Her gün a2 mi
[/hayır pazartesi buyuk selkçuklu perşembe iyi aile babası cumartesi kuzey yıldızı diğer gunler a2
Her gün a2 mi
[/hayır pazartesi buyuk selkçuklu perşembe iyi aile babası cumartesi kuzey yıldızı diğer gunler a2
Şuan çok sevdiğim bir hercai kaldısen hangi gun ham gi dizi kardeşim
tmkardeşimŞuan çok sevdiğim bir hercai kaldı
Sadakatsiz izleyen Kuruluş Osman izlemez, Kuruluş Osman izleyen de Sadakatsiz izlemez.Öncelikle Kuruluşun Total dizisi olduğu sabitlendi ama sıkıntı şu, Sadakatsiz ve DEK yokluğunda Totalde kayda değer bir değişim olmamış buda Max. Seviyesi 13-14 olduğunu gösteriyor. AB de boşa kalan kitleden biraz almış.
Diğer dizilerden bashetmiyeceğim hepsi Sadakatsiz ve DEK yokluğundan faydalanmış.
Benim dikkatimi çeken Masterchef Jr oldu, burada çok kişiye dedim izleyin diye boşa dememişim.
TV8 de olsa 5-6 rating bandında rahat izlenirdi.
Reytingi o kadar çok ki iki dizinin de arada kalan vardı. Ama evet bambaşka kitleler genel olarak.Sadakatsiz izleyen Kuruluş Osman izlemez, Kuruluş Osman izleyen de Sadakatsiz izlemez.
Total de zaten kayma yok ama sizin dizide AB de biraz geriden geliyor, AB de 2 ye yakın artı kayma olmuş.Sadakatsiz izleyen Kuruluş Osman izlemez, Kuruluş Osman izleyen de Sadakatsiz izlemez.
Reyting listesine nereden bakılıyor ya ben bulamıyorum hala.'Sadakatsiz' tekrarı gayet güzel sonuçlar elde etmiş, umarım daha da ara vermez ve arasız bir şekilde yoluna devam eder. Yeni bölümü de merakla bekliyorum.
'Kuruluş Osman' çok güzel sonuçlarla zirvede yer almış, zaten başka rakibi de yoktu. +14 reyting çok iyi. Kocaman tebrikler tüm ekibe.
'Benim Adım Melek' daha iyi yükselebilirdi aslında ama yine de bu oranlar kanalı mutlu ediyordur her türlü.
'Zümrüdüanka' yükseliş yaşayarak ekran yolculuğunu sonlandırmış, tüm ekibin emeklerine sağlık. Eğer gün değiştirmeseydi belki sezon sonunu görebilirdi.
'Aile Arasında' güzel oranlarla almış, kaçıncı tekrarı olmasına rağmen hala izleyiciyi çekebiliyor.
'Masterchef Junior' ilgi çekmiş, şaşırtmadı açıkçası. Aslında bu yapımı TV8 ekranlara yapabilirdi, Survivor öncesi 19.00 gibi yayınlanabilirdi.
ADV diye bir site var İnstagramda ondan tüm siteler alıp yayınlıyor.Reyting listesine nereden bakılıyor ya ben bulamıyorum hala.
Instagram hesabımı tekrar etkinleştirmeye niyetim hiç yok, fake hesap açayım bari.ADV diye bir site var İnstagramda ondan tüm siteler alıp yayınlıyor.
*gerçi son zamanlarda sitenin verilerinde sapmalar var ama şuan en geçerli kaynak onda.
Detay istemiyorsanda Deniz gibi birçok tv ile ilgili kişi yada kurumlar Twittarda belli dizi yada programların bilgisini veriyor ondan haberin vardır zaten.Instagram hesabımı tekrar etkinleştirmeye niyetim hiç yok, fake hesap açayım bari.
Dizilah'tan bakıyordum zaten de listesiz olmuyor ya. Hesabın adresi tam olarak @adv mi?Detay istemiyorsanda Deniz gibi birçok tv ile ilgili kişi yada kurumlar Twittarda belli dizi yada programların bilgisini veriyor ondan haberin vardır zaten.