2021 6. Tur | Aslı Enver ⚡ Leyla Lydia Tuğutlu- 6. Grup

Hangi güzel çeyrek finale yükselsin?

• Kullanılan toplam oy
    43
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Spoiler vermemek için yazmamıştım oylamaya dair bir şey ama ortalığı karıştırdım sanırım. :A

Utku beyciğimin bu turda skandal tercihleri olmuş, yakıştıramadım zaten... @MasacRE
Oy verecek kimse kalmadı ve son saatler. Bu yüzden kritik oylama deyip etiketler yaptım oylayacak isimler oy verdi zaten :A @Hazem sende oylarsan iyi olur.

@Özgür 'de yok :bilmem:

Oy verecek kimse kalmadı ve son saatler. Bu yüzden kritik oylama deyip etiketler yaptım oylayacak isimler oy verdi zaten :A @Hazem sende oylarsan iyi olur.

@Özgür 'de yok :bilmem:
@Özgür beyciğim de son anda gelerek oylamanın kaderini değiştirir, sizi de zahmetten kurtarır belki. :A

Bıktım artık bu adamın hainliklerinden... Bir de skandal tercih demiş güzeller güzeli Aslı'ya 😡
Asıl sen yoldaşlarına ihanetler etmişsin, hainlikler yapmışsın Hainku. :A Aslı Enver nedir, yıl olmuş 2021 kardeşim kendine gel artık. :A
Kendisi çok zevkli tercihler yapıyor sanki :A
Siz hepiniz hainliklerle meşhursunuz ama bence en az hainlik yapan sensin. Hatta hiç denk gelmemiş olabilirim @Sherlock @Maskeli Fedai @MEnes @Tolstoyevski
Vay be... @Dosi hanım da benim güzel, nadide tercihlerimi gömmüş... :A

Açalım bari bir tur daha...

Asıl sen yoldaşlarına ihanetler etmişsin, hainlikler yapmışsın Hainku. :A Aslı Enver nedir, yıl olmuş 2021 kardeşim kendine gel artık. :A

Vay be... @Dosi hanım da benim güzel, nadide tercihlerimi gömmüş... :A

Açalım bari bir tur daha...

Yıl 2021 değil 2051 de olsa yine de ASLI ASLI ASLI!!!!!!

Siz hepiniz hainliklerle meşhursunuz ama bence en az hainlik yapan sensin. Hatta hiç denk gelmemiş olabilirim @Sherlock @Maskeli Fedai @MEnes @Tolstoyevski
Hainlik ve ben... Birbirleriyle o kadar alakasız kavramlar ki :bhr: @Sherlock @MEnes @Maskeli Fedai @Tolstoyevski
be98ac77a7519d206ae754a40ef2fced.jpg

Hainlik ve ben... Birbirleriyle o kadar alakasız kavramlar ki :bhr: @Sherlock @MEnes @Maskeli Fedai @Tolstoyevski
Ahahahahaha tabiii sen hiç hain olur musun zaten... :A
------

Hiç doğruları içeren bir mesaj değil, en basitinden adam bir sürü film izledi ama hainliğinden dolayı bizi yalnız bırakıp Oscar etkinliğine 1 tane yorum bile yapmadı... :A @Sherlock @MasacRE

Ahahahahaha tabiii sen hiç hain olur musun zaten... :A
------

Hiç doğruları içeren bir mesaj değil, en basitinden adam bir sürü film izledi ama hainliğinden dolayı bizi yalnız bırakıp Oscar etkinliğine 1 tane yorum bile yapmadı... :A @Sherlock @MasacRE
Askerden yeni gelmişti, bide yorum ile mi uğraşacak :A ben de yalnız bıraktım sizi. Utku beyi bu konuda hain ilan edemem :A @MasacRE

Askerden yeni gelmişti, bide yorum ile mi uğraşacak :A ben de yalnız bıraktım sizi. Utku beyi bu konuda hain ilan edemem :A @MasacRE
Ya bıraksın bu işleri, o kadar vakti vardı uzattık da uzattık... 1 günü yoruma ayırmak sanki ne kadar zor olabilir... :A O kadar da boş zamanı var hem... Ben iş güç yoğunluk arasında 3 4 saatimi ayırıp o kadar yorum yaptım bu o kadar boş zamanında yorum yapmaya üşendi... Tam bir hainlik örneği... @Sherlock @MasacRE

Bu cümlelerle kendini veya başkalarını kandırabilirsin ama biz canın yoldaşlarını asla kandıramazsın... Canım hain yoldaşlarım... :bhr:😳😳
Ne yani hiç mi inanmadın canın yoldaşının bu dediklerine... 😳
Çok haklısınız Dosi hanım. Bu kadar da yüklenilmez ki insana aaa :A

Ya bıraksın bu işleri, o kadar vakti vardı uzattık da uzattık... 1 günü yoruma ayırmak sanki ne kadar zor olabilir... :A O kadar da boş zamanı var hem... Ben iş güç yoğunluk arasında 3 4 saatimi ayırıp o kadar yorum yaptım bu o kadar boş zamanında yorum yapmaya üşendi... Tam bir hainlik örneği... @Sherlock @MasacRE
Sen yerli dizileri de silip süpürüyorsun alışkınsın, ama Utku bey demek ki fimleri çok beğenmemiş ki boş bırakmış :A @MasacRE

Sen yerli dizileri de silip süpürüyorsun alışkınsın, ama Utku bey demek ki fimleri çok beğenmemiş ki boş bırakmış :A @MasacRE
Dosi hanım her zaman olduğu gibi yine aşırı haklı :A Sırf Ayça Ayşin'in mavi gözlerini görmek için Ada Masalı fragmanını 18256185 defa izleyen adam tabii alışkın olur böyle şeylere :A Ama benim gibi bir insanın bu seneden tatmin olması mümkün değildir :A

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...