7 Şubat 2018 Çarşamba Reyting Sonuçları

Arada dağlar kadar fark var değil mi? 2 reyting bile alamamış, bitecek dedim diye hakaretler savurduğun dizi ne hale gelmiş. Demiştim derim.. :A
26da biter diyodun sen dün akşam 27 yayınlandı :A:A sefam olsun oh oh:F:F

Haftaya Yaparsın Aşkım 4-5'e yükselir, Sevgililer Günü Özel bomba geliyor!

Yaparsın Aşkım Sevgililer Günü rüzgarı esecek!
2764.png
❤️ Yeni bölüm tanıtımı yayında.

*** 18,44. 😱 Abi dizide ne var ki bu kadar uçuyor? 😱

GGS'i bu günde neden harcıyorsun ey kanal..

Kanal D'ye çok üzüldüm. :A

Kanal D'nin tüm dizileri en az 100 bölümü görüyor, ne canavarı. Banlanma vaktin geldi. :A
Bak senin için listesini bile yaptım bunlar sadece bu sezon :A :A

Kızlarım İçin - 10 Bölüm
Dostlar Mahallesi - 3 Bölüm
Hayati ve Diğerleri - 1 Bölüm
İsimsizler - 14 Bölüm (2. Sezon)
Tutsak - 9 Bölüm
Sevda'nın Bahçesi - 4 Bölüm
Ver Elini Aşk - 11 Bölüm
İki Yalancı - 9 Bölüm
Bodrum Masalı - Sezon finali yapıp başlamadı.
Kara Yazı - 6 Bölüm

Kızlarım İçin - 10 Bölüm
Tutsak - 9 Bölüm
Ver Elini Aşk - 11 Bölüm
İki Yalancı - 9 Bölüm
Kara Yazı - 6 Bölüm
Konuş ayol konuş, bal akıyor dudaklarından. :Z :Z

Kızlarım İçin - 10 Bölüm
Tutsak - 9 Bölüm
Ver Elini Aşk - 11 Bölüm
İki Yalancı - 9 Bölüm
Kara Yazı - 6 Bölüm
Poyraz Karayel, Vatanım Sensin, Arka Sokaklar, Siyah Beyaz Aşk, Çocuklar Duymasın ile rekorlara koşuyoruz. Çatla. :A

Bodrum Masalı'nın durumu bizlik değildi, laf olsun diye konuşmuşsun. Yapımcı ekibi dağıttı, hepsi bir tarafa gidince dizi kalktı. Yoksa Kanal D de bilirdi sezon finali yaptırmadan bitirmeyi. :D

Kanal D'nin tüm dizileri en az 100 bölümü görüyor, ne canavarı. Banlanma vaktin geldi. :A
Hmm 100 bölüm... Mesela Hayati ve Diğerleri gibi mi? Yoksa Sevda'nın Bahçesi mi? Dur dur Altınsoylar da vardı :A

Puanlarım silindi galiba, istediğin olmayacak :Z

Batoşum belgelerle susturuyor. :Z
Çatla. :Z
Sen git sadece bir diziye kalan Show TV'ye üzül, yakında TMSF el atmak zorunda kalacak. Battı iyice. :A

Hmm 100 bölüm... Mesela Hayati ve Diğerleri gibi mi? Yoksa Sevda'nın Bahçesi mi? Dur dur Altınsoylar da vardı :A

Puanlarım silindi galiba, istediğin olmayacak :Z
Silinmedi, Kanal D'ye ağır hakaret verirsek 10 puan ile yolcusun. :Z

Poyraz Karayel, Vatanım Sensin, Arka Sokaklar, Siyah Beyaz Aşk, Çocuklar Duymasın ile rekorlara koşuyoruz. Çatla. :A

Bodrum Masalı'nın durumu bizlik değildi, laf olsun diye konuşmuşsun. Yapımcı ekibi dağıttı, hepsi bir tarafa gidince dizi kalktı. Yoksa Kanal D de bilirdi sezon finali yaptırmadan bitirmeyi. :D
Poyraz Karayel sezonu bile bitirmedi, reytingler yerde sürünüyor diye mutsuz final yaptı herkes arkasından küfrediyor. Zaten filmini yapalım dediniz Cingöz gibi gişede bir elin parmakları kadar kişi izledi :A :A

