Eski turlarda evet olmuştu ama 6 turda bu grup dışında hepsini oyladımDünde sanki başka grup için oylamam demiştin?
Eski turlarda evet olmuştu ama 6 turda bu grup dışında hepsini oyladımDünde sanki başka grup için oylamam demiştin?
Yazık sana, Mine elenince mutluluğum zirve yaptı. Ben zaten alacağımı aldımYahu zaten sırf sen de bu etkinlikte mutlu olma diye Eda Ece dedim ki aralarında çok öyle ahım şahım bir fark da yok
Asıl sana yazık be dosimosi.... Algılarınla zar zor eletebildinYazık sana, Mine elenince mutluluğum zirve yaptı. Ben zaten alacağımı aldım
Aferim bana ozamanAsıl sana yazık be dosimosi.... Algılarınla zar zor eletebildin
Yalnız her tarafı yapma olan herkes abartıldığı için Hazal az kalsın geçen tur eleniyordu, gerçi rakiplerini çok hatırlamıyorum amaFinalde kazanmayı hak eden kişi Hazal Kaya'dır. Her tarafı yapma olanlar finale çıkamaz Burçin de çok güzel kadın sözüm ona değil
@Tolstoyevski Hazal ve Burçin üst üstte 2 kere eşleşmiş 😱Yalnız her tarafı yapma olan herkes abartıldığı için Hazal az kalsın geçen tur eleniyordu, gerçi rakiplerini çok hatırlamıyorum ama
Sonuçta 3-4 oy hakkıyla tek oy hakkı arasında önemli fark var bu yüzden dengeler baya şaşıyor@Tolstoyevski Hazal ve Burçin üst üstte 2 kere eşleşmiş 😱
Yalnız aralarında 1 oy varmış
İşte ikili elemelerde dengenin değiştiğinin kanıtı.
2021 - 5. Tur | En Favori Güzel - 1. Grup
Son senelerin popüler olan dizi,sinema,müzik ve yarışmalarda boy gösteren ekran güzellerini sizin önerileriniz ile belirledik ve sizlerin oyları ile en güzelini seçeceğiz. Şimdi sıra 5. Tura geldi. İkili eleme öncesi ankette yer alan hangi 4 güzel bir üst tura yükselsin? Kısaca kurallar...fav10.net
İşte bu yüzden 3lü düello (2 elenen) sevmiyordumSonuçta 3-4 oy hakkıyla tek oy hakkı arasında önemli fark var bu yüzden dengeler baya şaşıyor
Forum güzelin kıymetini yeni anlıyor, gerçi bunu şu anda net bir şekilde sadece bu grupta söyleyebiliyorum ama olsun@Tolstoyevski Hazal ve Burçin üst üstte 2 kere eşleşmiş 😱
Yalnız aralarında 1 oy varmış
İşte ikili elemelerde dengenin değiştiğinin kanıtı.
2021 - 5. Tur | En Favori Güzel - 1. Grup
Son senelerin popüler olan dizi,sinema,müzik ve yarışmalarda boy gösteren ekran güzellerini sizin önerileriniz ile belirledik ve sizlerin oyları ile en güzelini seçeceğiz. Şimdi sıra 5. Tura geldi. İkili eleme öncesi ankette yer alan hangi 4 güzel bir üst tura yükselsin? Kısaca kurallar...fav10.net
Finalist olmakta kazanma sayılırForum güzelin kıymetini yeni anlıyor, gerçi bunu şu anda net bir şekilde sadece bu grupta söyleyebiliyorum ama olsunAh şu başıma onlar kadar taş düşesice overratedlar olmasa Hazal geçen senelerde hakkı olan ama az bir farkla kaçırdığı zirveyi alabilirdi
Aynen öyleFinalist olmakta kazanma sayılırgüzelliği iki kere kanıtlanmış. Finalist olmuş zaten
Şuan ekranda olmamasına rağmen final turu durumu olması bile zaten başarıAynen öyleKaç kere tescillenmiş güzelliği hala buralarda, ondan hiç takmayacağım umarımAh etkinlik Pera Palas'tan sonra olsa daha iyi olabilirdi de neyse artık
İşte ikisi de gerçekten güzel kişiler ki Aslı Enver de aklımdan çok geçtiŞuan ekranda olmamasına rağmen final turu durumu olması bile zaten başarı(tabi bu turu geçerse)
Aslı Enver ilerlerse onun içinde aynısı geçerli. Diğer herkes gündemde olan isimler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?