6 Temmuz 2015 Pazartesi Reyting Sonuçları

@EFE UYSAL izlemezsen izleme zorla değil ya bu Şahane diziden mahrum kalacaksın sen üzül :A

kırgın çiçekler ezingo yapmış helal olsun :D
yazın bomba dizisi oldu bence izleyeni kendisine bağladığı için sürekli artacaktır

@Harunnn60 Ütopya düşmüş tek sebebi de şu bence

Survivor bitti diye herkes unuttu ben dün izlemeyi unuttum ama bugün izleyeceğim

kırgın çiçekler iyi gitmiş bkelenen gelişme çoğu dizi 2.bölüm artıyor bakalım koruyacak mı :D bu arada arka sokaklarda tunçun anasıyla üvey babası burada bir kızın ana babası olmuşlar hep efsaneden faydalanıyorlar :F @denizz19 @mrt-06 :A

kty bana göre tutmasa da olur çok eleştirilecek yanı var sbsv 2 olabilir ama daha reytinglisi olacak gibi :D

kırgın çiçekler iyi gitmiş bkelenen gelişme çoğu dizi 2.bölüm artıyor bakalım koruyacak mı :D bu arada arka sokaklarda tunçun anasıyla üvey babası burada bir kızın ana babası olmuşlar hep efsaneden faydalanıyorlar :F @denizz19 @mrt-06 :A

kty bana göre tutmasa da olur çok eleştirilecek yanı var sbsv 2 olabilir ama daha reytinglisi olacak gibi :D
tky değil mi o :D

Ne Münasebet, az kalsın AB'de TKY'yi geçecekmiş. Umarım başarısını gelecek haftalarda da sürdürür. :)

Çoğu dizi 2.bölüm artıyor olabilir ama bu dizinin drama olması yönüyle dezavantajı vardı onu avantaja çevirdi :A