7 Şubat 2013 Perşembe Reyting Sonuçları

Hangi Yayını İzleyeceksiniz / İzlediniz ?

• G-Force (Fox TV)

Oy: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    37
  • Anket kapatılmış .
Helal olsun Pana! Gecen haftaya göre iki grubtafa yaklaşık 1.5 Reyting yükselmiş Vadi! Total de 15 Reytinge dayanmış! Haftaya FB nin UEFA maçı olmasına ragmen 15 Reytingi görecektir.

İntikam dizisini de tebrik ediyorum. Dizi iki grubtada yükselişe geçerek 2. Olmayı başarmış.

vadi çok iyi reytingler tebrikler dünki bölüm çok güzeldi

Intikam'a bak masallah, ne kadar güzel yükselmis öyle

Dünkü bölüm çok güzeldi

Ha ha İntikam yıkmış geçmiş ortalığı. A/B'de zirve gakın. Hem de çok yakın.

Vadiye de Tebrikler.

Vadi totalde 15 alarak fark atmış ancak AB 11.5 alarak bence kötü İntikamı da tebrik etmek gerek AB grubunda 10 reytingi görmüş.

Tüm yapimlari tebrik ediyorum. Reytingler cok güzel gelmis.

SBT Kanal D'yi şişiriyor diyenlere selam olsun.

İntikam a/b 10 reyting! Of of çoşmuş remen. Bazılarına güzel kapak olmuştur, şimdi senaryo düzeldi naraları atılır.
))))))))) (yazdıklarımda takas'a laf gönderme yoktur.)

AB de arada 1.15 Reyting var diye sevinenler Total deki 7 Reytinglik farkı neden görmezler

İntikam a/b 10 reyting! Of of çoşmuş remen. Bazılarına güzel kapak olmuştur, şimdi senaryo düzeldi naraları atılır.
))))))))) (yazdıklarımda takas'a laf gönderme yoktur.)

Aa pardon işine gelince sabahın köründe reyting sayfasına damlayanlar Muhteşem Yüzyıl'ın 16 reyting aldığı gün gibi bugün de ortalıklarda yoklar.
))))))))))))))) (yine takas'a değil, anlayan anlamıştır.)

İntikam daha da yükselir. Çünkü, baştan söyledikleri gibi 5. Bölümden sonra başlayacak asıl hikaye. Ama dün çok heyecanlıydı.

intikam bu hafta toparlanmış,gercekten guzel bölmdu,heyecn doruktaydı, ab grubunda gercek reytinglerine ulaşmış, sbt gene şişirmiş..

İntikam çok iyi bir reyting almış,yükseleceğini zaten biliyordum
muhteşem ötesi bir bölümdü.Hakkettiği reyting gelmiş

kurtlar vadisi yine fark atmış tebrikler daha da yükselecektir mutlaka süper