6 Mayıs 2013 Pazartesi Reyting Sonuçları

ya zerrin in yalancılğı ya senin doğruculuğun beni tahammüden katil edecek

yok böyle bişey ya tam karadayı başladı misafir geldi saay 10.30 olmuş tv ye bakmadım bile
iyice dizilerden koptum ya vadi hariç diğer dizilerin son bölümlerini kaçırdım karadayıyı son 3 böloümdür yarım yamalak izliyorum şefkat tepe son 3 bölüm izleyemedim yazın tv izlenmiyo ya
perşembe beni ekrandan feriştahı gelse ayıramaz orası ayrı tabi

karadayı nasıl gidiyo izleyenler mahirin durumu nasıl

Yalan Dünya ile tam da aynı. Reklamlarda falan dikkat et.

Zaten reklamı bi kenara bırak ikisini de izleyen biri anlar aynı olduğunu.

Herşeyi bir kenara bırak ikisi de A/B yapımı. El ele verip Survivor`u total yapımı yapıyorlar.

yaşa ve beklentiye göre dram,komedi,aksiyon dizilerine dönüşebiliyor :

7-18 yaş arası için AS aksiyon bir diziyse nenden bu kitle pzt günü Karadayı'ya kaymadılar neden survivor'a kaydılar? 18-35 yaş arası komediyse neden Yalan Dunya'ya kaymadılar survivor'a kaydılar? Karadayı'nın kimseden yada boşluktan reyting yukselttiği yok sadece farkında olmayanlar var bu kesim hala var
Rıza babanın kesimi survivor'a kaymiş bence

haftasonuna romantik komedi ya da yarışma koyar

- - - Ekleme - - -

eyleme çok benzeyen kişi,kimsiniz
@RevaN

Bence seneye bbeb ya tek güne yada hiç yayımlanmaz.. Kanal d hafta içi imkanı yok yd yi tutmaz.. Baksana 4'ü zor geçiyor. Bissürü proje hazırlıkta varken tutmaz hafta içi yd'yi yada pt-2'ye koyar

Cidden nasıl iki kitleyi birbirine benzettin anlamadım.. Her ab'si yüksek çıkan aynı kitle olsaydı ooo..

Bence seneye bbeb ya tek güne yada hiç yayımlanmaz.. Kanal d hafta içi imkanı yok yd yi tutmaz.. Baksana 4'ü zor geçiyor. Bissürü proje hazırlıkta varken tutmaz hafta içi yd'yi yada pt-2'ye koyar
Yalan Dünya reyting üstü bi proje.

4`ü zor geçmiyor. Çok da kolay geçiyor. Dizi A/B yapımı. İçindeki reklamlara bakarsak PT2`ye kaydırılacak son dizi diyebilirsin. Kaç alırsa alsın.

survivor geçen seneler 10 alırdı bu zamanlar

4`ü zor geçmiyor. Çok da kolay geçiyor. Dizi A/B yapımı. İçindeki reklamlara bakarsak PT2`ye kaydırılacak son dizi diyebilirsin. Kaç alırsa alsın.

Yalan Dünya reyting üstü bir proje mi?

yd pt 2 ye gitmez bence
seneye 4 dizi var bbeb tek güne iner

Cidden nasıl iki kitleyi birbirine benzettin anlamadım.. Her ab'si yüksek çıkan aynı kitle olsaydı ooo..
Her A/B yapımı aynı demedim.

Bunu anlatmanın bi yolu yok. İki diziyi de izleyenler bilir zaten. Kaliteli iki yapım.

kanal d 5 reyting altı alıp devam eden iş mi var

Reyting üstü proje dediğin reytingi 1 bile olsa bitmeyecek dizidir

Örn:L&M, İşler Güçler,Şubat...

- - - Ekleme - - -

Evet. Buna rağmen aldığı reytingler gayet iyi. Millet 1 reyting alan Leyla ile Mecnun, Behzat Ç. `yi nasıl savunuyorsa ben de 8 reyting alan Yalan Dünya`yı öyle savunurum.

8 reyting alıyosa reyting üstü proje değildir işte. Geçen sene AB/'de 12 alırken de mi reytingi kimse dikkate almıyordu?

reyting üstü nedir yav
reytingi düşük olanların bahanesi olmuş reyting üstü proje
yav Allah aşkına yd neyiyle o başarıyı yakalayabilir herhangi bir başarısı yok sıradan bir dizi bile değil

Revan 4'ü zor geçmiyor mu? Hergün tns rakamlarına baktığımızda zor 4 almış oluyor.. Kanal d nin hedefi her iki katagoride de yüksek işler alan diZiler koymak.. Sadece ab'yi çok önemseseydi kanal d eğer yalan dünyayı ordan oraya koymazdı.

3-4 reyting alıyo diye reyting üstü oldu vay be