7 Şubat 2014 Cuma Reyting Sonuçları

Aynı durumda Merhamet'te var. Hatta daha vasat durumda ona neden yayından kalksın yahut vasat demiyorsun peki? :)
En azından sizin gibi, mükkemel gelir elde ediyor. Öyle böyle bir ab hakimiyeti yok vs laflar türetmiyorum. :):)

Peki sen TOTAL ci diye kendini ilan etmene rağmen niye beni affetin totelde yd'ye fark attığını görmüyosun da:) ab ye odaklanıyosun onu anlamadım.. :):)
Neyse en azından ab hüzünlü durumu da vardı, gösterdikde zaten. :)

Karagül Ab'de zirvede tebrikler ağır total diyoduk diziye ama bu sonuçlar normal Küçük aga 12'i alıyo Karagül niye almasın çok ilginçlikler dönüyo hadi hayırlısı

Yalan Dünyanın acayip sıkıcı bir bölümüydü ya. Sırf bölüm çekmek için çekilmiş bir bölümdü. Buna rağmen yükseliş yaşamış. Totalde baya yükselmiş, A/B`de 6'yı geçse süper olacak. :)

Yalan Dünyanın reklam düzeni de berbat. Diğerleri alttan alacağına Yalan Dünya alttan alıyor. 45 dakikadan fazla reklamsız gittiği yok.

Medcezir de Yalan Dünya reklama girer girmez o da giriyor. Sonra Karagülün özeti niye bu kadar izleniyor? Çünkü özet 1 kere, yeni bölüm 2 kere ekranda yanlız kalıyor.

Yalan Dünya ekranda yanlız kaldı mı diye sorun? Tabii ki hayır.

SBT`nin A/B`si daha A/B. Yalan Dünya 7 reytingi geçip 1. olmuş. :)

Ab'de niye zirveyi kaybetmişiz ya? :( Neyse bize Karagül'ü tebrik etmek düşer yapacak bir şey yok. :)

Karagül'e bak açık ara zirvede iki grupta da ama haklılar bu bölüm Medcezir sıfırdı.:(Hiç olay yoktu.
Medcezir ağır düşüyor artık Ece bir el atsın boş şeyler izletiyor bize.