22:45 - 23:00 <s>#</s>sbt <s>#</s>reyting'leri 1) ATV: 9.48 2) STAR: 8.63 3) KANALD: 5.6 4) FOX: 4.36 5) SMNYL TV: 1.32
Güldürdü.
Yalan Dünya bırak PT2`yi haftasonu PT1`e bile alınmaz. Haftasonuna alınmama sebebi galiba reklam gelirlerinin düşük olması. Yoksa çoktan Cumartesi, Pazar`a alınıp taht kurmuştu.
Kanal D haftasonu dram koymaz. Ben Bilmem Eşim Bilir büyük ihtimalle yükselişe geçer yeniden kışın. Olmazsa da yeni bir komedi yapıp koyar Cumartesi`ye.
Arka Sokaklar iyice düştü. Bu sene bitmezse gelecek sene PT2`ye alınır.
Fatih Karadayı`yı geçecek kapasitede olmaz. Bu yüzden olsa olsa Cuma olur. Hatta PT2 bile olabilir. Muhteşem Yüzyıldan sonra kimsenin Fatih izleyeceğini sanmıyorum. Belki çöp bile olabilir proje.
Sırlar ismi bana garip geldi. Bence PT2`de yayınlanacak. Sırf senaristi ÖBGZK ile aynı diye Salı`ya koyacak halleri yok ya. Fırıldak Ailesi`nin de senaristi aynı.
Salı Cevdet Bey ve Oğulları gelir. Neyse bunları konuşmak için erken. Ama Yalan Dünya`nın PT2`ye alınmayacağını garanti ederim.
22:45 - 23:00 <s>#</s>sbt <s>#</s>reyting'leri 1) ATV: 9.48 2) STAR: 8.63 3) KANALD: 5.6 4) FOX: 4.36 5) SMNYL TV: 1.32
Karadayı'daki şu an orman sahnesindeki işiklandırmalar çekimler filan tam bir vampir dizisi gibi Süper ambiyans yapmişlar Bi yerden birisi gelsede birini boynundan ısırsa diye bekliyorum
Di mi ya Atmosfer süperdi
Bir ara resmen kendimi Twilight'de zannettim
Olmaz böyle sey arkadas simsek cakti elektrikler gitti.. offf ya off
Turgut kimi tecavüz ediyor?!!
Olmaz böyle sey arkadas simsek cakti elektrikler gitti.. offf ya off
Turgut kimi tecavüz ediyor?!!
Ayten'e Onu yakaladı yaa giyinirken Adam zaten dizinin başindan beridir sapık