60. Grammy Ödülleri Sahiplerini Buldu | (GÜNCELLENDİ)

Evet, talk show yapıyor cbs'de... Youtubeda görmüştr belki arabada sohbet ettiği bölümlerle youtubeda çok izleniyor:X
alicia ilk ödülü kaptı muhteşem oldu bu iş sapa gitmedi en azından :)

Sam Smith sanırım gaydi :A Boşuna heveslenme Çiğdem- :F
Hangi yabancıya göz koysam şey çıkıyor :F :F :F @destere
öylelerinde çift ses çıkma özelliği var o yüzden başarılı oluyorlar :)

@Çiğdem- despacito herifi geliyormuş yaşadın :A Rihanna geliyormuş ağla şimdi :F:F

taylor swiftim yine altın harflerle başrolde şu anki şarkıyı o yazmış yazışını seviyorum kızın sesi ve kendisi kadar beynide güzel :)
Beğendim şarkıyı, senin taylor türkücü olurdu buraya gelseydi :F:F Doğsaydı pardon :A

@xemrexxx Dediği gibi @destere bu kötü şansıma göre tehrikede :A :A :A
korkma benim durum sağlam:) hem tipime bakarak beni seçsen bende kendimden şüphelenirdim:) oysa sen ruhumu sevdin :))

@Çiğdem- despacito herifi geliyormuş yaşadın :A Rihanna geliyormuş ağla şimdi :F:F

Beğendim şarkıyı, senin taylor türkücü olurdu buraya gelseydi :F:F Doğsaydı pardon :A
zaten çıkışı country (yahşi batı türküsü ) müzikle yapan biri :) sonra popa geçmiş ve popun zirvesini kapmış katır perilere nefes aldırmamış kız :)

korkma benim durum sağlam:) hem tipime bakarak beni seçsen bende kendimden şüphelenirdim:) oysa sen ruhumu sevdin :))

Doğru dürüst m Gaga yı tanıyoruz bu şarkıyla ve birde albümle katılmış 2-3 dalda aday @Harunnn60 için destekleyelim :A

zaten çıkışı country (yahşi batı türküsü ) müzikle yapan biri :) sonra popa geçmiş ve popun zirvesini kapmış katır perilere nefes aldırmamış kız :)
Bende o yuzden turkucu ilan ediyorum :A Burada olsaydı anadolunun bağrından kopardı küçük ceylan olup flash tv'de sıra geceleri programı yapardı :F

Bi erkek vardı o da ödülü kaptı :F Ed Shareen

Gaga yerine törene katılmayan bir ecünnü kazandı :A

Şu törene katılmayıp ödül alanlara gıcık oluyorum :A @destere
Yok beğen beğeniriyorum :X Hande geçen yaz dedi. Kelebek ödülünü almayacaktım gecen sene ama başkasına vereceklerdi ben gitmeseydim dedim :X Mesela Bu sene sezen aksu gitmedi ama performans sergileyen Tarkan araciliğiyla ve videolu mesaj yollarak aldırdı. Bak adam video bile yollamamiş :F

Yok beğen beğeniriyorum :X Hande geçen yaz dedi. Kelebek ödülünü almayacaktım gecen sene ama başkasına vereceklerdi ben gitmeseydim dedim :X Mesela Bu sene sezen aksu gitmedi ama performans sergileyen Tarkan araciliğiyla ve videolu mesaj yollarak aldırdı. Bak adam video bile yollamamiş :F

Ben Kral tv ödüllerinden beridir gıcığım bu duruma , eğer ödül veren şirket benim olsa katılmayanın ödülünü katılan birine verirdim :A :A :A

Tanıdık şarkı geldi @destere @Forumdash :A

Nakarata girince danscıları yakın cekip yapmalıydılar. Böyle tadı cıkmadı. Sis bastılar banane yaa :(

Ben Kral tv ödüllerinden beridir gıcığım bu duruma , eğer ödül veren şirket benim olsa katılmayanın ödülünü katılan birine verirdim :A :A :A

Tanıdık şarkı geldi @destere @Forumdash :A
Tam bi kelebek kafası :A

Forum İstatistikleri

Konular
176,337
Üyeler
8,559
Son Üye
Fato