Seneye bence fatihi koyucak pzt'ye, yd yide haftasonuna koyar![]()
Ben geçer diye bişey demedim zaten. Etkiler dedim. Bu arada yd nin nesi karadayıyla aynı? Uzaktan yakından alakası yok iki dizinin kitleleri.
- - - Ekleme - - -
hayır o bölümler değildi, kayıp bitmişti takas o aralar diyodu sıkıcı diye.
yaşa ve beklentiye göre dram,komedi,aksiyon dizilerine dönüşebiliyor :![]()
haftasonuna romantik komedi ya da yarışma koyar
- - - Ekleme - - -
eyleme çok benzeyen kişi,kimsiniz@RevaN
haftasonuna romantik komedi ya da yarışma koyar
- - - Ekleme - - -
eyleme çok benzeyen kişi,kimsiniz@RevaN
Yalan Dünya ile tam da aynı. Reklamlarda falan dikkat et.
Zaten reklamı bi kenara bırak ikisini de izleyen biri anlar aynı olduğunu.
Herşeyi bir kenara bırak ikisi de A/B yapımı. El ele verip Survivor`u total yapımı yapıyorlar.
Yalan Dünya reyting üstü bi proje.Bence seneye bbeb ya tek güne yada hiç yayımlanmaz.. Kanal d hafta içi imkanı yok yd yi tutmaz.. Baksana 4'ü zor geçiyor. Bissürü proje hazırlıkta varken tutmaz hafta içi yd'yi yada pt-2'ye koyar![]()
7-18 yaş arası için AS aksiyon bir diziyse nenden bu kitle pzt günü Karadayı'ya kaymadılar neden survivor'a kaydılar? 18-35 yaş arası komediyse neden Yalan Dunya'ya kaymadılar survivor'a kaydılar? Karadayı'nın kimseden yada boşluktan reyting yukselttiği yok sadece farkında olmayanlar var bu kesim hala varRıza babanın kesimi survivor'a kaymiş bence
![]()
Yalan Dünya reyting üstü bi proje.
4`ü zor geçmiyor. Çok da kolay geçiyor. Dizi A/B yapımı. İçindeki reklamlara bakarsak PT2`ye kaydırılacak son dizi diyebilirsin. Kaç alırsa alsın.
Bence seneye bbeb ya tek güne yada hiç yayımlanmaz.. Kanal d hafta içi imkanı yok yd yi tutmaz.. Baksana 4'ü zor geçiyor. Bissürü proje hazırlıkta varken tutmaz hafta içi yd'yi yada pt-2'ye koyar![]()
Her A/B yapımı aynı demedim.Cidden nasıl iki kitleyi birbirine benzettin anlamadım.. Her ab'si yüksek çıkan aynı kitle olsaydı ooo..
kanal d 5 reyting altı alıp devam eden iş mi varYalan Dünya reyting üstü bir proje mi?![]()
Yalan Dünya reyting üstü bir proje mi?![]()
kanal d 5 reyting altı alıp devam eden iş mi var![]()
Evet. Buna rağmen aldığı reytingler gayet iyi. Millet 1 reyting alan Leyla ile Mecnun, Behzat Ç. `yi nasıl savunuyorsa ben de 8 reyting alan Yalan Dünya`yı öyle savunurum.![]()
Yalan Dünya reyting üstü bi proje.
4`ü zor geçmiyor. Çok da kolay geçiyor. Dizi A/B yapımı. İçindeki reklamlara bakarsak PT2`ye kaydırılacak son dizi diyebilirsin. Kaç alırsa alsın.