6 Temmuz 2015 Pazartesi Reyting Sonuçları

Ha bu arada survivor all star rezaletinden sonra halk tepkisini ortaya koymuş. 3 veya 4. Olan yst 7. Falan olmuş :D
İlahi adalette zaman aşımı yoktur acuncum 😉

Bence Songül, Kader ve Meral'in ailesi de zaman sonra ortaya çıkabilir. :)

çıkar tabi onların hikâyesi bitince yeni kızlar da gelir. ama surekli ajitasyon kışın zorlanacak dizi
Ben kışın zorlancağını düşünmüyorum.
En olmadı yurtta yangın çıkar, 1-2 adam daha öldürürler, yurdun bahçesine gomerler, yurdu teröristler basar, Kaderin o zengin
sandığı ailesi ortaya çıkar, havuzda boğulurlar, silahla yurdu tararlar, tekneye binerler tekne batar, ıssız adaya düşerler....

Dizide daha konu çok :love1: :love1:

Ben kışın zorlancağını düşünmüyorum.
En olmadı yurtta yangın çıkar, 1-2 adam daha öldürürler, yurdun bahçesine gomerler, yurdu teröristler basar, Kaderin o zengin
sandığı ailesi ortaya çıkar, havuzda boğulurlar, silahla yurdu tararlar, tekneye binerler tekne batar, ıssız adaya düşerler....

Dizide daha konu çok :love1: :love1:
konu çok dedik ama konunun çok olması yüksek reyting almasını sağlar mi

Bence sağlar :)

En olmadi kara ekmek kadar reyting alırlar bu da atvye yeter 2. Sezon onayı bile alırlar :)
bilemiyorum yeni bulacakları hikâyeyi bağlı. bana 3-4 reyting tuttu gibi gelmiyor. kara ekmek tutmadı. ATV bu sezon pek dizi bitiremediği icin kara ekmek devam ediyor

Tatlı Küçük Yalancılar'ın bir süre sonra dikkat çekeceğini düşünüyorum. Ab'yi alır büyük ihtimalle, senaryosunda tıkanma durumu söz konusu değil çünkü en büyük avantajı bu.
Kırgın Çiçekler'i çok kaliteli bulmadım ama Total'de iyi gideceği aşikardı. İnşallah TKY için çok sorun teşkil etmez.
Ne Münasebet'in izlenmesine şaşırdım ve sevindim, fena bir diziye benzemiyordu onun da yolu açık olsun.

ATV'nin Karadayidan sonra Kirgin ciceklerle yuzu guldu ama yaz ayinda izlendigini dusunuyorum eylulde duser gibi.Ozgur Cevik ve Ipek Karapinarin uzun zamandan sonra dizileri tuttu gerci genc oyuncular dizide onlardan daha cok gorunuyor

türkiyede küçük tatlı yalancıların orjnelini izleyen çok geniş bir kitle var gençlerin çoğu bu dizinin orjinelini türk dizileri gibi takip ediyorlar
hall böyle oluncada türkçe uygulaması onlara kıyas yapmak zorunda bırakıyor ve gerçekçi gelmiyor

ayrılsakta beraberiz ve roman havası neden tutmadı çünkü eski ayrılsakta beraberizi ve cennet mahallesini izleyen birisi olarak
yeni versionlar bana tiyatro gösterisi gibi geliyordu ve insan kıyas yapmaktan diziyi izleyip tat alamıyor küçük tatlı yalancılar içinde aynısı söz konusu sosyal medyada büyük eleştiriler var tekrarını izlemeyi bile gerek duymamıslar bu dizi 10 bölümü göremicek böyle giderse🙂🙂🙂

Tatlı Küçük Yalancılar kesinlikle daha iyi başlamayı hakkediyordu.

Kırgın Çiçekler'den zirve beklemiyordum.Tebrikler :)

Ne Münasebet beklediğimden iyi başlamış.

Yetenek Sizsiniz de o kadar kötü gitmemiş.Rising Star 'ı bekliyorum.