2021 6. Tur | Hazal Kaya ⚡ Burçin Terzioğlu - 7. Grup

Hangi güzel çeyrek finale yükselsin?

• Kullanılan toplam oy
    43
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Finalde kazanmayı hak eden kişi Hazal Kaya'dır. Her tarafı yapma olanlar finale çıkamaz Burçin de çok güzel kadın sözüm ona değil :A

• Harika
Reactions: slhttnmtl
Finalde kazanmayı hak eden kişi Hazal Kaya'dır. Her tarafı yapma olanlar finale çıkamaz Burçin de çok güzel kadın sözüm ona değil :A
Yalnız her tarafı yapma olan herkes abartıldığı için Hazal az kalsın geçen tur eleniyordu, gerçi rakiplerini çok hatırlamıyorum ama :A

• İlginç
Reactions: Dosi
Yalnız her tarafı yapma olan herkes abartıldığı için Hazal az kalsın geçen tur eleniyordu, gerçi rakiplerini çok hatırlamıyorum ama :A
@Tolstoyevski Hazal ve Burçin üst üstte 2 kere eşleşmiş 😱
Yalnız aralarında 1 oy varmış :A

İşte ikili elemelerde dengenin değiştiğinin kanıtı.

Sonuçta 3-4 oy hakkıyla tek oy hakkı arasında önemli fark var bu yüzden dengeler baya şaşıyor :A

• Güldürdün

Forum güzelin kıymetini yeni anlıyor, gerçi bunu şu anda net bir şekilde sadece bu grupta söyleyebiliyorum ama olsun :A Ah şu başıma onlar kadar taş düşesice overratedlar olmasa Hazal geçen senelerde hakkı olan ama az bir farkla kaçırdığı zirveyi alabilirdi :A

• Güldürdün
Forum güzelin kıymetini yeni anlıyor, gerçi bunu şu anda net bir şekilde sadece bu grupta söyleyebiliyorum ama olsun :A Ah şu başıma onlar kadar taş düşesice overratedlar olmasa Hazal geçen senelerde hakkı olan ama az bir farkla kaçırdığı zirveyi alabilirdi :A
Finalist olmakta kazanma sayılır :A güzelliği iki kere kanıtlanmış. Finalist olmuş zaten :A

• Harika
Finalist olmakta kazanma sayılır :A güzelliği iki kere kanıtlanmış. Finalist olmuş zaten :A
Aynen öyle :A Kaç kere tescillenmiş güzelliği hala buralarda, ondan hiç takmayacağım umarım :A Ah etkinlik Pera Palas'tan sonra olsa daha iyi olabilirdi de neyse artık :A

• Güldürdün
Aynen öyle :A Kaç kere tescillenmiş güzelliği hala buralarda, ondan hiç takmayacağım umarım :A Ah etkinlik Pera Palas'tan sonra olsa daha iyi olabilirdi de neyse artık :A
Şuan ekranda olmamasına rağmen final turu durumu olması bile zaten başarı :A (tabi bu turu geçerse)
Aslı Enver ilerlerse onun içinde aynısı geçerli. Diğer herkes gündemde olan isimler :A
------

+ Fahriye :A

• Güldürdün
Şuan ekranda olmamasına rağmen final turu durumu olması bile zaten başarı :A (tabi bu turu geçerse)
Aslı Enver ilerlerse onun içinde aynısı geçerli. Diğer herkes gündemde olan isimler :A
İşte ikisi de gerçekten güzel kişiler ki Aslı Enver de aklımdan çok geçti :A Zaten en son biri 70 biri de 87 bölüm ekranlara damgasını vurdu ve sonra hemen başka bir projeye atlamadılar, bu da kalite göstergesi :A

• Güldürdün
Burçin Terzioğlu’nun bu turları bile hak ettiğini düşünmüyorum. İlk zamanlar elenmeliydi. :A

Hazal Kaya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...