Dizilah'tan bakıyordum zaten de listesiz olmuyor ya. Hesabın adresi tam olarak @adv mi?![]()
Dizilah'tan bakıyordum zaten de listesiz olmuyor ya. Hesabın adresi tam olarak @adv mi?![]()
Yalnız sayfanın ismini neden sansürlüyoruz ki?adtvanaliz
Aleni reklamı olmasınYalnız sayfanın ismini neden sansürlüyoruz ki?Teşekkürler.
![]()
O sayfanın oranları genelde yanlış çıkıyor, haberin olsun.Yalnız sayfanın ismini neden sansürlüyoruz ki?Teşekkürler.
![]()
Sonuçları listeli ve doğru paylaşan bir site var mı peki?O sayfanın oranları genelde yanlış çıkıyor, haberin olsun.![]()
Bilmiyorum yok sanırım.Sonuçları listeli ve doğru paylaşan bir site var mı peki?![]()
@Aserat biliyordur belki, malum ondan habersiz kuş uçmuyor.Bilmiyorum yok sanırım.Ben dizilah'ı, Deniz'in syafasını ve tvdizisinema diye bir sayfa var Twitter'da oradan bakıyorum.
![]()
Artık detaylı listeye ulaşmak çok zor, bence o da bilmiyordur.@Aserat biliyordur belki, malum ondan habersiz kuş uçmuyor.![]()
Bilgilendirme için teşekkürler. Bildiğin bir sayfa var mı peki?@kerem adtvanaliz'in sonuçlarında diziler haricinde bütün yapımların oranları yanlış oluyor, filmlerin, haberlerin falan inanma.![]()
@Aserat biliyordur belki, malum ondan habersiz kuş uçmuyor.![]()
Keşke bilsem ama maalesef.Artık detaylı listeye ulaşmak çok zor, bence o da bilmiyordur.![]()
Twitter'da Televizyoncu Adam var o doğru sonuçları veriyor ama sadece PT'de yayınlanan yapımların, filmleri falan doğru veriyor.Bilgilendirme için teşekkürler. Bildiğin bir sayfa var mı peki?![]()