Arka Sokaklar'a gelirsek sessiz sedasız final yaptığınızı unuttun herhalde :D Dizi atv'ye transfer oldu yerine gelen dizi tutmadı diye oradan çekip aldınız can simidiniz oldu :F

Diğer diziler de pek parlak değil yani VS gün birinciliğini zar zor alıyor diğer diziler de günü kurtarıyor işte :A

Sen git sadece bir diziye kalan Show TV'ye üzül, yakında TMSF el atmak zorunda kalacak. Battı iyice. :A

Ay Yapım olarak Show TV'ye çalışıyoruz her dizimiz de tutuyor :A Şimdi sırada 8. Gün var onu da tutturacağız :D

Poyraz Karayel sezonu bile bitirmedi, reytingler yerde sürünüyor diye mutsuz final yaptı herkes arkasından küfrediyor. Zaten filmini yapalım dediniz Cingöz gibi gişede bir elin parmakları kadar kişi izledi :A :A

Arka Sokaklar'a gelirsek sessiz sedasız final yaptığınızı unuttun herhalde :D Dizi atv'ye transfer oldu yerine gelen dizi tutmadı diye oradan çekip aldınız can simidiniz oldu :F

Diğer diziler de pek parlak değil yani VS gün birinciliğini zar zor alıyor diğer diziler de günü kurtarıyor işte :A
Poyraz Karayel tadında bitti tatlım, filmini Limoş yaptı. D en doğru kararı verir, çatla. :Z

Arka Sokaklar'ı hiçbir zaman atv almamıştı, yalan habermiş onlar. AS'nin kanalı D'dir, ihantin bedeli olurdu onlar bunu göze almadılar. :Z

Pazartesi 7.45 reyting aldık, salı ve çarşamba düşüğüz kabul ediyorum. Perşembe +10, cuma +8/9, cumartesi +5, pazar +6 :Z Çatlatın. :bhr:

Ay Yapım olarak Show TV'ye çalışıyoruz her dizimiz de tutuyor :A Şimdi sırada 8. Gün var onu da tutturacağız :D
Show TV'ye bir dizi yapıyorsunuz korkunuzdan, malum hiçbir dizisi tutmayınca Ay Yapım da çöküşe geçti. :A Fi 4 sezonluktu, 2. sezonun yarısında bitiyor. :F

Show artık ex aşkım oldu, yeni aşkım Star. :Z Para ve şöhret nerde ben orda. :Z :Z

Show artık ex aşkım oldu, yeni aşkım Star. :Z Para ve şöhret nerde ben orda. :Z :Z
Para da D'de. Netd, BluTV, Teve2, Kanal D, CnnTürk, DreamTürk, D&R Kitabevi ile her yerde zirvedeyiz canım senin bizim ülkeden haberin yok galiba. :bhr:

D&R ülkenin en çok kitap satan mağazası, netd zaten dünyada en çok izlenen ve takip edilen 3. youtube kanalı, teve2 butik kanallar içerisinde birinci, CnnTürk en çok izlenen haber kanalı, Kanal D ihracat şampiyonu, geçen yılın en çok satan kitabı Doğan Kitap'tan. Konuşayım mı daha?

Poyraz Karayel tadında bitti tatlım, filmini Limoş yaptı. D en doğru kararı verir, çatla. :Z

Arka Sokaklar'ı hiçbir zaman atv almamıştı, yalan habermiş onlar. AS'nin kanalı D'dir, ihantin bedeli olurdu onlar bunu göze almadılar. :Z

Pazartesi 7.45 reyting aldık, salı ve çarşamba düşüğüz kabul ediyorum. Perşembe +10, cuma +8/9, cumartesi +5, pazar +6 :Z Çatlatın. :bhr:

Show TV'ye bir dizi yapıyorsunuz korkunuzdan, malum hiçbir dizisi tutmayınca Ay Yapım da çöküşe geçti. :A Fi 4 sezonluktu, 2. sezonun yarısında bitiyor. :F
Film tutmadı diye suçu Limon'a atın zaten :A Kanal D logosunun orada ne işi var o zaman :F

59f87d3ae50aaa252cef824d.jpg

Forum İstatistikleri

Konular
172,849
Üyeler
8,482
Son Üye
Rudi