O sapık sen de cazgırsınNiye beni bi tehlike olarak görüyorsun ona karşı![]()
O sapık sen de cazgırsınNiye beni bi tehlike olarak görüyorsun ona karşı![]()
Sapık olduğunu nerden çıkardın iftiracıO sapık sen de cazgırsın![]()
![]()
![]()
Ben @DarkLegenD in üstüne çıkıp onu ezmişim ya o yeter bana, gerisi önemli değilAaa @MasacRE- bey pazar günleride sayıldığı için sen 8 gün içinde okadar mesaj yazmışsın ve ben hafta sonuna geldim 3 günlük mesajda seni geçtim 😱
Eurovision ve 16 konum sayesinde yokluğumu hissettirmemişim listelerde
Nerdeyse @Aserat ı da geçecekmişim.
Bu tabloya göre evet ben gerçektende çenesi düşükmüşüm![]()
![]()
eski 5 mesajını sil . 11.111 olmuşsun 5 mesaj öncedenBen @DarkLegenD in üstüne çıkıp onu ezmişim ya o yeter bana, gerisi önemli değil![]()
TeşekkürlerYeni üye olarak gayet iyi , zamanla daha alışırsın tebrikler![]()
Mesajlarımın hepsi birbirinden kaliteli, hiçbirini silmeye kıyamameski 5 mesajını sil . 11.111 olmuşsun 5 mesaj öncedenA
Ben 22.222 ekran resmi alacaktım ama o esnada Survivor çok heyecanlıydı, hatırlayana kadar 60 mesaj fazla yazmıştım![]()
Tipik sıvacı hareketiMesajlarımın hepsi birbirinden kaliteli, hiçbirini silmeye kıyamam![]()
@DarkLegenD i sıvayın. Çok aç sıvanmayaEskisi gibi etrafı sıvayamadığımız için biz de böyle kendimizi sıvıyoruz @MEnes ile ne yapalım![]()
Karşı cinsin zekisinden korkacaksın derdim hep.Tipik sıvacı hareketi
Sen direk pat diye dedin, @MEnes de geçen üstü kapalı inceden kendisini sıvadı, tabi ben hemen çaktım![]()
Napalım üstadım zaten 7 mesaj yazmışım hepi topu. Bu mesajlar arasında kendimi sıvama olmasa ne anlarım ben o işte.Eskisi gibi etrafı sıvayamadığımız için biz de böyle kendimizi sıvıyoruz @MEnes ile ne yapalım![]()
Sana zararım dokunmayacağını bildiğin için korkmuyorsunKarşı cinsin zekisinden korkacaksın derdim hep.Senden de korkulur normalde ama ben korkmuyorum elbette.
Napalım üstadım zaten 7 mesaj yazmışım hepi topu. Bu mesajlar arasında kendimi sıvama olmasa ne anlarım ben o işte.Bu arada gece uyanabilirsem Houston-Gsw maçına gelirim. Mükemmel maç olacaktır.
![]()
Sıva tabi ya işimiz bu zatenKarşı cinsin zekisinden korkacaksın derdim hep.Senden de korkulur normalde ama ben korkmuyorum elbette.
Napalım üstadım zaten 7 mesaj yazmışım hepi topu. Bu mesajlar arasında kendimi sıvama olmasa ne anlarım ben o işte.Bu arada gece uyanabilirsem Houston-Gsw maçına gelirim. Mükemmel maç olacaktır.
![]()
Kesinlikle nasıl da bunu bildiğimi bildiğin için ona göre yazdın mesajını.Sana zararım dokunmayacağını bildiğin için korkmuyorsun
Kıyamam sana zaten![]()
Lebronspor kendini 2. maça hazırlamaya başlamıştır. 7 maçlık seride ilk maçı kaybettik diye ah vah edecek değiliz.Sıva tabi ya işimiz bu zatenDünkü maç da mükemmeldi, Boston nasıl parçaladı Lebronspor'u ama
O zaman gece konuyu açarım ben, seri olarak açayım diyorum her maça konu açmaya üşeniriz biz Efe falan da yokBir tane batı bir tane doğu için açarım onlardan devam ederiz
![]()
Aaa bilmeyen yok ama sempatik sapıkSapık olduğunu nerden çıkardın iftiracı![]()
Sempatiği benim sapığı senin olsunAaa bilmeyen yok ama sempatik sapık![]()
![]()
![]()
Aaa olsun bu civarları tutturur 300 e çıkarsan yeter bence tabi tekrar düşmezsenBi sen olamayız ama.![]()
Sapık sana lazım asıl beeSempatiği benim sapığı senin olsun![]()
Onu nerden çıkardın be sersemSapık sana lazım asıl bee![]()
![]()
![]()