26da biter diyodun sen dün akşam 27 yayınlandıArada dağlar kadar fark var değil mi? 2 reyting bile alamamış, bitecek dedim diye hakaretler savurduğun dizi ne hale gelmiş. Demiştim derim..
26da biter diyodun sen dün akşam 27 yayınlandıArada dağlar kadar fark var değil mi? 2 reyting bile alamamış, bitecek dedim diye hakaretler savurduğun dizi ne hale gelmiş. Demiştim derim..
3 bölüm fazla devam ederse nolacak, dediğime geldi işte.26da biter diyodun sen dün akşam 27 yayınlandısefam olsun oh oh
o kadar insafı vardır heralde az ekmeğini yemedi3 bölüm fazla devam ederse nolacak, dediğime geldi işte.Hem sevinme o kadar canavar D 30'u görmesine izin vermez
Kanal D'nin tüm dizileri en az 100 bölümü görüyor, ne canavarı. Banlanma vaktin geldi.3 bölüm fazla devam ederse nolacak, dediğime geldi işte.Hem sevinme o kadar canavar D 30'u görmesine izin vermez
Bak senin için listesini bile yaptım bunlar sadece bu sezonKanal D'nin tüm dizileri en az 100 bölümü görüyor, ne canavarı. Banlanma vaktin geldi.
Konuş ayol konuş, bal akıyor dudaklarından.Bak senin için listesini bile yaptım bunlar sadece bu sezon
Kızlarım İçin - 10 Bölüm
Dostlar Mahallesi - 3 Bölüm
Hayati ve Diğerleri - 1 Bölüm
İsimsizler - 14 Bölüm (2. Sezon)
Tutsak - 9 Bölüm
Sevda'nın Bahçesi - 4 Bölüm
Ver Elini Aşk - 11 Bölüm
İki Yalancı - 9 Bölüm
Bodrum Masalı - Sezon finali yapıp başlamadı.
Kara Yazı - 6 Bölüm
Poyraz Karayel, Vatanım Sensin, Arka Sokaklar, Siyah Beyaz Aşk, Çocuklar Duymasın ile rekorlara koşuyoruz. Çatla.Bak senin için listesini bile yaptım bunlar sadece bu sezon
Kızlarım İçin - 10 Bölüm
Dostlar Mahallesi - 3 Bölüm
Hayati ve Diğerleri - 1 Bölüm
İsimsizler - 14 Bölüm (2. Sezon)
Tutsak - 9 Bölüm
Sevda'nın Bahçesi - 4 Bölüm
Ver Elini Aşk - 11 Bölüm
İki Yalancı - 9 Bölüm
Bodrum Masalı - Sezon finali yapıp başlamadı.
Kara Yazı - 6 Bölüm
Yakında Kanal D'nin son 5 yılda final yapan dizileriyle ilgili konu açacağım yoksa @Yiğitt susmayacakKonuş ayol konuş, bal akıyor dudaklarından.
Yakında Kanal D'nin son 5 yılda final yapan dizileriyle ilgili konu açacağım yoksa @Yiğitt susmayacak
Şer ittifağı birleşti. Yanınıza @sokak sanati @xBUGRAx ve @Aserat ı da alın. Pis beşli ile şer ittifağı kurabilirsiniz.Konuş ayol konuş, bal akıyor dudaklarından.
Batoşum belgelerle susturuyor.Şer ittifağı birleşti. Yanınıza @sokak sanati @xBUGRAx ve @Aserat ı da alın. Pis beşli ile şer ittifağı kurabilirsiniz.
Tabi o ''çatı'' çöker, haberiniz olsun.
Hmm 100 bölüm... Mesela Hayati ve Diğerleri gibi mi? Yoksa Sevda'nın Bahçesi mi? Dur dur Altınsoylar da vardıKanal D'nin tüm dizileri en az 100 bölümü görüyor, ne canavarı. Banlanma vaktin geldi.
Sen git sadece bir diziye kalan Show TV'ye üzül, yakında TMSF el atmak zorunda kalacak. Battı iyice.Batoşum belgelerle susturuyor.
Çatla.
