The_Erinch
Favori Üye
Yalnız sayfanın ismini neden sansürlüyoruz ki? Teşekkürler.adtvanaliz
Aleni reklamı olmasınYalnız sayfanın ismini neden sansürlüyoruz ki? Teşekkürler.
O sayfanın oranları genelde yanlış çıkıyor, haberin olsun.Yalnız sayfanın ismini neden sansürlüyoruz ki? Teşekkürler.
Sonuçları listeli ve doğru paylaşan bir site var mı peki?O sayfanın oranları genelde yanlış çıkıyor, haberin olsun.
Bilmiyorum yok sanırım. Ben dizilah'ı, Deniz'in syafasını ve tvdizisinema diye bir sayfa var Twitter'da oradan bakıyorum.Sonuçları listeli ve doğru paylaşan bir site var mı peki?
@Aserat biliyordur belki, malum ondan habersiz kuş uçmuyor.Bilmiyorum yok sanırım. Ben dizilah'ı, Deniz'in syafasını ve tvdizisinema diye bir sayfa var Twitter'da oradan bakıyorum.
Artık detaylı listeye ulaşmak çok zor, bence o da bilmiyordur.@Aserat biliyordur belki, malum ondan habersiz kuş uçmuyor.
Bilgilendirme için teşekkürler. Bildiğin bir sayfa var mı peki?@kerem adtvanaliz'in sonuçlarında diziler haricinde bütün yapımların oranları yanlış oluyor, filmlerin, haberlerin falan inanma.
@Aserat biliyordur belki, malum ondan habersiz kuş uçmuyor.
Keşke bilsem ama maalesef.Artık detaylı listeye ulaşmak çok zor, bence o da bilmiyordur.
Twitter'da Televizyoncu Adam var o doğru sonuçları veriyor ama sadece PT'de yayınlanan yapımların, filmleri falan doğru veriyor.Bilgilendirme için teşekkürler. Bildiğin bir sayfa var mı peki?