6 Mayıs 2013 Pazartesi Reyting Sonuçları

Yalan Dünya'm müthiş gitmiş.

Totalde 4. , A/B'de 2. Olmuş. Bitiş saatine göre son 15 dakikası falan kamdea arkasıydı. Onu da katmışlar bölüme. Bence kötü etki etmiştir az da olsa.

Karadayı yine fırtına estirmiş. A/B'de sadece düşüş var geçen haftaya göre ama o da her dizide olur.

Survivor 23.55'te bitmiş! Oha! Buna rağmen A/B'de yine geçememiş Yalan Dünya'yı.

A/B'de özetimiz yine fırtına estirmiş. En çok izlenen özet olmuş. Totalde de en çok izlenen 2. Özet olmuş.

karadayı gine süper gitmiş totalde artmış ab de düşüş yaşamış
normal kenansız ve birazda durgundu haftaya artar inş

karadayı süper gitmiş artık 10 u geçti helal geçen haftaya göre artış var bölümü izlicem en kısa zamanda dün misafir geldi izleyemedim mahirin durumu nasıl?

vadi bu hafta tahtını geri alır

Karadayı'ya bak be

Ab de eski oranlara dönmüş. Totalde hafif artış var.

- - - Ekleme - - -

karadayı süper gitmiş artık 10 u geçti helal geçen haftaya göre artış var bölümü izlicem en kısa zamanda dün misafir geldi izleyemedim mahirin durumu nasıl?

Öldü ;(

Kenan'siz bir bölüm icin bu oranlar süper
Demek ki insanlar sadece Kenan icin degil, dizinin kendisi icin izliyor diziyi demektir bu

Yalan Dünya AB'de süper gitmis. Survivor düsüslerde. Birde haftada dört gün yayinlanacak. Sali günü Acun eskiden Persembe aldigi kadar alamaz.

Karadayi'nin AB'si gecen haftaya göre düsmüs ama yine normal ortalama oranini almis. Gecen hafta zaten müthis bir bölümdü, en iyi reytingini aldi dizi.

- - - Ekleme - - -

Vadi bu hafta cok iyi bir olursa her iki grupta lider olabilir. Karadayi 11'in altina düsünce liderlik zor oluyor. Tabi MY ne yapacak bakalim

Mahir Kara uyandi öpücük ile

Survivor ne her iki gruptada iyi gitmiş.
Karadayı totelde az bi yükselme, ab'de büyük düşüş yAşamış.
yd totelde çok kötü , ab'de çok iyi.

aga kenan vuruldu diye hemen diziyi bırakacak değil ya millet
daha da artmış işte totalde yükselmiş galiba en yüksek reytingini aldı totalde yanlış hatırlamıyosan ama şunu söylim karadayıda kenan yerine başka biri oynasa tutmazdı kenan 1 numara

- - - Ekleme - - -

aga vadi her zaman lider zaten çok iyi olmasına gerek yok
maçta yok banko yani 4-5 fark bekliyorum vadiden

AB icin demistim, TOTAL zaten birinci olacak o Allah'in emri

Karadayi'nin TOTAL'de en yüksek orani 11.Bölümdeydi, 10.35, daha sonra 10.33 18.Bölümde. Bugün aldigi oran en iyi ücüncü TOTAL orani.

AB icin demistim, TOTAL zaten birinci olacak o Allah'in emri

Karadayi'nin TOTAL'de en yüksek orani 11.Bölümdeydi, 10.35, daha sonra 10.33 18.Bölümde. Bugün aldigi oran en iyi ücüncü TOTAL orani.

tmm aga anladım
kimse bırakmaz öyle şey mi olur dizi enfes gidiyo adam ölmedi ya yaralı aslan o

Karadayı iki grupta da zirvede yer almış.Ama ab oranlarında geçen haftaya göre düşüş söz konusu.

Survivor totalde ikinci,ab grubunda ise 3.olarak iyi gitmiş.Ancak yarışmanın reytinglerinin çok da iyi olduğu söylenemez.

Yalan Dünya totalde dördüncü ab grubunda ise 2.olarak başarılı gitmiş.

Beni Böyle Sev,total grubunda iyice düşüş yaşamış.Bakalım dizinin akıbeti ne olacak?

Yakamoz-Asi totalde en yüksek aldığı reytingler bugünki diye biliyorum ben bi yanlışın olmasın 11 bölümde aldımı okadar

tmm aga anladım
kimse bırakmaz öyle şey mi olur dizi enfes gidiyo adam ölmedi ya yaralı aslan o

Ben birakmaz demedim zaten
Millet Kenan icin izlemiyor diziyi dedim
Tabi ki Kenan'in yerine baska birisi olsa farkli olurdu belki

bende en yüksek bu diye biliyodum ama daha önce geçmiş demekki keşke 11-12 leri de görse sezon finalinde görür belki

Ben birakmaz demedim zaten
Millet Kenan icin izlemiyor diziyi dedim
Tabi ki Kenan'in yerine baska birisi olsa farkli olurdu belki

aga bence onun için izleniyo ben kenan var diye başladım ve süper dizi diziyi süper yapan kenan aga

aga bence onun için izleniyo ben kenan var diye başladım ve süper dizi diziyi süper yapan kenan aga

Baslarken bende öyle basladim tabi. Kenan ve Cetin Tekindor icin. Ama suan izleyen Kenan ölsede birakmaz diziyi. Senaryo o kadar baglayici oldu cünkü.

Baslarken bende öyle basladim tabi. Kenan ve Cetin Tekindor icin. Ama suan izleyen Kenan ölsede birakmaz diziyi. Senaryo o kadar baglayici oldu cünkü.

aga senaryo onun üstüne kurulu zaten o ölürse senaryo biter otomatikman

Karadayı ve Yalan Dünya süper gitmiş Survivor fena düşmüş ama salı daha iyi gider pazartesiden büyük ihtimalle.