Seneye bence fatihi koyucak pzt'ye, yd yide haftasonuna koyar
Ben geçer diye bişey demedim zaten. Etkiler dedim. Bu arada yd nin nesi karadayıyla aynı? Uzaktan yakından alakası yok iki dizinin kitleleri.
- - - Ekleme - - -
hayır o bölümler değildi, kayıp bitmişti takas o aralar diyodu sıkıcı diye.
yaşa ve beklentiye göre dram,komedi,aksiyon dizilerine dönüşebiliyor :
haftasonuna romantik komedi ya da yarışma koyar
- - - Ekleme - - -
eyleme çok benzeyen kişi,kimsiniz @RevaN
haftasonuna romantik komedi ya da yarışma koyar
- - - Ekleme - - -
eyleme çok benzeyen kişi,kimsiniz @RevaN
Yalan Dünya ile tam da aynı. Reklamlarda falan dikkat et.
Zaten reklamı bi kenara bırak ikisini de izleyen biri anlar aynı olduğunu.
Herşeyi bir kenara bırak ikisi de A/B yapımı. El ele verip Survivor`u total yapımı yapıyorlar.
Yalan Dünya reyting üstü bi proje.Bence seneye bbeb ya tek güne yada hiç yayımlanmaz.. Kanal d hafta içi imkanı yok yd yi tutmaz.. Baksana 4'ü zor geçiyor. Bissürü proje hazırlıkta varken tutmaz hafta içi yd'yi yada pt-2'ye koyar
7-18 yaş arası için AS aksiyon bir diziyse nenden bu kitle pzt günü Karadayı'ya kaymadılar neden survivor'a kaydılar? 18-35 yaş arası komediyse neden Yalan Dunya'ya kaymadılar survivor'a kaydılar? Karadayı'nın kimseden yada boşluktan reyting yukselttiği yok sadece farkında olmayanlar var bu kesim hala var Rıza babanın kesimi survivor'a kaymiş bence
Yalan Dünya reyting üstü bi proje.
4`ü zor geçmiyor. Çok da kolay geçiyor. Dizi A/B yapımı. İçindeki reklamlara bakarsak PT2`ye kaydırılacak son dizi diyebilirsin. Kaç alırsa alsın.
Bence seneye bbeb ya tek güne yada hiç yayımlanmaz.. Kanal d hafta içi imkanı yok yd yi tutmaz.. Baksana 4'ü zor geçiyor. Bissürü proje hazırlıkta varken tutmaz hafta içi yd'yi yada pt-2'ye koyar
Her A/B yapımı aynı demedim.Cidden nasıl iki kitleyi birbirine benzettin anlamadım.. Her ab'si yüksek çıkan aynı kitle olsaydı ooo..
kanal d 5 reyting altı alıp devam eden iş mi varYalan Dünya reyting üstü bir proje mi?
Yalan Dünya reyting üstü bir proje mi?
kanal d 5 reyting altı alıp devam eden iş mi var
Evet. Buna rağmen aldığı reytingler gayet iyi. Millet 1 reyting alan Leyla ile Mecnun, Behzat Ç. `yi nasıl savunuyorsa ben de 8 reyting alan Yalan Dünya`yı öyle savunurum.
Yalan Dünya reyting üstü bi proje.
4`ü zor geçmiyor. Çok da kolay geçiyor. Dizi A/B yapımı. İçindeki reklamlara bakarsak PT2`ye kaydırılacak son dizi diyebilirsin. Kaç alırsa alsın.