Tebriğini kabul ediyoruzKaragülü tebrik ederim.
Medcezir dün ki bölümü bu oranlari hak etti. Gecilmesi iyi olmus AB'de. Kerem Catay Senariste baski yapsin artik.
Tebriğini kabul ediyoruz
Karagül AB grubunda 9 reytingi de geçti ya artık ağır total diyenleri takmıyorum banaSirit bakalim sirit, hakkindir
Karagül AB grubunda 9 reytingi de geçti ya artık ağır total diyenleri takmıyorum bana
Medcezir fena darbe yemiş. Diyorum o ece denen kadın ve ekürisi dizi yazamıyor.
Yalan Dünya anlıklar vasat, her hafta kötü zaten alıştık.
Karagül coşmuş. A/b'de zirveyi alabilir.
Yani demek ki ne diyoruz Karagül her an AB grubunu da çalabiliyormuş 😉 Neyse inşallah haftaya AB sizin olur fazlasında gözümüz yokTotal kafa olarak kalirsin, dahasi yok
AB oranları yükselmiş ama geçen haftaya göre.Yalan Dünya vasat... Artık böyle gider ne uzar ne kısalır.
AB oranları yükselmiş ama geçen haftaya göre.
Yani demek ki ne diyoruz Karagül her an AB grubunu da çalabiliyormuş 😉 Neyse inşallah haftaya AB sizin olur fazlasında gözümüz yok
Ikinci kere geçiyoruz hatırlatırım 😉Bir kere gectiniz hemen havaya girmissin
Ikinci kere geçiyoruz hatırlatırım 😉
Insanlar o duş sahnesi için nelerini vermiyorKaragül rahat bir şekilde zirvede yer almış tebrikler.
Medcezir bu kadar durgun bölüme fazla bile almış on dakika Çağatayın duş sahnesini izledik zaten çok uzatıyorlar valla sıkılmaya başladım. 😡
Karagül rahat bir şekilde zirvede yer almış tebrikler.
Medcezir bu kadar durgun bölüme fazla bile almış on dakika Çağatayın duş sahnesini izledik zaten çok uzatıyorlar valla sıkılmaya başladım. 😡