6 Kasım 2012 Salı Reyting Sonuçları

bu arada dizinin hep aynı kalitede gitmeside tek dileğim ..
hayat devam ediyorun şimdiki haline dönmez umarım
)

@destere çok güzel yorumlamişsin.Saçma buldugun sahnede şöyle birşeyde olabilir mesela her ırgat ailede (ne iş için kullacaklar bilmem ama) komsulardan 1'er at olsa öylede karşilamaya gidebilirler.İlla ki o ailenin atı olacak değil.Karşilama cok güzel cok afilliydi ama

doğrudur dediğin gibi olabilir ordaki olayı kendi yorumumuza göre belli bir mantığa sığdırabiliriz .. dediğin haricinde köyün zenginleri ırgata kıyak yapmışda olabilirler at konusunda
) yalnız bunun dizide belirtilmesi lazımdı bu boşluğu biz doldurmamalıydık diye düşünüyorum

dedim destereye çok seveceksin diye
)) beklediğimden daha fazla sevmiş ben diziyi görüntüler olmasa zor izlerim çünkü hikayesi berbat kız güzel değil mahsunun zati dizilerinde illa kıllı adam oynatacak
))) birde başroldeki adamınmların bıyıkları olmasın . neyseki babalar b veogullarında ki kadar kıllı adamları doldurmamışlar
)))) neyse desterye ve büi sevenlere hayırlı olsun ben salı günü işler güçleri izlerin en fazla

salı günleri artık iki dizim var öbgz ve biü

sen sevmeyebilirsin senin sevdiğin dizilerde zaten benim sevmediğim türden koçanı izleyen bir arkadaşla aynı dizilerde anlaşmamız imkansız
)

bir koçancı daha geldi
)

4 ü tamamlayın okeye dönersiniz beyazsoyla
)

olabilitesi var

günün yorumu:
biu iyi başlamış totalde öbgz yi zorlar
öbgz bence ocak ayında daha da çirkinleşmedne bitmeli
ustura ke4aml usturalana usturalana bişi kalmamış
seskenler sbt şişirmesiyle iyi gitmiş
starın planı elinde patlamış
merhaba hayat daha iyisini hakediyor

- - - Ekleme - - -

bir koçancı daha geldi
)

4 ü tamamlayın okeye dönersiniz beyazsoyla
)

olabilitesi var

günün yorumu:
biu iyi başlamış totalde öbgz yi zorlar
öbgz bence ocak ayında daha da çirkinleşmedne bitmeli
ustura ke4aml usturalana usturalana bişi kalmamış
seskenler sbt şişirmesiyle iyi gitmiş
starın planı elinde patlamış
merhaba hayat daha iyisini hakediyor

benim için üzülme çok iyi başlamış helal olsun ustura olmasa kesin izlerdim ilerde zirveyi alır ab grubuna koy sevişme tecavüz izlerler böyle kalitenin tavan yaptığı yapımı izlemezler kaliteliler ya

öbgz sezon sonuna kadar kral
biü o nasıl isim ya
) biüüüü
) biüüü güzel gitmiş dahada güzelleşmesini dilerim

istavrit koçana batmış
)

seskenler diye bir dizi varmıydı

berlin kurbağası dün efsane oldu ..

günün yormasını geç yapmışsın
)

bazıalrıınn bilinçaltıları ortaya çıkıyor full tecavüz-sevişime ile dolu
gerçi çatışma dolu kadını önemsemeyen dizileri izlemelirinden belli

öbgzk 3.senesini çıkaramıyo agb yok tabi zor oluyo

princess e acede sölemesem banımı da vaktinde açmıcaklardı yönetim bana karşı 😀d

kaliteli grup ab
doğuyu izlemiyo bu adamlar ne kalitesinden bahsediyon koy iki tecavüz 2 karı kavgası ab uçsun kalite diye avunun sonra

princess e acede sölemesem banımı da vaktinde açmıcaklardı yönetim bana karşı 😀d

Banlar otamatik olarak açılır, yöneticiler kendisi açmıyor. Sen prncss'e söyledin ancak o kaldırmadı banını, sistem otamatik olarak kaldırdı zamanı gelince.