6 Mayıs 2013 Pazartesi Reyting Sonuçları

ya zerrin in yalancılğı ya senin doğruculuğun beni tahammüden katil edecek :F

yok böyle bişey ya tam karadayı başladı misafir geldi saay 10.30 olmuş tv ye bakmadım bile :( iyice dizilerden koptum ya vadi hariç diğer dizilerin son bölümlerini kaçırdım karadayıyı son 3 böloümdür yarım yamalak izliyorum şefkat tepe son 3 bölüm izleyemedim yazın tv izlenmiyo ya :D perşembe beni ekrandan feriştahı gelse ayıramaz orası ayrı tabi :d

karadayı nasıl gidiyo izleyenler mahirin durumu nasıl :D

Ben geçer diye bişey demedim zaten. Etkiler dedim. Bu arada yd nin nesi karadayıyla aynı? Uzaktan yakından alakası yok iki dizinin kitleleri.

- - - Ekleme - - -

hayır o bölümler değildi, kayıp bitmişti takas o aralar diyodu sıkıcı diye.

Yalan Dünya ile tam da aynı. Reklamlarda falan dikkat et. :)

Zaten reklamı bi kenara bırak ikisini de izleyen biri anlar aynı olduğunu.

Herşeyi bir kenara bırak ikisi de A/B yapımı. El ele verip Survivor`u total yapımı yapıyorlar.

yaşa ve beklentiye göre dram,komedi,aksiyon dizilerine dönüşebiliyor ::D

7-18 yaş arası için AS aksiyon bir diziyse nenden bu kitle pzt günü Karadayı'ya kaymadılar neden survivor'a kaydılar? 18-35 yaş arası komediyse neden Yalan Dunya'ya kaymadılar survivor'a kaydılar? Karadayı'nın kimseden yada boşluktan reyting yukselttiği yok sadece farkında olmayanlar var bu kesim hala var:X Rıza babanın kesimi survivor'a kaymiş bence:X

haftasonuna romantik komedi ya da yarışma koyar :)

- - - Ekleme - - -

eyleme çok benzeyen kişi,kimsiniz :F @RevaN

Bence seneye bbeb ya tek güne yada hiç yayımlanmaz.. Kanal d hafta içi imkanı yok yd yi tutmaz.. Baksana 4'ü zor geçiyor. Bissürü proje hazırlıkta varken tutmaz hafta içi yd'yi yada pt-2'ye koyar :d

Yalan Dünya ile tam da aynı. Reklamlarda falan dikkat et. :)

Zaten reklamı bi kenara bırak ikisini de izleyen biri anlar aynı olduğunu.

Herşeyi bir kenara bırak ikisi de A/B yapımı. El ele verip Survivor`u total yapımı yapıyorlar.

Cidden nasıl iki kitleyi birbirine benzettin anlamadım.. Her ab'si yüksek çıkan aynı kitle olsaydı ooo..

Bence seneye bbeb ya tek güne yada hiç yayımlanmaz.. Kanal d hafta içi imkanı yok yd yi tutmaz.. Baksana 4'ü zor geçiyor. Bissürü proje hazırlıkta varken tutmaz hafta içi yd'yi yada pt-2'ye koyar :d
Yalan Dünya reyting üstü bi proje.

4`ü zor geçmiyor. Çok da kolay geçiyor. Dizi A/B yapımı. İçindeki reklamlara bakarsak PT2`ye kaydırılacak son dizi diyebilirsin. Kaç alırsa alsın.

7-18 yaş arası için AS aksiyon bir diziyse nenden bu kitle pzt günü Karadayı'ya kaymadılar neden survivor'a kaydılar? 18-35 yaş arası komediyse neden Yalan Dunya'ya kaymadılar survivor'a kaydılar? Karadayı'nın kimseden yada boşluktan reyting yukselttiği yok sadece farkında olmayanlar var bu kesim hala var:X Rıza babanın kesimi survivor'a kaymiş bence:X

survivor geçen seneler 10 alırdı bu zamanlar :X

4`ü zor geçmiyor. Çok da kolay geçiyor. Dizi A/B yapımı. İçindeki reklamlara bakarsak PT2`ye kaydırılacak son dizi diyebilirsin. Kaç alırsa alsın.

Yalan Dünya reyting üstü bir proje mi? :F

kanal d 5 reyting altı alıp devam eden iş mi var :D

Reyting üstü proje dediğin reytingi 1 bile olsa bitmeyecek dizidir :F
Örn:L&M, İşler Güçler,Şubat...

- - - Ekleme - - -

Evet. Buna rağmen aldığı reytingler gayet iyi. Millet 1 reyting alan Leyla ile Mecnun, Behzat Ç. `yi nasıl savunuyorsa ben de 8 reyting alan Yalan Dünya`yı öyle savunurum. :):)

8 reyting alıyosa reyting üstü proje değildir işte. Geçen sene AB/'de 12 alırken de mi reytingi kimse dikkate almıyordu?

reyting üstü nedir yav :kiki: reytingi düşük olanların bahanesi olmuş reyting üstü proje :kiki: yav Allah aşkına yd neyiyle o başarıyı yakalayabilir herhangi bir başarısı yok sıradan bir dizi bile değil

Revan 4'ü zor geçmiyor mu? Hergün tns rakamlarına baktığımızda zor 4 almış oluyor.. Kanal d nin hedefi her iki katagoride de yüksek işler alan diZiler koymak.. Sadece ab'yi çok önemseseydi kanal d eğer yalan dünyayı ordan oraya koymazdı.