Silinmedi, Kanal D'ye ağır hakaret verirsek 10 puan ile yolcusun.Hmm 100 bölüm... Mesela Hayati ve Diğerleri gibi mi? Yoksa Sevda'nın Bahçesi mi? Dur dur Altınsoylar da vardı
Puanlarım silindi galiba, istediğin olmayacak
Poyraz Karayel sezonu bile bitirmedi, reytingler yerde sürünüyor diye mutsuz final yaptı herkes arkasından küfrediyor. Zaten filmini yapalım dediniz Cingöz gibi gişede bir elin parmakları kadar kişi izlediPoyraz Karayel, Vatanım Sensin, Arka Sokaklar, Siyah Beyaz Aşk, Çocuklar Duymasın ile rekorlara koşuyoruz. Çatla.
Bodrum Masalı'nın durumu bizlik değildi, laf olsun diye konuşmuşsun. Yapımcı ekibi dağıttı, hepsi bir tarafa gidince dizi kalktı. Yoksa Kanal D de bilirdi sezon finali yaptırmadan bitirmeyi.
Ay Yapım olarak Show TV'ye çalışıyoruz her dizimiz de tutuyorSen git sadece bir diziye kalan Show TV'ye üzül, yakında TMSF el atmak zorunda kalacak. Battı iyice.
Silinmedi, Kanal D'ye ağır hakaret verirsek 10 puan ile yolcusun.
Poyraz Karayel tadında bitti tatlım, filmini Limoş yaptı. D en doğru kararı verir, çatla.Poyraz Karayel sezonu bile bitirmedi, reytingler yerde sürünüyor diye mutsuz final yaptı herkes arkasından küfrediyor. Zaten filmini yapalım dediniz Cingöz gibi gişede bir elin parmakları kadar kişi izledi
Arka Sokaklar'a gelirsek sessiz sedasız final yaptığınızı unuttun herhaldeDizi atv'ye transfer oldu yerine gelen dizi tutmadı diye oradan çekip aldınız can simidiniz oldu
Diğer diziler de pek parlak değil yani VS gün birinciliğini zar zor alıyor diğer diziler de günü kurtarıyor işte
Show TV'ye bir dizi yapıyorsunuz korkunuzdan, malum hiçbir dizisi tutmayınca Ay Yapım da çöküşe geçti.Poyraz Karayel sezonu bile bitirmedi, reytingler yerde sürünüyor diye mutsuz final yaptı herkes arkasından küfrediyor. Zaten filmini yapalım dediniz Cingöz gibi gişede bir elin parmakları kadar kişi izledi
Arka Sokaklar'a gelirsek sessiz sedasız final yaptığınızı unuttun herhaldeDizi atv'ye transfer oldu yerine gelen dizi tutmadı diye oradan çekip aldınız can simidiniz oldu
Diğer diziler de pek parlak değil yani VS gün birinciliğini zar zor alıyor diğer diziler de günü kurtarıyor işte
Ay Yapım olarak Show TV'ye çalışıyoruz her dizimiz de tutuyorŞimdi sırada 8. Gün var onu da tutturacağız
Show artık ex aşkım oldu, yeni aşkım Star.Sen git sadece bir diziye kalan Show TV'ye üzül, yakında TMSF el atmak zorunda kalacak. Battı iyice.
Silinmedi, Kanal D'ye ağır hakaret verirsek 10 puan ile yolcusun.
Para da D'de. Netd, BluTV, Teve2, Kanal D, CnnTürk, DreamTürk, D&R Kitabevi ile her yerde zirvedeyiz canım senin bizim ülkeden haberin yok galiba.Show artık ex aşkım oldu, yeni aşkım Star.Para ve şöhret nerde ben orda.
Film tutmadı diye suçu Limon'a atın zatenPoyraz Karayel tadında bitti tatlım, filmini Limoş yaptı. D en doğru kararı verir, çatla.
Arka Sokaklar'ı hiçbir zaman atv almamıştı, yalan habermiş onlar. AS'nin kanalı D'dir, ihantin bedeli olurdu onlar bunu göze almadılar.
Pazartesi 7.45 reyting aldık, salı ve çarşamba düşüğüz kabul ediyorum. Perşembe +10, cuma +8/9, cumartesi +5, pazar +6Çatlatın.
Show TV'ye bir dizi yapıyorsunuz korkunuzdan, malum hiçbir dizisi tutmayınca Ay Yapım da çöküşe geçti.Fi 4 sezonluktu, 2. sezonun yarısında bitiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?