Ustura da eziyordu, şimdi kendisi usturalanmış. Birazdan Benim İçin Üzülme için de üzüleceğizÖbgzk yi ezecek biü 2 reyting var ilk bölümden
Ustura da eziyordu, şimdi kendisi usturalanmış. Birazdan Benim İçin Üzülme için de üzüleceğizÖbgzk yi ezecek biü 2 reyting var ilk bölümden
Gelir gelmez hemen gulduruyosun bu buz gibi esprisimsilerinleÖbgzk yi ezecek biü 2 reyting var ilk bölümden
benim için üzülmeyi biraz önce izledim..
dizi muhteşem çekilmiş sinema tadında dörtdörtlük diyebilirm
mahsun dizilerindeki ağır dramdan arınmış daha sade ve daha doğal .. özellikle yaşlı oyuncu kadrosu oyunculukta döktürüyor süper oyun çıkarıyorlar..
başroldeki niyazi ve buke karakterleri tam oturmuş diziye ikiside sempatik ve yetenekli oyuncular rollerinin hakkını sonuna kadar vermişler..
yaşlı oyunculardan enver resul ve davut karakterleri muhteşem ..
dizde bir iki uafak sorun dışında herşey mükemmel gibi özellikle niyazinin kardeşi sinan karakterini oynayan vatandaşın oyunculukta yetersiz olduğunu sanıyorum yada bana öyle geldi onun yerine daha iyisini koyabilirlerdi..
dizideki görüntü muhteşem zaten karadeniz doğasının görüntüye katkısı bolca olmuş atlılar sahneside çok çok iyi bir görüntü kalitesine sahip .. fakat orda bir mantığa uymayan bişeyler var gibi ırgat olarak karadenizde çalışan ailenin bir sürü atla damat tarafını karşılaması pek olmamış at doğuda daha çok zengin ailelerde bulunur gelin tarafı ırğat değilde ağa olsaydı sahne uyardıda burada olmamış gibi ..
bu ufak tefek aksaklıklara rağmen dizi muhteşemdi..
puan vermem gerekirse 10 üzerinden 8 puanı hakediyor ve cuma gününe alınsaydı dizi 15 reytingle başlardı..
bundan sonraki salı günleri ben ise aynı şekilde önce öbgz yi sonra biü yü tekrarından izleyeceğim.. öbgz izlemeyen arkadaşlarada tavsiyemdir.. biü izlesinler süper dizi çıkarmış mahsun pişman olmazsınız ..
@destere çok güzel yorumlamişsin.Saçma buldugun sahnede şöyle birşeyde olabilir mesela her ırgat ailede (ne iş için kullacaklar bilmem ama) komsulardan 1'er at olsa öylede karşilamaya gidebilirler.İlla ki o ailenin atı olacak değil.Karşilama cok güzel cok afilliydi ama
dedim destereye çok seveceksin diye )) beklediğimden daha fazla sevmiş ben diziyi görüntüler olmasa zor izlerim çünkü hikayesi berbat kız güzel değil mahsunun zati dizilerinde illa kıllı adam oynatacak ))) birde başroldeki adamınmların bıyıkları olmasın . neyseki babalar b veogullarında ki kadar kıllı adamları doldurmamışlar )))) neyse desterye ve büi sevenlere hayırlı olsun ben salı günü işler güçleri izlerin en fazla
koçanlar batsın bi yerlerinesalı günleri artık iki dizim var öbgz ve biü
sen sevmeyebilirsin senin sevdiğin dizilerde zaten benim sevmediğim türden koçanı izleyen bir arkadaşla aynı dizilerde anlaşmamız imkansız )
koçanlar batsın bi yerlerine
bir koçancı daha geldi )
4 ü tamamlayın okeye dönersiniz beyazsoyla )
bir koçancı daha geldi )
4 ü tamamlayın okeye dönersiniz beyazsoyla )
olabilitesi var
günün yorumu:
biu iyi başlamış totalde öbgz yi zorlar
öbgz bence ocak ayında daha da çirkinleşmedne bitmeli
ustura ke4aml usturalana usturalana bişi kalmamış
seskenler sbt şişirmesiyle iyi gitmiş
starın planı elinde patlamış
merhaba hayat daha iyisini hakediyor
- - - Ekleme - - -
olabilitesi var
günün yorumu:
biu iyi başlamış totalde öbgz yi zorlar
öbgz bence ocak ayında daha da çirkinleşmedne bitmeli
ustura ke4aml usturalana usturalana bişi kalmamış
seskenler sbt şişirmesiyle iyi gitmiş
starın planı elinde patlamış
merhaba hayat daha iyisini hakediyor
öbgz sezon sonuna kadar kral
biü o nasıl isim ya ) biüüüü ) biüüü güzel gitmiş dahada güzelleşmesini dilerim
istavrit koçana batmış )
seskenler diye bir dizi varmıydı
berlin kurbağası dün efsane oldu ..
günün yormasını geç yapmışsın )
princess e acede sölemesem banımı da vaktinde açmıcaklardı yönetim bana karşı 😀d
ben olsam face ide açmazdım princses hata yapmış orda çırpınıp duraydın )
princess e acede sölemesem banımı da vaktinde açmıcaklardı yönetim bana karşı 😀d