7 Şubat 2013 Perşembe Reyting Sonuçları

Hangi Yayını İzleyeceksiniz / İzlediniz ?

• G-Force (Fox TV)

Oy: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    37
  • Anket kapatılmış .
polat elylayı mı vurdu ?

- - - Ekleme - - -

polat leylayı vurduysa yuh :D kafada dönüyor du aman @@

Efsane, bomba, kelimelerle anlatılamayacak bir bölüm! Helal olsun Pana! Daha ne diyelimki? Bölüm bittikten sonra Net ten birdaha izleyecegim!

Akif buldu eyvah Polat yakalandı.Off Leyla vurulacak.Polat morfin alamadı etki etmiyo artık.Polat o baş dönmesiyle Leyla ile Aynura kavga ederken Yanlışlıkla Leylayı vurdu off be haftaya müthişşş,dehşet,Dehşetül Vahşet olacak Allahım süper ya yok böyle dizi

gerçekten bu bölüm güzel diiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii ya laaaaaaaaaaaaaaaaa

hakaret birbirine saygısızlık edenleri aradan cıkar kardeş onları kast etmiyorum.
herkesin sevdiği dizi si iyi gidince diğer dizisini geçince sevinmesi kadar dogal bir şey yok..

Bundan doğalı yok elbet haklısın zaten o konuda hem fikirim senle.Ama üyelerimiz işin boyutunu değiştiriyorlar.Yok bak senin dizin benim dizimin özetini geçemiyor,yok x kişisi y kişisinden daha başarılı.Böyle oyunculuk mu olur? vs tartışmalar gerginleştiriyor.Yani anlatmak istediğim sevinmeyi de bilmiyor kimse :)

Bundan doğalı yok elbet haklısın zaten o konuda hem fikirim senle.Ama üyelerimiz işin boyutunu değiştiriyorlar.Yok bak senin dizin benim dizimin özetini geçemiyor,yok x kişisi y kişisinden daha başarılı.Böyle oyunculuk mu olur? vs tartışmalar gerginleştiriyor.Yani anlatmak istediğim sevinmeyi de bilmiyor kimse :)

yapacak bişey yok o konuda.ama böylesi dizi forumu için.böyle şeyler kacınızlmaz.
zaten uyelerin yasıda kucuk..o onlardan cok olgun davranıslar beklıyorsun sen..
kısaca bunun ıcın yapcak hiç bir şey yok..madem böyle bir kısım ile aktif site..böyle olaylarıda herkes hazmedecek yada girmicek.herkesi banlancak mı böyle bir şey olmuyacagı için genel kesimde tartıstıgı için.
bir sen ve hayret birşey bu olayların içinde değil birde modlar diğerleri hep aynı...

Başları pek süper olmasa da son 40 dakikası muhteşem bir bölümdü. :Z

yapacak bişey yok o konuda.ama böylesi dizi forumu için.böyle şeyler kacınızlmaz.
zaten uyelerin yasıda kucuk..o onlardan cok olgun davranıslar beklıyorsun sen..
kısaca bunun ıcın yapcak hiç bir şey yok..madem böyle bir kısım ile aktif site..böyle olaylarıda herkes hazmedecek yada girmicek.herkesi banlancak mı böyle bir şey olmuyacagı için genel kesimde tartıstıgı için.
bir sen ve hayret birşey bu olayların içinde değil birde modlar diğerleri hep aynı...

Yaşı büyük olanları da görüyoruz neyse ya uzatmaya gerek yok haklısın diyecek pek bir şey yok :)

sende ortama ayak uydur deniz bence.kimse değişmez burda...ben şahsen öyle yapıyorum keyfimi çıkarıyorum.
benim için sorun yok.keyfine bak sende :D
vadiyi sevmiyenler vadiyle intikamı sevmiyenler onla ugrascak yapcak bir şey yok:)
bazende güldürüyor ama :D bazende cok sıkıyor

vadi akar alem bakarrrrrrrrrrr :)

Helal olsun KIA'ya. Tam en önemli anda 1 dk'lık reklamı kaptı. :X