Tek tesellimiz Taylorun olmayışyıdıNe kötü bi şarkı bu yılın şarkısı.s.z
Shape of You
Despasito varken bu neymiş.![]()
Tek tesellimiz Taylorun olmayışyıdıNe kötü bi şarkı bu yılın şarkısı.s.z
Shape of You
Despasito varken bu neymiş.![]()
O adama pek ısınamadım ben yaaZayn'da bi şey alamamış![]()
O adama pek ısınamadım ben yaa![]()
![]()
![]()
Tanıdıklara pek yer vermemişlerki Rihanna baya etkindi geçen yıl hiç adaylığı yok , Kat öyle Taylor öyle senin Arianaların falan yanı izlerken kim bunlar modunda izledik yaşlı amca babaanne gibi kaldıkDusk Till Dawn yılın klibi falan olmalıydı çok yanlış seçimler var.
tek eksiğimiz taylor ın olmamasıydı onun yokluğu yarışmayı sönük hale getirmişti ama birde mutluluğumuz vardı katır peride davet edilmemişti ne mutlu bize
Tanıdıklara pek yer vermemişlerki Rihanna baya etkindi geçen yıl hiç adaylığı yok , Kat öyle Taylor öyle senin Arianaların falan yanı izlerken kim bunlar modunda izledik yaşlı amca babaanne gibi kaldık@destere @Forumdash
bir tane moruk çıktı bilmem kaç defa 18 defamı ne grammy kazanmışTanıdıklara pek yer vermemişlerki Rihanna baya etkindi geçen yıl hiç adaylığı yok , Kat öyle Taylor öyle senin Arianaların falan yanı izlerken kim bunlar modunda izledik yaşlı amca babaanne gibi kaldık@destere @Forumdash
taylor kadar başına taş düşsün o da yetmez şişko rihanna çarpsın seniAriana bi şey yapmadı ki bu yıl.
Katy fiyasko zaten. Albüm tırt. Taylor'da 1989 etkisi yapmadı. Çöküşe geçti karı. Rihanna her zaman ki havasındaydı işte hiç devri geçmiyor![]()
Ariana bi şey yapmadı ki bu yıl.
Katy fiyasko zaten. Albüm tırt. Taylor'da 1989 etkisi yapmadı. Çöküşe geçti karı. Rihanna her zaman ki havasındaydı işte hiç devri geçmiyor![]()
Aaa Olsun ayoll albüm çıkarıyorsa Katy Taylor Rihanna olmalıydı adaylıkta Shakira da yoktu yanı demir baş isimler yoktu kısaca ama Taylora sevindim tabitek eksiğimiz taylor ın olmamasıydı onun yokluğu yarışmayı sönük hale getirmişti ama birde mutluluğumuz vardı katır peride davet edilmemişti ne mutlu bize![]()
bir tane moruk çıktı bilmem kaç defa 18 defamı ne grammy kazanmışfosil çoktu yarışmada
taylor kadar başına taş düşsün o da yetmez şişko rihanna çarpsın seni![]()
Sana zaten şişko lafından tripliydi sokak sanati gündüz neden dis attı bana diyordun hala devam ediyorsun @desterebir tane moruk çıktı bilmem kaç defa 18 defamı ne grammy kazanmışfosil çoktu yarışmada
taylor kadar başına taş düşsün o da yetmez şişko rihanna çarpsın seni![]()
Danla konusuna hiç katılmıyorum Rihanna neysede Danla sumo güreşcisi gibiKilo Danla'dan sonra en çok Rihanna'ya yakışıyor zaten dimi @Ahmed![]()
Sana zaten şişko lafından tripliydi sokak sanati gündüz neden dis attı bana diyordun hala devam ediyorsun @destere![]()
evet kilolu kızları bende severim böyle camış gibi yumoş yumoşKilo Danla'dan sonra en çok Rihanna'ya yakışıyor zaten dimi @Ahmed![]()
@sokak sanati ni kabuğuna çekilmişti ama kabuklarını kırıp sana fırlatabilir her anevet kilolu kızları bende severim böyle camış gibi yumoş yumoşhem trampolin olarak kullanabiliriz böylece üstünde zıpla dur
![]()
onu kabuksuz daha çok seviyoruz salyangozlar gibi kabuktan kurtulunca savunmasız kalır daha kolay safdışı ederiz@sokak sanati ni kabuğuna çekilmişti ama kabuklarını kırıp sana fırlatabilir her an![]()
Bu @Forumdash Diziyi kendi izlemeden söylemiyor , onun dizisine bakmıyalımonu kabuksuz daha çok seviyoruz salyangozlar gibi kabuktan kurtulunca savunmasız kalır daha kolay safdışı ederiz![]()
tipsiz olduğu için desteklediğini dünya alem biliyor kız güzel olsa yerin dibine batırırsın ecünnü diyeRica ederim cnm Shakira bari olsaydı o son albümle sallamıştı ortalığı 10 a yakın klip hepsi hit olmuştu@destere bile destek olurdu
![]()
![]()
![]()