Acun'dan reyting açıklaması.
Survivor ilk bölümüyle 10 yılın başlangıç izlenme rekorunu kırdı. Seyircilerimize sonsuz teşekkürler...
@mrt-06 çatlasın.
Kırgın Çiçekler bir geçsin ah bir geçsin var ya yarın dilimden kurtulamazsın
Survivor rekorla başlamış Acun Faruk Turgut gibi coşmuş. Tebrikler kıskananlar çatlasın.
Şimdi Kırgın Çiçekler düşünsün.
13 alamasa bile 9-10 alır.Survivor gibi bir programın 13 reyting aldığı bir Türkiye'de yaşıyoruz. Pazar günü bomboş bir gündü tabi bakalım bugün de 13 alabilecek mi?
Ezik herif sen sus.13 alamasa bile 9-10 alır.
Hep Yılmaz reyizin işleri.
Ab ve abc1'i zaten alacaz da hele yarın totali de bir alalım asıl sen benim dilimden kurtulamazsın.Kırgın Çiçekler bir geçsin ah bir geçsin var ya yarın dilimden kurtulamazsın
Yarin tüm gruplarda 10 alırızAb ve abc1'i zaten alacaz da hele yarın totali de bir alalım asıl sen benim dilimden kurtulamazsın.
Kalbim azıcık temizse yarın rezil rüsva olursunuz inşallah.Ab ve abc1'i zaten alacaz da hele yarın totali de bir alalım asıl sen benim dilimden kurtulamazsın.
İnşallah bakalım Paramparça'nın da reytingleri artacaktır nurgül çıkıyor diziden Kırgın çiçekler de var yarın tüm gruplarda 10'u geçersek büyük başarı olur cidden.Yarin tüm gruplarda 10 alırız
Halk bugün olduğu gibi yarın da cevabı verecektir Survivor antilerine.Kalbim azıcık temizse yarın rezil rüsva olursunuz inşallah.
Pazar boş gündüİnşallah bakalım Paramparça'nın da reytingleri artacaktır nurgül çıkıyor diziden Kırgın çiçekler de var yarın tüm gruplarda 10'u geçersek büyük başarı olur cidden.
Halk bugün olduğu gibi yarın da cevabı verecektir Survivor antilerine.
Yarın da boş gün ben kaale alınacak bir dizi göremiyorum Paramparça dışında.Pazar boş gündü
Kışkırtamazsın beni. Yarın hesabını soracağız.Yarın da boş gün ben kaale alınacak bir dizi göremiyorum Paramparça dışında.
Ama biz hesap sormaya bu akşamdan başlayacaz bölümümüzü de açtık Kırgın Çiçekler'e yorum yapacak adam bulabilecek misin bakalımKışkırtamazsın beni. Yarın hesabını soracağız.