7-13 Mayıs 2018 Haftanın En Çok Mesaj Yazanları

Aaa @MasacRE- bey pazar günleride sayıldığı için sen 8 gün içinde okadar mesaj yazmışsın ve ben hafta sonuna geldim 3 günlük mesajda seni geçtim 😱 :A
Eurovision ve 16 konum sayesinde yokluğumu hissettirmemişim listelerde :A
Nerdeyse @Aserat ı da geçecekmişim.

Bu tabloya göre evet ben gerçektende çenesi düşükmüşüm :T: :A

Aaa @MasacRE- bey pazar günleride sayıldığı için sen 8 gün içinde okadar mesaj yazmışsın ve ben hafta sonuna geldim 3 günlük mesajda seni geçtim 😱 :A
Eurovision ve 16 konum sayesinde yokluğumu hissettirmemişim listelerde :A
Nerdeyse @Aserat ı da geçecekmişim.

Bu tabloya göre evet ben gerçektende çenesi düşükmüşüm :T: :A
Ben @DarkLegenD in üstüne çıkıp onu ezmişim ya o yeter bana, gerisi önemli değil :A

eski 5 mesajını sil . 11.111 olmuşsun 5 mesaj önceden :A A
Ben 22.222 ekran resmi alacaktım ama o esnada Survivor çok heyecanlıydı, hatırlayana kadar 60 mesaj fazla yazmıştım :F
Mesajlarımın hepsi birbirinden kaliteli, hiçbirini silmeye kıyamam :A

Tipik sıvacı hareketi :A
Sen direk pat diye dedin, @MEnes de geçen üstü kapalı inceden kendisini sıvadı, tabi ben hemen çaktım :F
Karşı cinsin zekisinden korkacaksın derdim hep. :A Senden de korkulur normalde ama ben korkmuyorum elbette. :A
Eskisi gibi etrafı sıvayamadığımız için biz de böyle kendimizi sıvıyoruz @MEnes ile ne yapalım :A
Napalım üstadım zaten 7 mesaj yazmışım hepi topu. Bu mesajlar arasında kendimi sıvama olmasa ne anlarım ben o işte. :A Bu arada gece uyanabilirsem Houston-Gsw maçına gelirim. Mükemmel maç olacaktır. :A

Karşı cinsin zekisinden korkacaksın derdim hep. :A Senden de korkulur normalde ama ben korkmuyorum elbette. :A

Napalım üstadım zaten 7 mesaj yazmışım hepi topu. Bu mesajlar arasında kendimi sıvama olmasa ne anlarım ben o işte. :A Bu arada gece uyanabilirsem Houston-Gsw maçına gelirim. Mükemmel maç olacaktır. :A
Sana zararım dokunmayacağını bildiğin için korkmuyorsun :bhr:
Kıyamam sana zaten :A

Sıva tabi ya işimiz bu zaten :A Dünkü maç da mükemmeldi, Boston nasıl parçaladı Lebronspor'u ama :A

O zaman gece konuyu açarım ben, seri olarak açayım diyorum her maça konu açmaya üşeniriz biz Efe falan da yok :A Bir tane batı bir tane doğu için açarım onlardan devam ederiz :D

Sana zararım dokunmayacağını bildiğin için korkmuyorsun :bhr:
Kıyamam sana zaten :A
Kesinlikle nasıl da bunu bildiğimi bildiğin için ona göre yazdın mesajını. :) Tahmin edeceğini de biliyordum zaten. :A
Sıva tabi ya işimiz bu zaten :A Dünkü maç da mükemmeldi, Boston nasıl parçaladı Lebronspor'u ama :A

O zaman gece konuyu açarım ben, seri olarak açayım diyorum her maça konu açmaya üşeniriz biz Efe falan da yok :A Bir tane batı bir tane doğu için açarım onlardan devam ederiz :D
Lebronspor kendini 2. maça hazırlamaya başlamıştır. 7 maçlık seride ilk maçı kaybettik diye ah vah edecek değiliz. :A 2. maçı alırız saha avantajını alıp önümüze bakarız. Ben 4-1 veya 4-2 Cavs alacak diyorum. :A

Doğru düşünmüşsün her seriye ayrı ayrı 1 konu yeterli. Ben 12 - 12.30 gibi uyuyup kalkmayı deneyeceğim. Kalkarsam damlarım muhakkak. :A Kalkamazsam da diğer maçlar zaten hep sahura rastlayacak. Onlarda rahat rahat izleyeceğiz. :A