2021 6. Tur | Aslı Enver ⚡ Leyla Lydia Tuğutlu- 6. Grup

Hangi güzel çeyrek finale yükselsin?

• Kullanılan toplam oy
    43
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ne yani hiç mi inanmadın canın yoldaşının bu dediklerine... 😳

Çok haklısınız Dosi hanım. Bu kadar da yüklenilmez ki insana aaa
Tabi ki de hiç inanmadım canım yoldaşımın dediklerine... 😳
Sen yerli dizileri de silip süpürüyorsun alışkınsın, ama Utku bey demek ki fimleri çok beğenmemiş ki boş bırakmış
@MasacRE
Hiç bir şekilde kabul edilemez, eğer bir sanat sever ise Oscar filmlerini izliyor ise bu foruma gelip o yorumları yapacak. Yıllardan beri süre gelen bir aktivitedir bu... Ben 2018 senesinde o kadar çöp filmler olmasına rağmen hepsine saydırmama rağmen gelip yorumlarımı yapmıştım... Bu artık klasikleşmiş bir durumdur.. Ne olursa olsun o yorumlar geç de olsa son gün de olsa yapılır... Ama Hainku yapmadı ve bize hainliğin kralını yaptı...
@Sherlock

Askerden yeni gelme gibi bir mazereti var. Yapmışsada yakışmış bu hainlik ona
@MasacRE

Bir mevzu var, hocanın biri vaaz veriyormuş. Makyaj yapmak haramdır deyince birisi demiş ki hocam ama sizin kızınızda yapıyor. Hoca da : 'Ama ona yakışıyor ' demiş

Benim yorumumda bu hesap
@Sherlock @Tolstoyevski

Bir hainlikte ben yapayım istedim
Hainsi hanım...

Yıl 2021 değil 2051 de olsa yine de ASLI ASLI ASLI!!!!!!
Yok yok, o kadar da değildir.

Askerden yeni gelmişti, bide yorum ile mi uğraşacak
ben de yalnız bıraktım sizi. Utku beyi bu konuda hain ilan edemem
@MasacRE
Bu noktada adaşıma katılmam lazım Dosi hanım, kendisi askerde bile çokça kez film izleyip, yorum yapma fırsatını buldu. Geri döndü, kendisine amansızca zamanlar verdik lakin yine de yorum yapmadı.
@MasacRE

HARİKAAAA 😍🥰😍
------

Askerde nerede film izleyip, yorumlama fırsatı bulacağım be adam. Bu nasıl bir yalandır böyle

Reactions: Sherlock and MEnes
Gerçek bir sanatsever ve bizim yoldaşımız olarak biz kendisine bu durumu yakıştıramadık... Sinema ile şakamız yoktur ve olmayacaktır... Oscar etkinliği ise kırmızı çizgimizdir...

Kesinlikle öyle adaşım... Leşku yine büyük bir hainlik örneği gösterdi ama bu seferki öncekilere oranla bambaşka bir seviyedeydi... @MasacRE

Bu adam, evet evet bu adam... Black Panther'i bile gelip yorumlamıştı, oysa sen... Evet evet, sen Hainku... Gelip bir film bile yorumlamadın.
@MasacRE
HARİKAAAA 😍🥰😍
------

Askerde nerede film izleyip, yorumlama fırsatı bulacağım be adam. Bu nasıl bir yalandır böyle
Bak bak, attığı emojilere bak.
İyice açtı kan dondurucu modunu.

Ya bırak, hepimiz malum mesajlarını hatırlıyoruz. Öyle değil mi adaşım...
@MEnes

Reactions: MasacRE and MEnes
Hatırlamaz mıyız beee, biz her şeyi net bir şekilde hatırlarız... Bu adamın tüm hainlikleri gözümüzün önünden gitmez hiç bir zaman... Lakin... Lakin burada biraz da okları sana çevirmem gerekiyor... Senin de az hainliklerin olmadı şimdi geçmişte, listen kabarık fazlasıyla...
@MasacRE

E yani. Zaten kendi hainliklerinin üstünü bana saldırarak örtmeye çalışıyor Şerlok. Sanki bilmiyoruz
Tıpkı senin yaptığın gibi yani

Reactions: MEnes and Sherlock
E yani. Zaten kendi hainliklerinin üstünü bana saldırarak örtmeye çalışıyor Şerlok. Sanki bilmiyoruz
Tıpkı senin yaptığın gibi yani
Ya kardeşim bu nasıl tehlikeli bir örgüttür, hedef ne ara ben oldum...
Yoldaşlarım asıl şu an burada olmayan ve yoldaşlarını en olmadık anda yalnız bırakan, ülkemizin çeşitli konumlarında hainlikler yapan @Maskeli Fedai'yi sorgulamalıyız artık...

@Maskeli Fedai baş hain zaten. Kim bilir ne hainlikler peşinde yine kendisi
Ama şimdi de başkasını hedef göstererek kendin bu işten sıyrılmaya çalışıyorsun. Yapma bunu, yemeyiz biz bu numaraları
Zorla kendi hainliklerini teker teker saydırtma bize
@MEnes

Canım yoldaşlarım, ben hiç yapar mıyım öyle şeyler...
@MEnes

Ne oluyor kardeşim ne bu tantana
Kulaklarım çınladı be ayıptır

------

Bıktım artık bu adamın hainliklerinden... Bir de skandal tercih demiş güzeller güzeli Aslı'ya 😡

Aslı Enver için yoldaşını satan leşkuyu kınıyorum..

Şimdi okadar etiket ettik, umarım bu kez ard arda oy gelip aynı skor olmaz

Reactions: Tolstoyevski
@MasacRE gör bunu.
O değilde iş uzayacak yine 🤦🏻‍♀️

Spoiler vermemek için yazmamıştım oylamaya dair bir şey ama ortalığı karıştırdım sanırım.

Utku beyciğimin bu turda skandal tercihleri olmuş, yakıştıramadım zaten... @MasacRE

Bıktım artık bu adamın hainliklerinden... Bir de skandal tercih demiş güzeller güzeli Aslı'ya 😡

Kendisi çok zevkli tercihler yapıyor sanki

Siz hepiniz hainliklerle meşhursunuz ama bence en az hainlik yapan sensin. Hatta hiç denk gelmemiş olabilirim @Sherlock @Maskeli Fedai @MEnes @Tolstoyevski

Yıl 2021 değil 2051 de olsa yine de ASLI ASLI ASLI!!!!!!

Şerlok beyciğim, gelir gelmez yine karıştırmış ortalığı... Kademsiz midir, nedir? Utku beyciğim bu adam böyle işte gözleri katarakt olmuş....
Şerlok,Senin tercihine ne demeli? Rezaletin daniskası...

Şurada oy dillenmekten yoruldum. Herkes nazlanıyor

Reactions: 12.Adam
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...