7 Şubat 2014 Cuma Reyting Sonuçları

arkadaşlar medcezir izleyenlere saygım sonsuz ama bu kadar ağır bi ergen dizisi olamaz ya
bölümü neredeyse tamamını izledim sıkıntıdan resmen patladım çatladım öldüm siz nasıl izliyonuz yav :D
uzun zamandır bu kadar sıkıcı bir dizi izlediğimi hatırlamıyorum arkadaş hiç mi hareketli bi sahne olmaz hiç mi önemli bi gelişme olmaz :D
1 saat boyunca çağatayla serenay bi de diğer ikili yemek yediler 15 dk serenay elini yıkadı
bizim günlük hayatımızdan farklı hiçbişey yok yemek yiyolar okula gidiyolar bu mudur yani :D
tam ergen gençlerin izleyeceği bir dizi yok şu güzel yok şu yakışıklı şu şuna aşık olmalı falan bu tarz bi dizi başta da hiçbi cacık yok

cuma günü izleyecek hiçbi dizi yok yav :(

karagül şov yapmış anlıklarda 13 ü görmüş :D yarın yine fark atar
medcezir bu haliyle hiçbişey yapamaz onu söylim :D
Takas kardeş ağzına sağlık
İlk defa ortak noktadayız:D

Kanal D de bunu anlayamıyorum. 00.00-01.00 arasında niye kuşak reklam vermiyorki reytingler iki anlık düşük çıkıyor:(
Okan Bayülgen in programlarıda Beyaz Show gibi kuşak reklam vermiyor mu?

Karagül her iki grupta zirvede yer almış, büyük tebrikler :)

FOX Avrupaya gelemedi bir türlü. .ss ..
Fox avrupa var mı? :O

Karagül zirvede tebrikler,
Medcezir a/b'de zirveyi kaybetmiş,
Yalan Dünya Totalde vasat,A/b'de 5 reytingin üstünde alarak iyi gitmiş,
İki Dünya Arasında da 5 reytingi geçmiş tebrikler :)

Son düzenleme:
Karagül muhtesem bölümüyle harika oranlar almis. Ben buna kadinlari gücü diyorum demek ki insanlar bunu izlemek istiyorlar. Özlem Conker ve Ece Usluya tebrikler :)

Özeti bile az kalsin Medceziri geciyormus.

Karagül tahmin ettiğim gibi total de 12 ab de 9 reyting alarak zirvede yer almış.Tebrikler :)

Medcezir uzun bir aradan sonra tekrar 8 reytingli rakamlarına geri dönmüş. :)

Karagül her iki gruptada çok iyi gitmiş:)
Medcezir güçlü olduğu ab grubunda çok düşmüş ve liderliği kaybetmiş😳
Yalan Dünya total de çok iyi olmasada ab de süper gitmiş😉
Huzur Sokağı total de berbat ab de ortalama gitmiş😕
Dila Hanım da son zamanlarda düşüşlerde😱
Beyaz Show da çok iyi gitmemiş🙄

karagül akşam o nasıl bölümdü öyle ya en heycanlı en iyi bölümlerindendi ve iki gruptada baya bi yükselmiş total 12.07 ye kadar çıkmış abde ise 9.25 reytinge yükselip zirveyi almış helal olsun be :)
medcezir total 8.3 ab 8.67 almış ve 2.olmuş tebrikler
hababam sınıfı güle güle total 4 ab 4.42 alarak yine çok iyi gitmiş tebrikler
yalan dünya total 3.57 ye ab 5.44 reytinge yüselmiş iyi
huzur sokağı 2.92 reytinge düşmüş abde 3.09 a düşmüş kötü olmuş dizi için

Karagül totalde 12'yi ab 9'u geçerek iki grupta da lider olmuş tebrikler diziye.

Medcezir iki grupta da reyting kaybı yaşayarak ikinci olmuş 😱 Ab de ise ilk defa Karagül'e geçilerek ikinci olmuş.

Yalan dünya ab de 5'i geçmiş. Ancak yine yetersiz totalde ise zaten kötüydü. Aslında pazartesi iş yapabilir cuma eziliyor 😳

Beyaz showun reytingleri iki haftadır düşüyor. Ancak yine de iyi özellikle ab de.

Huzur sokağı ve dila hanım uzatmaları oynuyor 🙄 ben böyle konuştuğum zaman dizi final yapıyor :D:D

Karagül çok iyi gitmiş. Total'de ilk 2'yi kapatalım artık. :A AB'de aldığımız en yüksek rakam herhalde. (b)

Fatih Portakal iyi gitmiş.

Medcezir'de biraz hareket olsa demek ki 13-14 reytingleri görecekmiş. :D Dünkü bölüm bomboştu 8,67 almış.

Deniz Yıldızı'nda bölüm çok iyiydi 4 reytingi görmüş sevindim. Bu oranları Karagül sayesinde alıyor dizi, bölümün heyecanlı olmasından değil bence. :D Diğer bölümlerde dünkü bölüm gibi güzel işleniyor ama 3.50 civarı alıyor genelde.