7 Şubat 2018 Çarşamba Reyting Sonuçları

Arada dağlar kadar fark var değil mi? 2 reyting bile alamamış, bitecek dedim diye hakaretler savurduğun dizi ne hale gelmiş. Demiştim derim..
26da biter diyodun sen dün akşam 27 yayınlandı
sefam olsun oh oh

Haftaya Yaparsın Aşkım 4-5'e yükselir, Sevgililer Günü Özel bomba geliyor!

Yaparsın Aşkım Sevgililer Günü rüzgarı esecek! ❤️ Yeni bölüm tanıtımı yayında.

sen anlat Karadeniz onuncu yirminci otuzuncu kirkinci veya ellinci taş çatlasa altmışıncı bölümden sonra düşer

*** 18,44. 😱 Abi dizide ne var ki bu kadar uçuyor? 😱

GGS'i bu günde neden harcıyorsun ey kanal..

Kanal D'ye çok üzüldüm.

Kanal D'nin tüm dizileri en az 100 bölümü görüyor, ne canavarı. Banlanma vaktin geldi.
Bak senin için listesini bile yaptım bunlar sadece bu sezon

Kızlarım İçin - 10 Bölüm
Dostlar Mahallesi - 3 Bölüm
Hayati ve Diğerleri - 1 Bölüm
İsimsizler - 14 Bölüm (2. Sezon)
Tutsak - 9 Bölüm
Sevda'nın Bahçesi - 4 Bölüm
Ver Elini Aşk - 11 Bölüm
İki Yalancı - 9 Bölüm
Bodrum Masalı - Sezon finali yapıp başlamadı.
Kara Yazı - 6 Bölüm

Konuş ayol konuş, bal akıyor dudaklarından.

Poyraz Karayel, Vatanım Sensin, Arka Sokaklar, Siyah Beyaz Aşk, Çocuklar Duymasın ile rekorlara koşuyoruz. Çatla.

Bodrum Masalı'nın durumu bizlik değildi, laf olsun diye konuşmuşsun. Yapımcı ekibi dağıttı, hepsi bir tarafa gidince dizi kalktı. Yoksa Kanal D de bilirdi sezon finali yaptırmadan bitirmeyi.

Kanal D'nin tüm dizileri en az 100 bölümü görüyor, ne canavarı. Banlanma vaktin geldi.
Hmm 100 bölüm... Mesela Hayati ve Diğerleri gibi mi? Yoksa Sevda'nın Bahçesi mi? Dur dur Altınsoylar da vardı

Puanlarım silindi galiba, istediğin olmayacak

Batoşum belgelerle susturuyor.

Çatla.
Sen git sadece bir diziye kalan Show TV'ye üzül, yakında TMSF el atmak zorunda kalacak. Battı iyice.

Hmm 100 bölüm... Mesela Hayati ve Diğerleri gibi mi? Yoksa Sevda'nın Bahçesi mi? Dur dur Altınsoylar da vardı

Puanlarım silindi galiba, istediğin olmayacak
Silinmedi, Kanal D'ye ağır hakaret verirsek 10 puan ile yolcusun.

Poyraz Karayel sezonu bile bitirmedi, reytingler yerde sürünüyor diye mutsuz final yaptı herkes arkasından küfrediyor. Zaten filmini yapalım dediniz Cingöz gibi gişede bir elin parmakları kadar kişi izledi

Arka Sokaklar'a gelirsek sessiz sedasız final yaptığınızı unuttun herhalde
Dizi atv'ye transfer oldu yerine gelen dizi tutmadı diye oradan çekip aldınız can simidiniz oldu

Diğer diziler de pek parlak değil yani VS gün birinciliğini zar zor alıyor diğer diziler de günü kurtarıyor işte

Sen git sadece bir diziye kalan Show TV'ye üzül, yakında TMSF el atmak zorunda kalacak. Battı iyice.

Ay Yapım olarak Show TV'ye çalışıyoruz her dizimiz de tutuyor
Şimdi sırada 8. Gün var onu da tutturacağız

Poyraz Karayel tadında bitti tatlım, filmini Limoş yaptı. D en doğru kararı verir, çatla.

Arka Sokaklar'ı hiçbir zaman atv almamıştı, yalan habermiş onlar. AS'nin kanalı D'dir, ihantin bedeli olurdu onlar bunu göze almadılar.

Pazartesi 7.45 reyting aldık, salı ve çarşamba düşüğüz kabul ediyorum. Perşembe +10, cuma +8/9, cumartesi +5, pazar +6
Çatlatın.

Show TV'ye bir dizi yapıyorsunuz korkunuzdan, malum hiçbir dizisi tutmayınca Ay Yapım da çöküşe geçti.
Fi 4 sezonluktu, 2. sezonun yarısında bitiyor.

Show artık ex aşkım oldu, yeni aşkım Star.
Para ve şöhret nerde ben orda.

Show artık ex aşkım oldu, yeni aşkım Star.
Para ve şöhret nerde ben orda.
Para da D'de. Netd, BluTV, Teve2, Kanal D, CnnTürk, DreamTürk, D&R Kitabevi ile her yerde zirvedeyiz canım senin bizim ülkeden haberin yok galiba.

D&R ülkenin en çok kitap satan mağazası, netd zaten dünyada en çok izlenen ve takip edilen 3. youtube kanalı, teve2 butik kanallar içerisinde birinci, CnnTürk en çok izlenen haber kanalı, Kanal D ihracat şampiyonu, geçen yılın en çok satan kitabı Doğan Kitap'tan. Konuşayım mı daha?

Film tutmadı diye suçu Limon'a atın zaten
Kanal D logosunun orada ne işi var o zaman