Total kafasında olduğun için izlersin bağlanmanı bekliyordum zaten, AB dizisi candır.@EFE UYSAL izlemezsen izleme zorla değil ya bu Şahane diziden mahrum kalacaksın sen üzül
Valla dün bende unuttum ama bugun bakıcam@Harunnn60 Ütopya düşmüş tek sebebi de şu bence
Survivor bitti diye herkes unuttu ben dün izlemeyi unuttum ama bugün izleyeceğim
tky değil mi okırgın çiçekler iyi gitmiş bkelenen gelişme çoğu dizi 2.bölüm artıyor bakalım koruyacak mıbu arada arka sokaklarda tunçun anasıyla üvey babası burada bir kızın ana babası olmuşlar hep efsaneden faydalanıyorlar@denizz19 @mrt-06
kty bana göre tutmasa da olur çok eleştirilecek yanı var sbsv 2 olabilir ama daha reytinglisi olacak gibi
ne farkeder aynı şey işte sen anlamışsıntky değil mi o
Sen bir özele bak bir şey teklif edeceğimne farkeder aynı şey işte sen anlamışsın
bak aklıma yıldız geldi [HASHTAG]#BoyunPosunDevrilsinCengo[/HASHTAG] .ssSen bir özele bak bir şey teklif edeceğim
Onu edeceğim belkibak aklıma yıldız geldi [HASHTAG]#BoyunPosunDevrilsinCengo[/HASHTAG] .ss
etmeyenin çocuğu pompy karısı @Çiğdem- gibi olsun (amin)
ayy sen manyakmısın bee beni niye beddua aracı olarak kullanıyorsun tövbe tövbeOnu edeceğim belki
Çoğu dizi 2.bölüm artıyor olabilir ama bu dizinin drama olması yönüyle dezavantajı vardı onu avantaja çevirdikırgın çiçekler iyi gitmiş bkelenen gelişme çoğu dizi 2.bölüm artıyor bakalım koruyacak mıbu arada arka sokaklarda tunçun anasıyla üvey babası burada bir kızın ana babası olmuşlar hep efsaneden faydalanıyorlar@denizz19 @mrt-06
kty bana göre tutmasa da olur çok eleştirilecek yanı var sbsv 2 olabilir ama daha reytinglisi olacak gibi
ayol atv de kışın 1 karadaytı vardı yazın da bu dizi oalcak gibiÇoğu dizi 2.bölüm artıyor olabilir ama bu dizinin drama olması yönüyle dezavantajı vardı onu avantaja çevirdi
Niye Kara Ekmek yok muayol atv de kışın 1 karadaytı vardı yazın da bu dizi oalcak gibi
Düşük değildi zaten kanal ortalaması göre 4 küsür reyting gayet iyiyüksek reytingi kastettim ;
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?