7 Şubat 2013 Perşembe Reyting Sonuçları

Hangi Yayını İzleyeceksiniz / İzlediniz ?

• G-Force (Fox TV)

Oy: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    37
  • Anket kapatılmış .
Ho ho ho bu saatteki orana bak helal olsun helal vadi 1 dakka ara

Herkes birbiriyle inat halinde hala.Hayal aleminden artık çıkmalısınız tartışan arkadaşlar.İzlediğiniz sadece bir dizi.İntikam'ı izleyen biri için İntikam güzel bir dizidir.Vadiyi izleyen biri içinde Vadi güzel bir dizidir.O bundan iyi gidiyor şu şunu geçmiş,o bunun özetini geçemiyor gibi tartışmaları emin olun çocuklar yapmaz.Burası bir forum.Forum demek seviyeli tartışmaların baş gösterdiği,yeni konuların gündeme getirildiği ve saygı çerçevesi içinde yorumlandığı yerdir.Ama görüyorum ki bizim üyelerimiz tartışmayı bırakın konuşmayı bile tam anlamıyla yerine getiremiyorlar.Burada sakince yorumları,reytingleri takip etmek isteyen kişiler var ve sizin amansız kavgalarınızı okumaktan reytingleri takip etmeyi bırakın sayfaya girmeyi bile istemeyen birçok üye vardır eminim.Bu çok saygısızca,hiçbir üyenin burada hakkını yiyemezsiniz en azından ben bunu defalarca dile getiririm sıkılmadan ama umarım söylediklerim etkili olur bu kadar tekrardan sonra.Biz insanız birbirimizi kırmadan,seviyeyi aşmadan konuşabiliriz...!!!
senin dediğin gibi olursa bu forumun tadı cıkmaz malesef deniz tadı burada :D

denizz19 bu yazdigin bu hafta belki is'e yarar, gelecek hafta yine ayni tas ayni hamam olur.

KVP-Intikam arasinda cekisme bastan sona kadar devam eder.

senin dediğin gibi olursa bu forumun tadı cıkmaz malesef deniz tadı burada :D

Tadı birbirine girmesi mi milletin.Herkesin birbirine hakaret etmesi mi?Yanlış mı anlıyorum söylediklerini zira eğer bunu savunuyorsan yanlış yoldasın dostum üzülerek söylüyorum.Hiç kimsenin birbirine hakaret etmeye,saygısızlık etmeye hakkı yok.

denizz19 bu yazdigin bu hafta belki is'e yarar, gelecek hafta yine ayni tas ayni hamam olur.

KVP-Intikam arasinda cekisme bastan sona kadar devam eder.

Ben her hafta yazabilirim problem değil ama anlamadıktan sonra gerçekten üzücü bir hal alıyor.Yani çok farklı söylenecek çok söz var ama dilim varmıyor ne yazık ki! Dilerim bir gün düzelir her şey :)

üff be ne sahneydi polat leylayı vurucak of of millet dizi görsün

Vadi ile Yetenek Sizsiniz Türkiye saat 23.30`a geliyor ama hala bitmediler? 😱

Polat vurdu beyler :(

539844_466054900110936_308042894_n.jpg

Ekli dosyalar

• 539844_466054900110936_308042894_n.jpg
    539844_466054900110936_308042894_n.jpg
    18.4 KB · Hit: 351
Didem üzel hanım ballandıra anlatmış..düşme sahnesinin çekimlerini...düştükten sonra 2 gün kendine gelemediğini..çelik yelek giydirdiklerini falan...atlayan kendiside değilmiş.:: :))

Tadı birbirine girmesi mi milletin.Herkesin birbirine hakaret etmesi mi?Yanlış mı anlıyorum söylediklerini zira eğer bunu savunuyorsan yanlış yoldasın dostum üzülerek söylüyorum.Hiç kimsenin birbirine hakaret etmeye,saygısızlık etmeye hakkı yok.

hakaret birbirine saygısızlık edenleri aradan cıkar kardeş onları kast etmiyorum.
herkesin sevdiği dizi si iyi gidince diğer dizisini geçince sevinmesi kadar dogal bir şey yok..