7 Aralık 2012 Cuma Reyting Sonuçları

kadını gerektiricek bi rol olursa merak etme koyarlar hem nasıl kadınsız bu kadar reyting alıyosa bu onlara yeter
evet yaa ne o reytingler? Türkiye'nin erkek erkeğe cekılen dizilere ihtiyacı varmiş...Sorsan ben öyle erkek erkekeğe film/dizi izlemem derler..İlginç.

evet yaa ne o reytingler? Türkiye'nin erkek erkeğe cekılen dizilere ihtiyacı varmiş...Sorsan ben öyle erkek erkekeğe film/dizi izlemem derler..İlginç.

bu kadın olayınıda bi tek senden duyuyorum ya neyse ama merak etme ekibin içinde en az 100 kadın var

sen söle bnm adınmı duyan herkes selamı alır kimse ohadsizliği yapmaz selam vermek sünnet alamk farzdır panpa

vaay emre sünnetle farzı biliyonda milletin orasını burası gösteren ve ecdadımızı kötüleyen uçkur düşkünü bi karakter olarak gösterilmesinin günah olduğunu bilmiosun.Selamınıda kahyamın keyfi gelince alırım

Ümit Besen haftalık izlediği diziler

pazartesi Karadayı
Salı OBGZ izliyormuş ama bırakmış ali kaptan cıkınca - BİÜ diyecekti susturdular

Çarşamba Kuzey Guney
Perşembe Zengin kız Fakir Oğlan
Cuma seksenler
Cumartesi alev alev
Pazar KREM <<<<< Dikkat

tamamdır ben lafımı dedi gerisi sana kalmış

bu kadın olayınıda bi tek senden duyuyorum ya neyse ama merak etme ekibin içinde en az 100 kadın var
Evet beni rahatsiz ediyor hiç mi kadın olmaz dizide..Ekiptekileri biz görmuyoruz.Orasi beni ilgilendirmez.Zaten ekiptede kadın olmazsa hepten........neyse....

Arka Sokaklar'ın cumaya gelmesi ATV'nin sadece 1 günde 1.lik almasına neden oldu ilerde belki Pazartesi de 1. olabilir ama zor gözüküyor açıkçası. Huzur Sokağı da A/B'de 1. olur artık napsın

- - - Ekleme - - -

Evet beni rahatsiz ediyor hiç mi kadın olmaz dizide..Ekiptekileri biz görmuyoruz.Orasi beni ilgilendirmez.Zaten ekiptede kadın olmazsa hepten........neyse....

23:30 - 23:45 ortalama #sbt #reyting 'leri; 1) ATV: 4.99 , 2) KANALD: 4.08 , 3) TRT1: 3.2 , 4) SHOW: 2.6 , 5) STV: 2.44

yarın hem ab grubunda hemde totalde dila birinciliği alır ..

diğerleri ne alır
)

Ee ozaman napalım artık bize laf düşmez sölersin bahadıra raciye cüneyte ben karı istiorum dizide diye gerisi onlara kalmış

Koysalarda izlemem...Siz izleyeneler memnunsanız erkek erkeğe Allah mutluluğunuzu arttırsın

- - - Ekleme - - -

yarın hem ab grubunda hemde totalde dila birinciliği alır ..

diğerleri ne alır
)
Ümran Beyaz Show'da reklam aralarinda bak bari

Koysalarda izlemem...Siz izleyeneler memnunsanız erkek erkeğe Allah mutluluğunuzu arttırsın

- - - Ekleme - - -

Ümran Beyaz Show'da reklam aralarinda bak bari

evet biz erkek erkeğe mutluyuz töbe töbe sen demekki tvde kadın gördüğün zaman tv ye yapışıyon 😀d

23:45 - 00:00 ortalama #sbt #reyting 'leri; 1) ATV: 5.87 , 2) KANALD: 4.49 , 3) TRT1: 3.38