Bana da kıyamazsın diye umuyorum. (?)Sana zararım dokunmayacağını bildiğin için korkmuyorsun
Kıyamam sana zaten
Sen mesaj sayısı ile ezsen ne olacak, ben seni avatarımın otoritesi ile eziyorum.Ben @DarkLegenD in üstüne çıkıp onu ezmişim ya o yeter bana, gerisi önemli değil
Sıvaya doydum, başka zamanlara artık.@DarkLegenD i sıvayın. Çok aç sıvanmaya
Dün full sıvadım, hesabınmı çalındı dedi
@MEnes i kıskandınmı yoksa? 😱Bana da kıyamazsın diye umuyorum. (?)
Sen mesaj sayısı ile ezsen ne olacak, ben seni avatarımın otoritesi ile eziyorum.
Sıvaya doydum, başka zamanlara artık.
Evet, kıskanıyorum denilebilir. Sonuçta kendisi entel-dantel bir adam.@MEnes i kıskandınmı yoksa? 😱
Yani şimdi dünü katmazdak eskiyi düşünürsek kıyıyordum sana biraz,benle uğraşıyorsun diye ama eski maziden dolayı başa sarıyorduk yine. Dün açıklamıştım
@MEnes evet kıskanılacak birisiEvet, kıskanıyorum denilebilir. Sonuçta kendisi entel-dantel bir adam.
Aynen kısır döngü gibi, sürekli seni eziyorum ama yine de benimle konuşmaya devam ediyorsun.
Ne!@MEnes evet kıskanılacak birisi
İlk konuşmamızda keşfettim güzel yanlarını ama sen, ne desemki, seni çözmek zor. İyi yönlerini bulmaya çalışıyorum, zorluyorum kendimi ama hayır olmuyor. Kendini anca olamayan şeylerle avutuyorsun ( ezmek böyle yapılır )
1 kere bile ezemedin beni ama ezdim deyip kendini tatmin etmeye çalışıyorsun. Şimdi 1-2 ağır şey derimde azıcık kıyamıyorum işte
Onu bunu bırak da şimdi, NBA gecelerine başlıyoruz seni de bekleriz bu gece 4'de gsw-houston varBana da kıyamazsın diye umuyorum. (?)
Sen mesaj sayısı ile ezsen ne olacak, ben seni avatarımın otoritesi ile eziyorum.
Sıvaya doydum, başka zamanlara artık.
hoştttt atışmaa Ne edepsizliğimi gördün bunca zamanEdepsiz olan sensin
Ne diyebilirim ki zaten gerekeni demişsin benim de üstüne fazla şey söylememe gerek yok yani. Bu arada yukarıda güzel giydirmişsin Dark'a fark ettiğimi belirtmek isterim.@MEnes evet kıskanılacak birisi
İlk konuşmamızda keşfettim güzel yanlarını ama sen, ne desemki, seni çözmek zor. İyi yönlerini bulmaya çalışıyorum, zorluyorum kendimi ama hayır olmuyor. Kendini anca olamayan şeylerle avutuyorsun ( ezmek böyle yapılır )
1 kere bile ezemedin beni ama ezdim deyip kendini tatmin etmeye çalışıyorsun. Şimdi 1-2 ağır şey derimde azıcık kıyamıyorum işte
Teşekkür ederimNe diyebilirim ki zaten gerekeni demişsin benim de üstüne fazla şey söylememe gerek yok yani. Bu arada yukarıda güzel giydirmişsin Dark'a fark ettiğimi belirtmek isterim.
Tahmin edebiliyorum ama bu işler böyle, Kim işine geldiği şekilde davranmıyor ki bu devirde.Teşekkür ederim
Bunu @DarkLegenD benle uğraştıkça hep yapıyorum ona Ama o işine geleni kendine göre yorumluyor,köşeye sıkışınca videoya sığınıyor hep
Pazartesi ve salı geceleri şov var, doluyum canım. Ama belki bu gün fedakarlık yapabilirim.Onu bunu bırak da şimdi, NBA gecelerine başlıyoruz seni de bekleriz bu gece 4'de gsw-houston var
Bu gece Boston Cleveland var, konularına takvim de koydum, oradan bak işte istediğin zaman gelirsin seriler devam edecekPazartesi ve salı geceleri şov var, doluyum canım. Ama belki bu gün fedakarlık yapabilirim.
Aaa hep bu hoşatlaman bile edepsizlik ayoll Az hanımhanımcık olhoştttt atışmaa Ne edepsizliğimi gördün bunca zaman
Mahalle kültürümüz böyle canım hanım hanımcık olamıyorumAaa hep bu hoşatlaman bile edepsizlik ayoll Az hanımhanımcık ol
Bende onu diyorum işteMahalle kültürümüz böyle canım hanım hanımcık olamıyorum