60. Grammy Ödülleri Sahiplerini Buldu | (GÜNCELLENDİ)

Haahah Aaa hangi mesajına atmıs bilmiyorum ki Rihanna şişko mesajınadır :F

Gagayı savundum senin yokluğunda @Harunnn60 :A :A :A
ben rihannaya şişko demedim kızın annesi camış gibi dedim ilerde rihannada öyle olabilir diye tahmin yürüttüm sadece şu an harika şimdilik kusur yok kızda :)
senin öyle pis huyların var kötüleri bile savunuyorsun yokluklarında :)

ödül alanlara baktınmı ödüllerin yarısını marsık almış diğer yarısınıda lama almış :)
@sokak sanati bir yerde bana olmamış atmış ama sebebini anlayamadıms anırım bir ara rihannaya şişko dedim ona kızmış olabilir :)

ona bakarsan bende taylor a ödül verdim hemde kendimi adadım ona umarım değerini bilir :) akşam kendisi yoktu ama yinede yazdığı şarkı kulakları mest etti :) senin katır peride yoktu lafı açılmışken onada değinelim :)
Katy'me nazar değdi bu yıl :A @Çiğdem-

Katy'me nazar değdi bu yıl :A @Çiğdem-
izlenme oranlarına bakltım yeni çıkan şarkıları yerlerde sürünüyor o kadar reklama rağmen taylor ın onda biri kadar bile rağbet görmemiş :)
söyle katır periye şu totosu geniş kardasiandan uzak dursun kardasian katır periyi negatife çevirdi :)

Katy ile Tayloru almamışlar saç saça kavgaya tutuşmasınlar diye :A
taylorum mahalle kavgası edecek cinslerden değil gelsede asaletinden bişey kaybetmezdi :)

izlenme oranlarına bakltım yeni çıkan şarkıları yerlerde sürünüyor o kadar reklama rağmen taylor ın onda biri kadar bile rağbet görmemiş :)
söyle katır periye şu totosu geniş kardasiandan uzak dursun kardasian katır periyi negatife çevirdi :)

taylorum mahalle kavgası edecek cinslerden değil gelsede asaletinden bişey kaybetmezdi :)
Kardiashan ne alaka :F

Taylor'da ilk şarkısından sonra çöktü :A @Çiğdem- şahit hatta :A

Kardiashan ne alaka :F

Taylor'da ilk şarkısından sonra çöktü :A @Çiğdem- şahit hatta :A
taylora karşı senin yuvarlak sanatçın kanye west, camış kardasian ve katır peri işbirliğine gitmişti ama taylor um yumoşum senin üçü bir aradayı darmaduman etti rezil etti yerin dibine gömdü adeta :))

Gaga dışında tanıdık nerdeyse hiç aday şarkıcı yoktu yani çoğunu tanımıyoruz kim bunlar dedik :F Rihana , Katy ,Taylor demir başları almamışlar :F
gaga cazla baydı sona doğru miley çıktı onu kaçırmışsın kırmızılar içinde çok hoş gözüküyordu :)

Bak çocuk sinirlendirme beni :A En hassas olduğum konulara açma :A
gerçekleri söylüyoruz sadece bizde yalan olmaz sadece olanın özetini aktardım kahrından perişan olursun umarım :)

gaga cazla baydı sona doğru miley çıktı onu kaçırmışsın kırmızılar içinde çok hoş gözüküyordu :)

gerçekleri söylüyoruz sadece bizde yalan olmaz sadece olanın özetini aktardım kahrından perişan olursun umarım :)
Onur görmeden yattığıma sevindim :A @Harunnn60 DA sinirlendirme yeni sakinleştiriyorum zaten :A :A :A

en önemli yer kayıp ortada yok gözükmüyor :) sakıncalı video falanmı paylaştın yoksa :)

tam miley çıktı kırmızı elbiseler arasında savruluyordu öylece proğramda bitti @Harunnn60 gagası batırdı proğramı yoksa dörtdörtlk ilerliyordu :)
pislik grammy telif attırmış:T: Bugun yarın VEVO yayınlar heralde:A

Ne kötü bi şarkı bu yılın şarkısı.s.z
Shape of You
Despasito varken bu neymiş.:(

Forum İstatistikleri

Konular
173,294
Üyeler
8,487
Son Üye
alius