60. Grammy Ödülleri Sahiplerini Buldu | (GÜNCELLENDİ)

Şimdi gelmiştir
az önce yoktu

Elektrik mi gitti? Despacito çıktı görmedin parlakları
Pardon cıbıl kızları
doğru tahmin şimdi geldim gelir gelmez senin taylor hakkında kötü dedikodularına rastladım kınıyorum şu an popta bir dünya efsanesi kadın amerikan türküsündede aynı durum yani her tür müzikte bir harika hammaddesi güzel

Tam şu rekor izlenmeli şarkı çıktı sen gittin 1 tanıdık şarkı geldi onuda kaçırdın
ödüller verildimi kime ne gittiki ?
rihanna çıkacakmı peki

Rihanna cıkmadı daha şanlı seni
Şarkıcliıgına bişey demedim ki
TR'deki ününü söyledim

Gaga ödül alamadı birde rekor izlenmeli bir şarkı vardı onu söylediler başka olandan bizde bir şey anlamadık
@Forumdash

zenci kadında şarkıyı sağır ve dilsizler için çeviriyor sanırım el kol hareketleriyle

Sen uyumadan kafana oklava yiyipte zıbarıcan bu gidişle
sese bak kadında muhteşem bir ses muhteşem bir şarkı rihjanna çıkınca oklavayı hazırla bunda benden korkma buna zarar vermem

Rihanna neye gelecek odamı aday gözüme çarpmadı
@Forumdash

Evet son zamanlarda mesaj içerikli şarkılar yapıyor
bu sene bu şarkıyıda sevmiştim gözüne çarpmadıysa vbir dinle bisikletler ne kadar hoş şarkı ve şarkıcıyla birlikte bisikletlerede hayran kaldım
hogathada sevecektir

Okadar şarkı çıkarmıştı aday olmayan yere niye sahne alıyor ben olsam gitmem
talep neyse ona göre geliyor kadın

ne kadar şansızım ben gelince reklamla boğuyorlar proğramı

Klibi hatırladım ama şarkıyı listeme almadım

Düet yapcak zaten
neye göre popüler oluyor şarkılar anlamadım sonuçta kulağa hoş gelen üç beş şarkıdan biriydi bu sene ben sevdim rachelli allah bahtını açık etsin

Klibi hatırladım ama şarkıyı listeme almadım

Düet yapcak zaten
Gaga okadar performans gösterdi ama onun yerine törene gelmeyene ödül verdiler hiç insaf yok bunlarda

Benimde sevip ünlenemeyen şarkılarım oluyor

bruno marsık çıktı çıkıştaki kız harikaydıda sonra marsık içine etti olayın seyirci kaçacak delik arıyor

@destere Ecünnü olan şarkıyı seviyor millet sesine baktığı için ödül vermiyor
sese bakmadınmı benim dediğim klipte seste muhteşemdi en az ecünnü kadar seste mükemmel