'i mi yoksa maçi mi?
istavrit bitmiştir.... krem nereye gitse aynı reytingi alır farketmez krem için her gün krem ihtiyacımız var.. istavrit ayda bir gider her hafta istavrit gitmez .. hem daha mevsimi gelmedi ))
Aynen Wanted şarkılari daha güzel.Ama kimse farkında değil.Wanted uyeleri daha buyukler gerçi 1d'ye göre.Ergen 1Dhe ondan bence the wanted grubu onlardan daha iyi
el classicoyu izledim şimdi fb maçı özetini izliyorum sen ne izleyosun furkan
Aynen Wanted şarkılari daha güzel.Ama kimse farkında değil.Wanted uyeleri daha buyukler gerçi 1d'ye göre.Ergen 1D