6 Mayıs 2013 Pazartesi Reyting Sonuçları

Yalan Dünya'nın durumunu anlatamayacağım. A/B yapımı. Totale hiç bakma bile.

Şu an totalde bir çok diziden az alıyor ama Prime Time 1`de yayınlanıyor.

17`ye yakın oyuncusu reklamda oynuyor, içinde bir sürü reklam var. Bunlar da para.

Kanal D Yalan Dünya`yı asla PT2`ye almayacak. Mesajımı kayıt edebilirsiniz. :):)

Reklamda oynuyolar ama bu kanal d'ye bi getiri getirmiyodur. Kanal d her iki kısımda da iyi rakamlar alan projeler hedefliyodur.

PT2'ye alınmaz bence de.

A/B'si 2lere 3lere düştğünüde de uzun süre devam ederse o zaman inanırım reyting üstü proje olduğuna :D
A/B`si o kadar düşmeyeceği için sorun yok.

Kaç kez şahit olduk. Gülse Birsel bi senaryo yazıyor, bölüm yükseliyor. Bu kadar kaliteli bir senarist`in dizisi asla PT2`ye alınmaz. Konusu bitmez dizinin.

Karadayi'm enfes süper olaganüstü harika :D

Bahaneler aksamdan baslamis yok efendim Karadayinin karsisinda güclü yapim yokmus. Acun var, biraz sönük bu sezon ama yine iyi sayilir. YD AB rakibi. Hemde az buz degil, Survivoru gecebilen bir rakip.

Dram yok diye Karadayi'yi karalamayin. İzlemediginiz birseyede yorum yapmayin bir zahmet. ABde birinci olamaz dediginiz dizi gecen haftanin 2 grubunda lider. Ha KVP olsaydi Totalde Kvp liderdi, o ayri mesele.

[B @XanTier Yalan Dünya Trt gibi bir kanalda o reytinglerle devam ederdi.

Ben reyting üstü derken yani Totali kastettim. Totale hiç bakmayın. Totalde 4-5 alması bile bir mucize bence.

- - - Ekleme - - -
@XanTier Yalan Dünya Trt gibi bir kanalda o reytinglerle devam ederdi.

Ben reyting üstü derken yani Totali kastettim. Totale hiç bakmayın. Totalde 4-5 alması bile bir mucize bence.[/B]

Bahaneler aksamdan baslamis yok efendim Karadayinin karsisinda güclü yapim yokmus. Acun var, biraz sönük bu sezon ama yine iyi sayilir. YD AB rakibi. Hemde az buz degil, Survivoru gecebilen bir rakip.

Dram yok diye Karadayi'yi karalamayin. İzlemediginiz birseyede yorum yapmayin bir zahmet. ABde birinci olamaz dediginiz dizi gecen haftanin 2 grubunda lider. Ha KVP olsaydi Totalde Kvp liderdi, o ayri mesele.

Kimsenin karaladıpı yok, olayları başka yere çekme ömer. Olan şeyi söylüyoruz. Görüldüğü gibi dram rakibi yok.

en başından beri diyenelri bahaneci demeyelim :D rıza baba pazartesi gittiğinde demiştim karadayı coaşr diye :Frıza bab gibi birinden herkes birkaç parça çalabilri :):

Bak ne olucak biliyomusun,
pzt : fatih
Salı : sırlar
çarş : cevdet
perş : intikam
cum : arka
cts : pt-1 merhamet , pt-2 yalan d
pazar : bbeb eminim ki böyle olacaktır.:)
Güldürdü. :D

Yalan Dünya bırak PT2`yi haftasonu PT1`e bile alınmaz. Haftasonuna alınmama sebebi galiba reklam gelirlerinin düşük olması. Yoksa çoktan Cumartesi, Pazar`a alınıp taht kurmuştu.

Kanal D haftasonu dram koymaz. Ben Bilmem Eşim Bilir büyük ihtimalle yükselişe geçer yeniden kışın. Olmazsa da yeni bir komedi yapıp koyar Cumartesi`ye.

Arka Sokaklar iyice düştü. Bu sene bitmezse gelecek sene PT2`ye alınır.

Fatih Karadayı`yı geçecek kapasitede olmaz. Bu yüzden olsa olsa Cuma olur. Hatta PT2 bile olabilir. Muhteşem Yüzyıldan sonra kimsenin Fatih izleyeceğini sanmıyorum. Belki çöp bile olabilir proje.

Sırlar ismi bana garip geldi. Bence PT2`de yayınlanacak. Sırf senaristi ÖBGZK ile aynı diye Salı`ya koyacak halleri yok ya. Fırıldak Ailesi`nin de senaristi aynı.

Salı Cevdet Bey ve Oğulları gelir. Neyse bunları konuşmak için erken. Ama Yalan Dünya`nın PT2`ye alınmayacağını garanti ederim. :):)