@MasacRE gör bunu.Kavak Yelleri - Mine affetsin ama net bir şekilde Leyla Lydia Tuğutlu...
O değilde iş uzayacak yine 🤦🏻♀️
@MasacRE gör bunu.Kavak Yelleri - Mine affetsin ama net bir şekilde Leyla Lydia Tuğutlu...
Oy verecek kimse kalmadı ve son saatler. Bu yüzden kritik oylama deyip etiketler yaptım oylayacak isimler oy verdi zaten @Hazem sende oylarsan iyi olur.Spoiler vermemek için yazmamıştım oylamaya dair bir şey ama ortalığı karıştırdım sanırım.
Utku beyciğimin bu turda skandal tercihleri olmuş, yakıştıramadım zaten... @MasacRE
İnşallah, yoksa ilerleyemeyeceğiz insanları tek tek etiket ederim son saatte@Özgür beyciğim de son anda gelerek oylamanın kaderini değiştirir, sizi de zahmetten kurtarır belki.
@MasacRE gör bunu.
O değilde iş uzayacak yine 🤦🏻♀️
Bıktım artık bu adamın hainliklerinden... Bir de skandal tercih demiş güzeller güzeli Aslı'ya 😡Spoiler vermemek için yazmamıştım oylamaya dair bir şey ama ortalığı karıştırdım sanırım.
Utku beyciğimin bu turda skandal tercihleri olmuş, yakıştıramadım zaten... @MasacRE
Kendisi çok zevkli tercihler yapıyor sankiBıktım artık bu adamın hainliklerinden... Bir de skandal tercih demiş güzeller güzeli Aslı'ya 😡
Asıl sen yoldaşlarına ihanetler etmişsin, hainlikler yapmışsın Hainku. Aslı Enver nedir, yıl olmuş 2021 kardeşim kendine gel artık.Bıktım artık bu adamın hainliklerinden... Bir de skandal tercih demiş güzeller güzeli Aslı'ya 😡
Vay be... @Dosi hanım da benim güzel, nadide tercihlerimi gömmüş...Kendisi çok zevkli tercihler yapıyor sanki
Siz hepiniz hainliklerle meşhursunuz ama bence en az hainlik yapan sensin. Hatta hiç denk gelmemiş olabilirim @Sherlock @Maskeli Fedai @MEnes @Tolstoyevski
Hainlik ve ben... Birbirleriyle o kadar alakasız kavramlar ki @Sherlock @MEnes @Maskeli Fedai @TolstoyevskiKendisi çok zevkli tercihler yapıyor sanki
Siz hepiniz hainliklerle meşhursunuz ama bence en az hainlik yapan sensin. Hatta hiç denk gelmemiş olabilirim @Sherlock @Maskeli Fedai @MEnes @Tolstoyevski
Bir hainlikte ben yapayım istedimAsıl sen yoldaşlarına ihanetler etmişsin, hainlikler yapmışsın Hainku. Aslı Enver nedir, yıl olmuş 2021 kardeşim kendine gel artık.
Vay be... @Dosi hanım da benim güzel, nadide tercihlerimi gömmüş...
Açalım bari bir tur daha...
Yıl 2021 değil 2051 de olsa yine de ASLI ASLI ASLI!!!!!!Asıl sen yoldaşlarına ihanetler etmişsin, hainlikler yapmışsın Hainku. Aslı Enver nedir, yıl olmuş 2021 kardeşim kendine gel artık.
Vay be... @Dosi hanım da benim güzel, nadide tercihlerimi gömmüş...
Açalım bari bir tur daha...
Kendisi çok zevkli tercihler yapıyor sanki
Hainlik ve ben... Birbirleriyle o kadar alakasız kavramlar ki @Sherlock @MEnes @Maskeli Fedai @Tolstoyevski
Ahahahahaha tabiii sen hiç hain olur musun zaten...Hainlik ve ben... Birbirleriyle o kadar alakasız kavramlar ki @Sherlock @MEnes @Maskeli Fedai @Tolstoyevski
Hiç doğruları içeren bir mesaj değil, en basitinden adam bir sürü film izledi ama hainliğinden dolayı bizi yalnız bırakıp Oscar etkinliğine 1 tane yorum bile yapmadı... @Sherlock @MasacREKendisi çok zevkli tercihler yapıyor sanki
Olmam tabii hayatım boyunca en ufak bir hainlik yapmışlığım yoktur. Hele ki canım yoldaşlarıma aslaAhahahahaha tabiii sen hiç hain olur musun zaten...
Bu cümlelerle kendini veya başkalarını kandırabilirsin ama biz canın yoldaşlarını asla kandıramazsın... Canım hain yoldaşlarım... 😳😳Olmam tabii hayatım boyunca en ufak bir hainlik yapmışlığım yoktur. Hele ki canım yoldaşlarıma asla
Askerden yeni gelmişti, bide yorum ile mi uğraşacak ben de yalnız bıraktım sizi. Utku beyi bu konuda hain ilan edemem @MasacRE
Ya bıraksın bu işleri, o kadar vakti vardı uzattık da uzattık... 1 günü yoruma ayırmak sanki ne kadar zor olabilir... O kadar da boş zamanı var hem... Ben iş güç yoğunluk arasında 3 4 saatimi ayırıp o kadar yorum yaptım bu o kadar boş zamanında yorum yapmaya üşendi... Tam bir hainlik örneği... @Sherlock @MasacREAskerden yeni gelmişti, bide yorum ile mi uğraşacak ben de yalnız bıraktım sizi. Utku beyi bu konuda hain ilan edemem @MasacRE
Ne yani hiç mi inanmadın canın yoldaşının bu dediklerine... 😳Bu cümlelerle kendini veya başkalarını kandırabilirsin ama biz canın yoldaşlarını asla kandıramazsın... Canım hain yoldaşlarım... 😳😳
Çok haklısınız Dosi hanım. Bu kadar da yüklenilmez ki insana aaaAskerden yeni gelmişti, bide yorum ile mi uğraşacak ben de yalnız bıraktım sizi. Utku beyi bu konuda hain ilan edemem @MasacRE
Sen yerli dizileri de silip süpürüyorsun alışkınsın, ama Utku bey demek ki fimleri çok beğenmemiş ki boş bırakmış @MasacREYa bıraksın bu işleri, o kadar vakti vardı uzattık da uzattık... 1 günü yoruma ayırmak sanki ne kadar zor olabilir... O kadar da boş zamanı var hem... Ben iş güç yoğunluk arasında 3 4 saatimi ayırıp o kadar yorum yaptım bu o kadar boş zamanında yorum yapmaya üşendi... Tam bir hainlik örneği... @Sherlock @MasacRE
Ya bıraksın bu işleri, o kadar vakti vardı uzattık da uzattık... 1 günü yoruma ayırmak sanki ne kadar zor olabilir... O kadar da boş zamanı var hem... Ben iş güç yoğunluk arasında 3 4 saatimi ayırıp o kadar yorum yaptım bu o kadar boş zamanında yorum yapmaya üşendi... Tam bir hainlik örneği... @Sherlock @MasacRE
Dosi hanım her zaman olduğu gibi yine aşırı haklı Sırf Ayça Ayşin'in mavi gözlerini görmek için Ada Masalı fragmanını 18256185 defa izleyen adam tabii alışkın olur böyle şeylere Ama benim gibi bir insanın bu seneden tatmin olması mümkün değildirSen yerli dizileri de silip süpürüyorsun alışkınsın, ama Utku bey demek ki fimleri çok beğenmemiş ki boş bırakmış @MasacRE