6 Temmuz 2015 Pazartesi Reyting Sonuçları

gecen sene salı yayınlanan güllerin savaşı yazın aldığı kisin cumartesi reytingi aldı. cumartesine alırlarsa devam edebilir
ben hemen söylüyorum
Pazartesi
Kalbim egede kaldı
Salı
Güneşin kızları
Çarşamba
Poyraz karayel
Perşembe
kurtlar vadisi pusu
Cuma
Tuzak
cumartesi
Güllerin savaşı
Pazar
Yazın öyküsü
@adımutlulukk @beyazsoy

Ne Münasebet dün sosyal medyada Show'un diğer dizilerine göre bayağı ilgi görmüştü. Bu da izleyicisinin çok olduğu anlamına geliyordu ki yanılmamışım. 3-4 tekrar ile gelecek hafta yükselme ihtimali yüksek.

Kırgın Çiçekler'in atağa kalkacağı belliydi, tebrikler.

Tatlı Küçük Yalancılar her yerde göze sokulmanın bedelini ağır ödemiş gibi, ama gelecek hafta yükselebilir.

Çarkıfelek iyi gitmiş, Yaz'ın Öyküsü tekrarı da dikkat çekmiş. Yetenek Sizsiniz Türkiye de geri dönüşünü ortalama sonuçlarla yapmış.

Son düzenleme:
bakalım yine boş bir teorinin peşindesin. kaç kez bu teorilerin çoktu. arka sokaklar için erdoğan için neler diyordun)))
onu devlet bahçeli becerdi ve kanal d nin maliyeti eksi durumunda başka bir dizi alacak parası yok devlet bahçeli cumhurbaşkanını ikna etti Arka sokakları atv aldı

onu devlet bahçeli becerdi ve kanal d nin maliyeti eksi durumunda başka bir dizi alacak parası yok devlet bahçeli cumhurbaşkanını ikna etti Arka sokakları atv aldı
bunları nasıl hangi mantıkla yaziyon helal olsun. adam daha dün bilali ver koalisyonu kuralım diyor yahuu)))

Kırgın Çiçekler drama, hafif komedi unsurları ve oyunculuklarıyla şahane bir yapım @beyazsoy işlenebilecek fazlasıyla konu çıkar bu diziden. :)

Kırgın Çiçekler drama, hafif komedi unsurları ve oyunculuklarıyla şahane bir yapım @beyazsoy işlenebilecek fazlasıyla konu çıkar bu diziden. :)
dramadan çok ajitasyon var. bu dizi için tehlike nereye kadar benzer duyguları kasiyacaksin ama dediğim gibi konu bolugu çok. dizide karakterler sıktıkca yeni yetim kızlar bulup onun hikâyesi de anlatılabilir. pis yedili mantığının Dram hali

dramadan çok ajitasyon var. bu dizi için tehlike nereye kadar benzer duyguları kasiyacaksin ama dediğim gibi konu bolugu çok. dizide karakterler sıktıkca yeni yetim kızlar bulup onun hikâyesi de anlatılabilir. pis yedili mantığının Dram hali
Bence Songül, Kader ve Meral'in ailesi de zaman sonra ortaya çıkabilir. :)

Forum İstatistikleri

Konular
173,012
Üyeler
8,482
Son Üye
ceciliaashar